Kasiyeri şikayet etsem mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence siz gidip kariyerden özür dileyin. Bu virüs döneminde çocuğa yaklaşıp barkodu sökmeye çalıştığı için. Çalışanın işi gücü yok sizinle uğraşmış bi de kaprisinizi çekmiş. Çok mu acildi çocuğun kıyafeti açıkta mi kalmıştı ?Zavallı kasiyer şu dönemde ekmek parası için çalışıp milletin kahrını çekiyor. Afedersiniz ama külotlarım sıkıyor vücudum da iz çıkıyor hamile old için kilo almaya başladım bana deseler ki avm yi kapattık git biseyler al gitmem.Cunku bilinçli bir bireyim

Ben anlamadım çocuğa dokunanın cinsiyeti erkek diye mi bu yaygara? Basta virüs falan zannettim de alakası yokmuş maşallah. Bu kadar hassassaniz ne diye kıyafetleri üstünde geçirmeye çalışıyorsunuz acaba? Kasada size özel hizmet verecek kadın kasiyer olmak zorunda mı? Şikayet edecekmissiniz bir de bence yüksek sesle sapık muamelesi yaptığınız için özür dilemeniz lazım. Çocuk olduğu için adamın aklına bile gelmemiştir sizin düşündüğünüz şeyler

Olay bitmiş şimdi neden şikayet ediyorsun

Demişsiniz ki iznim olmadan dokundu oldgum ilcede virus yok demissiniz ama boyle bi zmanda cicuga yikamadan giydrmissiniz. Siz zaten yapacağını yapmissiniz. Virus varsada gecmistir zaten. Normalde izinsiz fiziksel temas olmaz ama. Siz zaten fiziksek temastan once virus zamanında yikamadan giydrmisisniz yani bilemedim bence sikayet edip kimseyi durduk yere isinden etmeyin vebal altinda kalmayin kimse isi kolay bulmyor sonucta

8Bende magzada calistim. Bazen ne kadin ne erkek personel bulmak imkansız. Yetersiz imkanlarla üniversiteli öğrencilerle donuyor o mağazaların çoğu. Yemek molanızı bile zor yapıyorsunuz. Kendiniz bir makas rica edip sokebilirdiniz barkodları. Müşterilerle ilgilenmek için kac kere yemek molasindan döndüğünü hatırlıyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…