Kasiyerden holanyorum, taktik verir misiniz?

ana eşimden bıle ılerı fıkırlerr onun aklına gelseydı googleden arastırırdı benı:)) ay cok guldum sahane fıkırlerr:lepi:

bence ismini zaten öğrendysn facete ara derim .(walla şu face nelere kadir) bulursanda eklersn..eee oda anlar herhalde. /B]yerimseniben

Bir kasiyeri tavlamak için denemiş yöntem var:
Bir arakadaşım, şu anda evli ve çok mutlu olduğu eşini ilk kez, öğrenciyken part time kasiyerlik yaparken görüyor. ılk görüşte aşk. :))) Uyguladığı taktik şu, hergün sadece bir kutu kola alıp o andatedavülde olan en büyük banknotu veriyor ödeme için. Kız ilk birkaç hafta arkadaşımdan nefret ediyor haliyle ama bu muzip oyun sayesinde büyük bir aşka yelken açıyorlar.
Darısı başınıza.

ıŞTE ANCA SENıN GıBı ıNSANLAR BENı YANLIŞ ANLAR ZATEN yerimseniben

ıYı O ZAMAN ıLERDE SENDE KIZINI BıR KASıYERLE EVLENDıRıRSıN
KIZINDA BıR ŞıRKETTE GENEL MÜDÜRÜ OLUR yerimseniben

benim gibinin açılımı nedir acaba
burda benim gibiden kastıt ne beni ne kadar tanıyorsunda senin gibi kelimesini kullanabiliyorsun haddini aşma bu birincisi lmaz:

ikincisi benden yaşca küçük olduğunu tahmin ederek yazıyorum bunları
bu kadar kesin ve net konuşma insanları meslekleri ile yargılama
hayat bu kime ne zaman ne sunacağı belli olmaz
bu kadar kesin ve net çizgilerle başlarsan yola ilerde o çizgiler bi yere çarparsa eğilme bükülme imkanı olmadığı için kırılır
her zaman için bir düşünme payı bırakman senin açıdan iyi olabilir
ayrıca kasiyerde senin benim gibi şirket müdürleri gibi bir insan
ne oldum değil ne olacağım demişler
şu kriz ortamında nice genel müdürler işlerinden çıkarılınca garsonluk kasiyerlik yapmak zorunda kaldılar
bunlardan haberiniz var mı küçük hanım :uhm:

bir şey yazarken iki kere düşün öyle yaz
buda sana abla tavsiyesi

sen ne mezunusun merak ettim

bence ekmek almaya bile o markete gitmelisin
sık sık gittiğin için de göz temasınız sık olacaktır
önce işe gülümsemekle başla
çapkın bakışlar at çocuğa
sıra olsa bile onun kasasında ödeme yap
merhaba kolay gelsinle başlayan muhabbetiniz sonra sonra buralarda mı oturuyosun mesain kaçta bitiyora dönüşecektir mutlaka
muhabbetin ne tarafa gideceği birazda sana bağlı yerimseniben

iyi topic olmuş walla.. kaydirigubbakcemile3

topic sahibi arkadaşım kolay gelsin.umarım kasiyer beyimizde aynı şeyleri hissediyodur ve hayatında biri yoktur...

gelişmeleri yaz canım
opuyorumnanaktan

ya cnm durumumuz aynı bırbırmıze benzıo sanırım ıkı senedır bende yalnızım bende az kaldı sıneklere ılgı duymak uzereyım kaydirigubbakcemile3

bende suan tedavı oldugum dıs doktoruma fena halde kafayı takmıs durumdayım
bız muhabbette edıoruz ama yası benden bıraz buyuk evlımı dglmı onuda bılmıorum ama yuzugu yok parmagında cok hos bı adam sohbet muhabbet varda ılerıye gıdemıoruz ben nasıl gırısıme gecıcem bılmıorum :S

sanada tavsıyem (kelın ılacı olsa basına surerdı ama olsun nacızane tavsıye olsun cnm )
sureklı o marketten alısverıs yap hafıf gulumseme ve goz temasları ıse yarayabılır dıe dusunuyorum..

bol sanslarrr :teselli:

:)) okuyunca bizim burdaki kasiyerler geldi aklıma benim onlara karşı bi ilgim fln yok hatta konuşmak bile istemiyodum 2 farklı kasiyer farklı dönemlerde gelmesine rağmen nasılsınız , siz çalışıyormuydunuz fln diye muhabbet kurmaya çalıştılar ,.Ben yüz vermedm orası ayrı . Madem bu çocuğunda sana ilgisi var böyle hissediyorsun daha sık git markette kimse olmadığı bi an da kendisi muhabbet kurmaya bile çalışabilir msn veya tel no verme basit gibi göstermiş olursun kendini hem burnu kalkar beyfendinin çok yakışıklıyım ya kıza bak hemen atladı diye düşünür

haftada bir gidiyorum
en son gittiğimde bana hani olurya broşür bunlardan aldın mı diye sordu
hayır dedim ellerim doluydu ozaman vereyim dedi kendisi broşürü poşetin içine koydu o sırada da eli elime değdi
ya çok soğuk davrandım ne kadar aptalım ya :)

çok pis bakıcam çocuğa bakalım ne olacak kaydirigubbakcemile3

ya bunlara ne gerek var
alış veriş yaptığında fişin en alt bölümünde çocuğun adı soyadı yazar muhakkak
gir face e bak bakalım bulursan ekle
öyle gelişsin muhabbet
heycanın varsada bu sayede yatışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…