• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasiyeri şikayet etsem mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BlancKahkul

Allah var, Allah yâr..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
3.195
4.103
133
Dün komşumuzun kızıyla alışverişe gittik. Çocuk 11.5 yaşında. Denediği kıyafetler üstünde kalsın çıkalım dedik. Barkodlari sokulecekti. Pantolondaki barkot poposunun çok az üstünde, poposunda sayılırdı, bluzdeki de altındaydı hemen. Kasaya gittik. Erkek personel vardı. Özellikle pantolondaki barkottan ötürü gayet kibarca bayan personeli çağırır misiniz lütfen, barkotlari sokmek için dedim. Meşgul hanfendi diyip, geldi çocuğun yanına tisorttekini aldı. Bırakın dedim. Yüksek sesle birazcik. Buraya bakın diye bağırıp gitti. Sonradan kafama takıldı haksız mıyım Allah aşkına. Ne münasebet müsade etmediğim halde çıkarıyor. Şikayet etmek istiyorum. Ama kararsızım ben mi abarttım acaba diye kendime soruyorum.

Tıbbi sekreterim. Doğu karadenizin küçük bir ilinde yaşıyoruz ilçe de virüs vakası yok şu anlık. Çocuk heveslendigi için kalsın dedik. Üstünden çıkarılabilirdi de, o an çıkarmadık kalsın dedik ama kasiyerin yaptığı olabilir denilmiş. Biz beraberdik annesi yanımızda değildi o anda, çocuğun kısmen velisi sayılırdim. İstemediğim halde neden dokundu açmaya çalıştı ki

Son düzenleme:
Dün komşumuzun kızıyla alışverişe gittik. Çocuk 11.5 yaşında. Denediği kıyafetler üstünde kalsın çıkalım dedik. Barkodlari sokulecekti. Pantolondaki barkot poposunun çok az üstünde, poposunda sayılırdı, bluzdeki de altındaydı hemen. Kasaya gittik. Erkek personel vardı. Özellikle pantolondaki barkottan ötürü gayet kibarca bayan personeli çağırır misiniz lütfen, barkotlari sokmek için dedim. Meşgul hanfendi diyip, geldi çocuğun yanına tisorttekini aldı. Bırakın dedim. Yüksek sesle birazcik. Buraya bakın diye bağırıp gitti. Sonradan kafama takıldı haksız mıyım Allah aşkına. Ne münasebet müsade etmediğim halde çıkarıyor. Şikayet etmek istiyorum. Ama kararsızım ben mi abarttım acaba diye kendime soruyorum.
Abartmak değil de resmen sacmalamissiniz. O kadar hassassaniz satın alma bitince giydirin.

Kadın personel müsait değilse o zaman kıyafetleri çıkarın öyle alalım barkodu demeliydi. İzin verilmediği halde dokunamaz kimsenin çocuğuna.
Evet pantolonundakini de çıkaracaktı. Daha açık nasil anlatabilirdim ki
Barkodların alınması lazım zaten
Evet lazım ama kadın personeli çağırması için rica ettim. Cikartin diyebilirdi yada biraz beklerdik kadın gelirdi.
Siz istemediğiniz halde fiziksel temas mı oldu ? 😳
Aynen meşgul dedi kendisi cikardi bluzdakini. Sallamadı bile şok oldum

Bu virüste kıyafetleri yikamadanmi giydirdiiniz cocuga😲😲büyük cesaret
şikayetlik bir durum yok ki bunda bence abartmışsın, kadın görevli müsait değilmiş olamayadabilirdi ancak o işin de yapılması gerekiyo ki işlem halledilsin.en başından üzerinde kalmasındansa kasadan geçirip giydirseymişsiniz bu işin yapılacağı belli sonuçta
Bizim yasadigimiz ilde vaka yok. Küçük bir ildeyiz. Heveslenince kalsın dedim. Tabii çıkarsa daha iyi olurdu

Abartmışsınız evet bayan personel müsait olmayabilir. Madem o kadar hassasınız kıyafetleri çıkartıp barkodları döktürseydiniz. Ayrıca bu virüste 11 yaşında bir çocukla mağazaya gidip üstelik bir de kimin giyip denediği belli olmayan kıyafetleri denetip üstelik bir de yılmadan üstünde kalsın demeniz de ayrınolay. Bu korona bir tek bize var sanırım

Evet pantolonundakini de çıkaracaktı. Daha açık nasil anlatabilirdim ki

Evet lazım ama kadın personeli çağırması için rica ettim. Cikartin diyebilirdi yada biraz beklerdik kadın gelirdi.

Aynen meşgul dedi kendisi cikardi bluzdakini. Sallamadı bile şok oldum
Mağazadaki barkodlar masada çıkarılıyor zaten nasıl çocuğunuzun üstündeyken çıkarıldı onuda anlamadım keşke kariyerden geçtikten sonra giydirseydiniz diyecemde oda sağlıklı değil yıkanmadan sonuçta hastalık var duyarlı davranmak lazım şikayetim bi durum yok bence

Bu virüste kıyafetleri yikamadanmi giydirdiiniz cocuga😲😲büyük cesaret
Aynen bende onu düşündüm. Ayrıca çocuğun dışarı çıkmasıda yasak değil mi? Bende iki gün önce çocuklarıma bişeyler aldım ama onlar olmadan gittim aldım yıkadım. Poşete bile değmediler. Normalde bile yıkamadan giydirmem hele şimdi asla 🙅‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back