• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasiyeri şikayet etsem mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün komşumuzun kızıyla alışverişe gittik. Çocuk 11.5 yaşında. Denediği kıyafetler üstünde kalsın çıkalım dedik. Barkodlari sokulecekti. Pantolondaki barkot poposunun çok az üstünde, poposunda sayılırdı, bluzdeki de altındaydı hemen. Kasaya gittik. Erkek personel vardı. Özellikle pantolondaki barkottan ötürü gayet kibarca bayan personeli çağırır misiniz lütfen, barkotlari sokmek için dedim. Meşgul hanfendi diyip, geldi çocuğun yanına tisorttekini aldı. Bırakın dedim. Yüksek sesle birazcik. Buraya bakın diye bağırıp gitti. Sonradan kafama takıldı haksız mıyım Allah aşkına. Ne münasebet müsade etmediğim halde çıkarıyor. Şikayet etmek istiyorum. Ama kararsızım ben mi abarttım acaba diye kendime soruyorum.

Tıbbi sekreterim. Doğu karadenizin küçük bir ilinde yaşıyoruz ilçe de vuruş vakası yok şu anlık. Çocuk heveslendigi için kalsın dedik. Üstünden çıkarılabilirdi de, o an çıkarmadık kalsın dedik ama kasiyerin yaptığı olabilir denilmiş. Biz beraberdik annesi yanımızda değildi o anda, çocuğun kısmen velisi sayılırsın. İstemediğim halde neden dokundu açmaya çalıştı ki

Barkodların çıkması gerektiğini biliyorsunuz
O halde çocuğun mahremiyetini önce sizin düşünmeniz gerekirdi, mağazada kadın personel olmayabilirdi o zaman ne isteyecektiniz. Kasiyeri de zor bir duruma sokmuşsunuz, adama çalıştığı iş yerinde tacizci muamelesi yapmışsınız, ayıptır. Herkes ekmeği için çalışıyor, iki parça kıyafet aldınız diye insanları esir almaya ne hakkınız var. Madem kurallarınız bu kadar katı, çocuğa güzel bir dille izah edip çıkaracaktınız kıyafetleri.

korumakta cok haklisiniz.. bence istemediginiz halde yapmasi ileri derecede gorgusuzluk.. cahillik.. ama sikayete gerek yok temas etmemis ileri gitmemis.. dusunememistir neden kadin calisan istediginizi. dusuncesizlik gibi geldi bana.

Valla virus yok diye sevinmeyin
Bugun cok sacma ve ertelenebilir bir sebep icin calistigim ilceye istanbuldan biri gelmis. Ve 2. Ye haftaya yine gelicem dedi, yani Istanbula gidip gelicek. Cok uzuldum. Tasiyici olabilir ve benim ilcemde vakasiz 9. Gun.
Ulke yanarken o kiyafetleri cikarmaniz gerekiyordu. Hatta denemesin az cok anlasilir yikasin oyle giydirirsiniz. Kasiyer her gun kac kisiyle karsilasiyor her gelenin ozel istegini yapamazki ne sabir kalir ne guc ne vakit yeter.

Şikayetlik bir durum yok bence adamın hakkına girmeyin .tmm kadın eleman gelse daha iyiydi ama kötü niyet yok bence ortada sadece düşüncesizlik var . Kaldı ki sizde düşüncesiz davranmışsınız bu virüste kıyafet denemek birde onları üstünde götürmek yanlış bence

Merhaba ek güncelleme yaptım aslında. Annesi siz kıyafet deneyin istediğini seçsin dedi. Yoksa ben çocuğu kolundan tutup goturemezdim zaten. Üstüne oturani alalım demişti. Ben sadece istersen üstünde kalabilir dedim. Ama zaten denemek için gitmistik

Dün komşumuzun kızıyla alışverişe gittik. Çocuk 11.5 yaşında. Denediği kıyafetler üstünde kalsın çıkalım dedik. Barkodlari sokulecekti. Pantolondaki barkot poposunun çok az üstünde, poposunda sayılırdı, bluzdeki de altındaydı hemen. Kasaya gittik. Erkek personel vardı. Özellikle pantolondaki barkottan ötürü gayet kibarca bayan personeli çağırır misiniz lütfen, barkotlari sokmek için dedim. Meşgul hanfendi diyip, geldi çocuğun yanına tisorttekini aldı. Bırakın dedim. Yüksek sesle birazcik. Buraya bakın diye bağırıp gitti. Sonradan kafama takıldı haksız mıyım Allah aşkına. Ne münasebet müsade etmediğim halde çıkarıyor. Şikayet etmek istiyorum. Ama kararsızım ben mi abarttım acaba diye kendime soruyorum.

