Kasiyerin bu yaptığı şeye anlam veremedim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fake olup olmadığımı @Mune ya da @Kazen söyleyebilir bence. Fake olsam absürt konular açardım, burada reyting almak için türlü türlü hikayeler uydururdum. Değil mi?
Ben kimseye güvenmiyorum bu konularda diyelim :deli: kk da o kadar şey gördûm ki bazen bende fake miyim acaba demiyor değilim :KK70:

Arkadaşlar çarşıda zorunlu işim olduğu için çıktım yoksa 5 aydır evdeyim gayet koronaya dikkat eden biriyim mağaza sahibi 4 ten sonra kapatıyor öğlen işimi bitirip eve geldim eteği görüp beğendiğim için aldım bu kadar linç edileceğimi bilsem açmazdım hiçbir konumu :KK43:

Pazar günü çarşıdaki zorunlu iş ne malum resmî kurumlar kapalı

Zaten sokağa çıkma yasağı var her yer kapalı da diyelim sokağa çıkma yasağı yok nedir bu çarşıdaki zorunlu iş

Market açık da yürüme mesafesindeki market ekmek süt vs al diye

Yani sokağa çıkma yasağında pedim bitti çıktım markete gittim orada etek gördüm diye yazsan belki

İçki reyonu kapalı, marketlerin giysi reyonu açık mı giden varsa yazsın

Bozacının şahidi şıracı...
Derken? Tam olarak nasıl bir yalanımı yakaladınız söyler misiniz?
Nasıl bir bozacılık-şıracılık olayı?
Ben diyorum ki, evet tanıyorum.
Bana söylediği yalanını yakalamadım. Önceki konularını bana anlattığı için gerçek diye tahmin yürüttüm. Bu konusu hakkında bilgi sahibi değilim. Anlatamıyor muyum kendimi?

Fake olup olmadığımı @Mune ya da @Kazen söyleyebilir bence. Fake olsam absürt konular açardım, burada reyting almak için türlü türlü hikayeler uydururdum. Değil mi?
Ben de aynı kişi olduğunuzu düşündüm.
Konu sahibi siz destek mesajı atana kadar kimseye cevap vermedi. Oysa açıklamasını ilk sayfalarda da yapabilirdi.
Düşündü düşündü, çıkar yol bulamadı.

Derken? Tam olarak nasıl bir yalanımı yakaladınız söyler misiniz?
Nasıl bir bozacılık-şıracılık olayı?
Ben diyorum ki, evet tanıyorum.
Bana söylediği yalanını yakalamadım. Önceki konularını bana anlattığı için gerçek diye tahmin yürüttüm. Bu konusu hakkında bilgi sahibi değilim. Anlatamıyor muyum kendimi?
Ben de size inanmadım işte. Siz devlet tarafından onaylanmış inanılması gereken kişi misiniz? Sıradan bir üyesiniz alt tarafı. Neden inanalım size ve söylediklerinize? Ne bilelim iki ergenin burda eğlenmek için konu açmadığını?

Ben kimseye güvenmiyorum bu konularda diyelim :deli: kk da o kadar şey gördûm ki bazen bende fake miyim acaba demiyor değilim :KK70:
Olabilir, haklısınız. Güvenip güvenmemek sizin tercihiniz.
Ben bana yalanını yakalamadığım için ve bana anlattığı için gerçek dedim. Bu konu hakkında bir fikrim yok, kendisi gelip açıklasın dedim. Olay başka yere çekildi.

Arkdslr siz bu yasağı şey mi sandınız tetikçiler bekliyor dışarı çıkanı sniperla kafadan tek kurşunla öldürüyor falan. Onaylamıyorum ancak arkadaşım gece bir şey için dışarı çıktı gayet taşıt da kullandı ne yapıyorsun diyen yok hiçbir şekilde, ha mağaza konusu biraz absürt ama sandığınız gibi yasaklara uyan kimse yok dkdkekemskdjdjdm

Ben de size inanmadım işte. Siz devlet tarafından onaylanmış inanılması gereken kişi misiniz? Sıradan bir üyesiniz alt tarafı. Neden inanalım size ve söylediklerinize? Ne bilelim iki ergenin burda eğlenmek için konu açmadığını?
Ay yok anlatamıyorum sanırım akdnajhss. Konuyu ben açmadım, benim profilim açık, açtığım konulara bakabilirsiniz. Önceki yorumlarıma da bakabilirsiniz. Gerekirse profilimi kibleyin, ben siteye ulaşıp ne olduğunu söylerim. Konu sahibini de savunmadım, eğer savunacak olsaydım "evet doğru adam öyle davranmış ühü ühü" falan derdim, bilmiyorum dedim. Bu mu bozacının şahidi şıracı oluyor?

Arkdslr siz bu yasağı şey mi sandınız tetikçiler bekliyor dışarı çıkanı sniperla kafadan tek kurşunla öldürüyor falan. Onaylamıyorum ancak arkadaşım gece bir şey için dışarı çıktı gayet taşıt da kullandı ne yapıyorsun diyen yok hiçbir şekilde, ha mağaza konusu biraz absürt ama sandığınız gibi yasaklara uyan kimse yok dkdkekemskdjdjdm

Uymayanlara yazılan ceza haberleri de mi yalan

Senin arkadaşa denk gelmez başkasına gelir vs

Bir de yasak denilince uysak aman zaten kimse yok deyip akmasak sokaklara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X