- 28 Şubat 2019
- 4.673
- 11.168
- 208
- Konu Sahibi BlancKahkul
Kötü niyetle yaptığını zannetmiyorum
İnsanları bu kadar çirkin ithamlarla şikayet etmeyin
İnsanları bu kadar çirkin ithamlarla şikayet etmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün komşumuzun kızıyla alışverişe gittik. Çocuk 11.5 yaşında. Denediği kıyafetler üstünde kalsın çıkalım dedik. Barkodlari sokulecekti. Pantolondaki barkot poposunun çok az üstünde, poposunda sayılırdı, bluzdeki de altındaydı hemen. Kasaya gittik. Erkek personel vardı. Özellikle pantolondaki barkottan ötürü gayet kibarca bayan personeli çağırır misiniz lütfen, barkotlari sokmek için dedim. Meşgul hanfendi diyip, geldi çocuğun yanına tisorttekini aldı. Bırakın dedim. Yüksek sesle birazcik. Buraya bakın diye bağırıp gitti. Sonradan kafama takıldı haksız mıyım Allah aşkına. Ne münasebet müsade etmediğim halde çıkarıyor. Şikayet etmek istiyorum. Ama kararsızım ben mi abarttım acaba diye kendime soruyorum.
Tıbbi sekreterim. Doğu karadenizin küçük bir ilinde yaşıyoruz ilçe de vuruş vakası yok şu anlık. Çocuk heveslendigi için kalsın dedik. Üstünden çıkarılabilirdi de, o an çıkarmadık kalsın dedik ama kasiyerin yaptığı olabilir denilmiş. Biz beraberdik annesi yanımızda değildi o anda, çocuğun kısmen velisi sayılırsın. İstemediğim halde neden dokundu açmaya çalıştı ki
Şikayetlik bir durum yok bence adamın hakkına girmeyin .tmm kadın eleman gelse daha iyiydi ama kötü niyet yok bence ortada sadece düşüncesizlik var . Kaldı ki sizde düşüncesiz davranmışsınız bu virüste kıyafet denemek birde onları üstünde götürmek yanlış bence
Dün komşumuzun kızıyla alışverişe gittik. Çocuk 11.5 yaşında. Denediği kıyafetler üstünde kalsın çıkalım dedik. Barkodlari sokulecekti. Pantolondaki barkot poposunun çok az üstünde, poposunda sayılırdı, bluzdeki de altındaydı hemen. Kasaya gittik. Erkek personel vardı. Özellikle pantolondaki barkottan ötürü gayet kibarca bayan personeli çağırır misiniz lütfen, barkotlari sokmek için dedim. Meşgul hanfendi diyip, geldi çocuğun yanına tisorttekini aldı. Bırakın dedim. Yüksek sesle birazcik. Buraya bakın diye bağırıp gitti. Sonradan kafama takıldı haksız mıyım Allah aşkına. Ne münasebet müsade etmediğim halde çıkarıyor. Şikayet etmek istiyorum. Ama kararsızım ben mi abarttım acaba diye kendime soruyorum.
Tıbbi sekreterim. Doğu karadenizin küçük bir ilinde yaşıyoruz ilçe de virüs vakası yok şu anlık. Çocuk heveslendigi için kalsın dedik. Üstünden çıkarılabilirdi de, o an çıkarmadık kalsın dedik ama kasiyerin yaptığı olabilir denilmiş. Biz beraberdik annesi yanımızda değildi o anda, çocuğun kısmen velisi sayılırsın. İstemediğim halde neden dokundu açmaya çalıştı ki
Yıkamadan hicbirzaman kıyafeti giydirmemek gerekli yere düşmüştür geldiği depoda nasıl bulundurdular çok düşündürücü gelir hep bana,kasiyeride suçlu bulmadım ben ..
Merhaba çocuğun annesinin musadesi olmadan çocuğu mağazaya götürüp kafama göre kıyafet denettigimi neden düşündünüz bilmiyorum.Neyi şikayet edeceksiniz?? Bayan personel müsait değilmiş ve kendisi size yardımcı olmaya çalışmış.Bu kadar hassas olduğunuzu anlamamıştır başta.Ama siz durun diye ikaz edince de durmuş ve gitmiş.İnatla devam etseydi sizi anlayabilirdim ama öyle bişi olmamış.İnsanların ekmeğiyle bu kadar kolay oynamayın. Gün gelir sizinkiyle de oynarlar.
Haaa illa şikayet diyorsak..Bence çocuğun annesi sizi şikayet etsin.Bu ortamda yıkamadan direkt kıyafetleri giydirmişsiniz.Ağzım açık okudum resmen.Allah ufaklığı korusun.
Eşimin müşterisi vardı kıyafetlerin bulunduğu depoda sayım elamaniymis,kıyafetleri yıkamadan giymeyin demiş ne kadar doğru bilmiyorum ama hem üstüne basılıyor hemde fare bile gördüğüm oldu demiş, zaten dikkat ederdim hep abide öyle deyince yıkamadan asla giydirmiyorumEvet o depoda bir sürü kıyafetebildiğin üzerine basarak geçiliyor reyona yetiştirmek için asla hijyenik değil.
Annesi kıyafet üzerinde mi kalsın dedi?? Dediyse de siz bunun yanlış olduğunu bilmiyor musunuz,? Yanlış olduğunu bile bile sırf annesi öyle dedi diye dediğini mi yaptınız?? Hmmm.. Hayır nerden yürürsek yürüyelim hatalısınız.Annesinin izni hiçbir şey ifade etmez.Ama sorun değil.Türkiyede kimse hatasını kabul etmez zaten,egoları sarsılır sonra.Siz de aynen devam edin,egonuz zedelenmesin,yazık.Merhaba çocuğun annesinin musadesi olmadan çocuğu mağazaya götürüp kafama göre kıyafet denettigimi neden düşündünüz bilmiyorum.
Bizim yasadigimiz ilde vaka yok. Küçük bir ildeyiz. Heveslenince kalsın dedim. Tabii çıkarsa daha iyi olurdu