Kasiyeri şikayet etsem mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabii hemen şikayet edin. Nasıl cesaret etmiş böyle bişeye sizin gibi bir haşmetli karşısında? Şikayet etmeye gittiğiniz anı gözümde canlandırmaya çalışıyorum cidden ne diyecekseniz ? Ne tarz cümlelerle şikayet etmeyi planlıyorsunuz? Çünkü olayı dümdüz anlatınca şikayetlik bir durum yok; mutlaka olaya hayali eklemeler yapılmalı? Ha pardon siz 3 parça çocuk kıyafeti satın aldığınız için mağazanın kar ortağı oldunuz tabi hakkınız...

Bu salgın da kıyafet giydirmek yıkamadan, tebrikler büyük cesaret
İki gün önce kargom geldi, paketi balkona güneşe attım hiç açmadan, bir kaç saat durdu, sonra paketleri açtım, bir kaç saat de öyle durdu. Sonra yıkadım hiç denemeden.
Elime yaptığım dezenfekte işlemini hiç yazmıyım bile...

virüsten bağımsız olarak da büyük küçük farketmeksizin, mağazadan kıyafeti giyip çıkmak sağlıklı değil.
olduğunuz bölgede virüs vakası olmaması kimse virüs taşımıyor anlamına gelmez. ne olursa olsun bu dönemde bu rahatlık da doğru değil.
kasiyer muhtemelen bayram öncesi kalabalıktan yorgundur, çocuğu taciz etmekten ziyade bitse de gitseler modunda hareket etmiş gibi algıladım.

Mağazada kadın görevli hiç olmayabilirdi.
O kadar hassassanız bunu düşünüp poposunda barkodla kasaya götürmeseydiniz çocuğu.
Şu hastalık, kriz bilmem ne zamanlarında tuhaf paranoyalarınızla insanları işinden etmeyin bir de. Ağır bir manyak değilse zaten sizin yanınızda orasına burasına ellemez merak etmeyin.

Adam bu zor gunlerde ekmegının peşinde.Birde öübarek ramazan.Bence boş verin.Ayrıca abartmışsınız.Dokundurmak ıstemıosanız sız yardımcı olmalıydınız.

Abartıyorsunuz. Çocuğu elletmezseniz kasiyer arkadaşa yardımcı olursunuz o da elini bile sürmeden çıkarır. Yok eğer hiç görmesin derseniz gidin pantolon u çıkarın yani. Onlar da günde bir sürü müşteri görüyor. Adam iş mi yapacak kahrınızı mı çekecek

Hayırda şu dönemde o kıyafetleri yıkamadan bi çocuğun giymesi, kasiyerin barkodu sökmesinden daha tehlikeli.
insan denemeye tereddüt ettirir, üstünde dursun ne

Ilk defa böyle birşey duydum insan elbiseyi çocuğun üzerinden çıkarmadan nasıl alır .mesela bende gittim aldım tahmini kızımın kıyafet numarasını bildiğim için denetmedim önce yikadim sonra giydirdim gayette oldu.
Bir kıyafet yıkanmadan nasıl giydirilir çocuğa ondanda şaşkınım hala

Hemen de şikayet ! Tek çözüm bu mu yani ?Siz çocuğun üstündeki kıyafetleri çıkarttırmamışsınız ,yanlış yapmışsınız üstüne bir de emrinize bayan personel çağırıyorsunuz. İnsanların işi gücü yok sizin saçmalıklarınızla uğraşacak.

Hayır anlamıyorum ki erkek personel alarmları sökünce ne oluyor sizin bu baskıcı tavırlarınız yüzünden çoğu insan belli bir yaşa gelince sapık olup çıkıyor tavrınız çok itici ve gereksiz madem bu kadar hassasınız o zaman erkek çalışan yere de gitmeyin.

Sanki bütün şehre corona testi yapmışcasına bizim şehirde yok diyerek emin konuşmanız çok manasız.
Ayrıca mağazada kıyafeti üzerinden çıkarmadan almak kadar tuhaf birşey duymadım. 3-4 yaşında çocuk olur ikna edemezsiniz de 11 yaşındaki çocuğa çıkarması gerektiğini anlatamadınız mı? Yine kasiyer efendiymiş de birşey dememiş. Bu şekilde hırsızlık yapan bir sürü insan var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…