- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.105
- 133
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Çıkarın denseydi elbette cikarirdikÖyle dedim, böyle dedim.
Heveslenince kalsın dedim.
Bayan görevli istedim.
Şikayet mi etsem?
Bu kadar hassas olduğunuz konuda biz üzerini çıkarıp gelelim deseydiniz madem.
Sizin gibi her istediğim olacak, herkes bana uyacak kafasındakilere uyuz oluyorum ben.
Emin olun şu virüslü dönemde kimse kimsenin vücuduna yakın temasta olmaktan hoşlanmıyordur.
Ama çalışmak ve çeşitli şımarıklıklara katlanmak zorundalar ne yazık ki!
Çıkarın denseydi elbette cikarirdik
Merhaba izin gününde bayram için kıyafet almak istemisler annesi seçti denesin diyip işini halletmek üzere çıktı. Üstünde kalsın demek benim hatamdi. Çıkarıp öyle alabilirdik ama bilmiyorum o anlık denedi güzel oldu kalsın dedikPek çok kişi yazmış ama bana da çok garip geldi bu durum. Şu korona ortamında çocuk bir mağazaya götürülüp kıyafet denememeli. Bakıp alınabiliyorsa alıp eve getirip 2 gün evde kenarda bekletilip, ondan sonra yıkanıp giydirmeli.
bunların abartı olduğunu düşünmüyorum. 11 yaşındaki oğlumun da hiç yazlık kıyafeti yok ama bir şekilde eskilerle idare etmeyi düşünüyorum bu dönemde.
Eşimin müşterisi vardı kıyafetlerin bulunduğu depoda sayım elamaniymis,kıyafetleri yıkamadan giymeyin demiş ne kadar doğru bilmiyorum ama hem üstüne basılıyor hemde fare bile gördüğüm oldu demiş, zaten dikkat ederdim hep abide öyle deyince yıkamadan asla giydirmiyorum
En başından giydirmemeniz gerekiyordu bekleyemediniz mi 5 dakika? Zaten yikanmadan giyilmemeli o elbiselerin üstüne günde kaç kişi basıyor kaç kişi el sürüyor? Bi de hakliymissiniz gibi şikayet mi etsem diyorsunuz. Bayan personel olmayabilir bunu siz düşüneceksiniz elbise giydirmeden once. Ben hem istediğim gibi davranılsin isteyeceğim -ki öyle bir hakkım olmamasına rağmen. Kıyafetin barkodu kasada çıkarılır. İnsan üstünde çıkarılmaz- istediğim olmayınca sesimi yukselticem çünkü dünya benim etrafımda dönmüyor. Ses yükseltmeye de şikayet etmeye de hakkınız yok. Haksızsıniz bunun geçerli bir sebebi yokÇıkarın denseydi elbette cikarirdik
Tabi şikayet edin ne münasebet sizin tercihlerinize göre davranmamış aldığı asgari ücret ona çok bile işsiz kalsın mutsuz olsun. Çünkü onun görevi kasadan geçireceği ürünü giyen insanların özel isteklerini yerine getirmek... et şikayet elbet sizide şikayet eden olur.... kul görmezse allah görür.Dün komşumuzun kızıyla alışverişe gittik. Çocuk 11.5 yaşında. Denediği kıyafetler üstünde kalsın çıkalım dedik. Barkodlari sokulecekti. Pantolondaki barkot poposunun çok az üstünde, poposunda sayılırdı, bluzdeki de altındaydı hemen. Kasaya gittik. Erkek personel vardı. Özellikle pantolondaki barkottan ötürü gayet kibarca bayan personeli çağırır misiniz lütfen, barkotlari sokmek için dedim. Meşgul hanfendi diyip, geldi çocuğun yanına tisorttekini aldı. Bırakın dedim. Yüksek sesle birazcik. Buraya bakın diye bağırıp gitti. Sonradan kafama takıldı haksız mıyım Allah aşkına. Ne münasebet müsade etmediğim halde çıkarıyor. Şikayet etmek istiyorum. Ama kararsızım ben mi abarttım acaba diye kendime soruyorum.
Tıbbi sekreterim. Doğu karadenizin küçük bir ilinde yaşıyoruz ilçe de virüs vakası yok şu anlık. Çocuk heveslendigi için kalsın dedik. Üstünden çıkarılabilirdi de, o an çıkarmadık kalsın dedik ama kasiyerin yaptığı olabilir denilmiş. Biz beraberdik annesi yanımızda değildi o anda, çocuğun kısmen velisi sayılırdim. İstemediğim halde neden dokundu açmaya çalıştı ki
Dün komşumuzun kızıyla alışverişe gittik. Çocuk 11.5 yaşında. Denediği kıyafetler üstünde kalsın çıkalım dedik. Barkodlari sokulecekti. Pantolondaki barkot poposunun çok az üstünde, poposunda sayılırdı, bluzdeki de altındaydı hemen. Kasaya gittik. Erkek personel vardı. Özellikle pantolondaki barkottan ötürü gayet kibarca bayan personeli çağırır misiniz lütfen, barkotlari sokmek için dedim. Meşgul hanfendi diyip, geldi çocuğun yanına tisorttekini aldı. Bırakın dedim. Yüksek sesle birazcik. Buraya bakın diye bağırıp gitti. Sonradan kafama takıldı haksız mıyım Allah aşkına. Ne münasebet müsade etmediğim halde çıkarıyor. Şikayet etmek istiyorum. Ama kararsızım ben mi abarttım acaba diye kendime soruyorum.
Tıbbi sekreterim. Doğu karadenizin küçük bir ilinde yaşıyoruz ilçe de virüs vakası yok şu anlık. Çocuk heveslendigi için kalsın dedik. Üstünden çıkarılabilirdi de, o an çıkarmadık kalsın dedik ama kasiyerin yaptığı olabilir denilmiş. Biz beraberdik annesi yanımızda değildi o anda, çocuğun kısmen velisi sayılırdim. İstemediğim halde neden dokundu açmaya çalıştı ki
Merhabalar size de. Üstünde kalması pek sıkıntı değil burada aslında. Onu direk hata olarak görmüyorum. Kasiyere de kızmak için pek bir sebep yok. Normal zamanda olsa bunlar olabilecek şeyler.Merhaba izin gününde bayram için kıyafet almak istemisler annesi seçti denesin diyip işini halletmek üzere çıktı. Üstünde kalsın demek benim hatamdi. Çıkarıp öyle alabilirdik ama bilmiyorum o anlık denedi güzel oldu kalsın dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?