Tıbbi sekreterim. Doğu karadenizin küçük bir ilinde yaşıyoruz ilçe de virüs vakası yok şu anlık. Çocuk heveslendigi için kalsın dedik. Üstünden çıkarılabilirdi de, o an çıkarmadık kalsın dedik ama kasiyerin yaptığı olabilir denilmiş. Biz beraberdik annesi yanımızda değildi o anda, çocuğun kısmen velisi sayılırsın. İstemediğim halde neden dokundu açmaya çalıştı ki

Kıyafet üzerindeyken barkod sökmeleri çoğu yerde zaten yasak tölere ederek yine yardımcı olmuş. Binlerce insanla uğraşıyorlar birde böyle yapmanıza ses yükseltmesi normal. Biraz anlayışlı insanlar olun ya

Yıkamadan hicbirzaman kıyafeti giydirmemek gerekli yere düşmüştür geldiği depoda nasıl bulundurdular çok düşündürücü gelir hep bana,kasiyeride suçlu bulmadım ben ..

Evet o depoda bir sürü kıyafetebildiğin üzerine basarak geçiliyor reyona yetiştirmek için asla hijyenik değil.

Neyi şikayet edeceksiniz?? Bayan personel müsait değilmiş ve kendisi size yardımcı olmaya çalışmış.Bu kadar hassas olduğunuzu anlamamıştır başta.Ama siz durun diye ikaz edince de durmuş ve gitmiş.İnatla devam etseydi sizi anlayabilirdim ama öyle bişi olmamış.İnsanların ekmeğiyle bu kadar kolay oynamayın. Gün gelir sizinkiyle de oynarlar.

Haaa illa şikayet diyorsak..Bence çocuğun annesi sizi şikayet etsin.Bu ortamda yıkamadan direkt kıyafetleri giydirmişsiniz.Ağzım açık okudum resmen.Allah ufaklığı korusun.

Ben olsam şu an şikayet etmem.
Hem pandemi var hem de işsiz kalabilir.
Insanların çoğu işsiz belki evini o kişi geçindiriyor.
Zor zamanların hatrına şikayet edilmeyebilir.
Size yapilan hataymış ama belki zor bir anındaydı.
Gerçekten global bir krizden geçiyoruz bir seferlik hoşgörün.:KK51:

Not: Hoş görmek demek bir davranışı unutmak demek değildir; ben olsam bir daha o mağazaya gitmem.

Neyi şikayet edeceksiniz?? Bayan personel müsait değilmiş ve kendisi size yardımcı olmaya çalışmış.Bu kadar hassas olduğunuzu anlamamıştır başta.Ama siz durun diye ikaz edince de durmuş ve gitmiş.İnatla devam etseydi sizi anlayabilirdim ama öyle bişi olmamış.İnsanların ekmeğiyle bu kadar kolay oynamayın. Gün gelir sizinkiyle de oynarlar.

Haaa illa şikayet diyorsak..Bence çocuğun annesi sizi şikayet etsin.Bu ortamda yıkamadan direkt kıyafetleri giydirmişsiniz.Ağzım açık okudum resmen.Allah ufaklığı korusun.
Merhaba çocuğun annesinin musadesi olmadan çocuğu mağazaya götürüp kafama göre kıyafet denettigimi neden düşündünüz bilmiyorum.

Evet o depoda bir sürü kıyafetebildiğin üzerine basarak geçiliyor reyona yetiştirmek için asla hijyenik değil.
Eşimin müşterisi vardı kıyafetlerin bulunduğu depoda sayım elamaniymis,kıyafetleri yıkamadan giymeyin demiş ne kadar doğru bilmiyorum ama hem üstüne basılıyor hemde fare bile gördüğüm oldu demiş, zaten dikkat ederdim hep abide öyle deyince yıkamadan asla giydirmiyorum

Merhaba çocuğun annesinin musadesi olmadan çocuğu mağazaya götürüp kafama göre kıyafet denettigimi neden düşündünüz bilmiyorum.
Annesi kıyafet üzerinde mi kalsın dedi?? Dediyse de siz bunun yanlış olduğunu bilmiyor musunuz,? Yanlış olduğunu bile bile sırf annesi öyle dedi diye dediğini mi yaptınız?? Hmmm.. Hayır nerden yürürsek yürüyelim hatalısınız.Annesinin izni hiçbir şey ifade etmez.Ama sorun değil.Türkiyede kimse hatasını kabul etmez zaten,egoları sarsılır sonra.Siz de aynen devam edin,egonuz zedelenmesin,yazık.

Bizim yasadigimiz ilde vaka yok. Küçük bir ildeyiz. Heveslenince kalsın dedim. Tabii çıkarsa daha iyi olurdu

Öyle dedim, böyle dedim.
Heveslenince kalsın dedim.
Bayan görevli istedim.
Şikayet mi etsem?

Bu kadar hassas olduğunuz konuda biz üzerini çıkarıp gelelim deseydiniz madem.
Sizin gibi her istediğim olacak, herkes bana uyacak kafasındakilere uyuz oluyorum ben.

Emin olun şu virüslü dönemde kimse kimsenin vücuduna yakın temasta olmaktan hoşlanmıyordur.
Ama çalışmak ve çeşitli şımarıklıklara katlanmak zorundalar ne yazık ki!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back