• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasiyerden holanyorum, taktik verir misiniz?

ben biliyorum 22 yaşındayım kaydirigubbakcemile3

yorumu yazdiktan sonra farketdim senin burda oldugunu canim a.s.
bana kalirsa ilk once kiz arkadasinin olup olmadigini ogrende durup dururken havaya sokma beyfendiyi ... kiz arkadasi yoksa sik sik ugra markete ama sigara alma urun sor bulamamis gibi :jeyyar: egilimi varsa mutlaka ilk once o harekete gecsin :delphin::teytey:

kız arkadaşı var mı yok mu nasıl öğrenicem
önce bi bakış atmayı ve gülümsemeyi düşünüyrm
son gördüğünde ruh gibi makyajsız yağlı saçlı,bet bi suratım vardı :) belki vazgeçmiştir:))

nasil ogrenirsin bilemiyorum canim ama sik sik gidince ister istemez ozel hayatinida ogrenirsin gibi geliyor bana buyuk bir marketdemi calisiyor bilemiyorum ama ornegin bizimde kendi marketimiz var musterilerimizin bir cogu gunluk 5 sefer gelir gider :) ister istemez icimizi ogrenirler hos bizim buralar biraz enteresan ama insan heryerde insandir

eve servisiniz varmı diye sor o da yok ama ben getiririm aldıklarınızı adres verin demiş..çok hızlı gelişti olaylar ama idare et canım..

bence kartla alsın ismini görsün delikanlı...
kartı uzatırken de yanlışlıkla eline değebilir :kedi:

mesele alışveriş sırasında el temasıysa akılma harika bi fikir geldi
git alışverişini yap ama küsüratlı bir alışveriş olsun
mesela 48.375 kuruşluk bi alışveriş yap küsüratını ben ödeyeyim kalanı kredi kartından ödeyeyim dersin
bozuk paraydı kredi kartıydı para üstüydü fişe imza atmak derken baya hasbahal olursunuz artık :roflol::roflol:

ee artık bu kadar kura temesa hala çakmıyosa boşver onu odunun teki demektir -tatlicadiarzu-

nası fikir ama :roflol::roflol::roflol:

güzel fikir cloudy ama ben kredi kartı kullanmıyorum :)

hemen bir kredi kartı ediniyorsun o zaman
yada babanın kredi kartı varsa babacım bana bi ek kart lütfen diyosun yerimseniben
kredi kartın olmazsa adını öğrenemeyecekmiş bak arkadaşlarımız öyle diyo
bunun için kart şart kaydirigubbakcemile5

KASİYER birine aşık olmak CADIARZU
küçümsemek degil aşa haddimide aşmam ama Ciddi bir ilişki düşünüyorsan ilerde evlendiginizde günde 12 saat çalışıcak bir adam ve ASKERİ ÜCRET getircek eve.

Çok çok da aşık olmamışsındır sanmıyorum lütfen beni yanlış anlamayın sadece sanırım ben böyle düşünüyorum ama KASŞYER biri ile bir hayat nasıl geçiriceksin o hayatında ki en büyük hatayı yapmış OKUMAMIŞ MESLEGİNİ ELİNE ALMAMIŞ.

Seninde ne iş yaptııgnı bilmiyorum ama güzel bir işin varsa DENĞİNİ BUL DERİM yerimseniben

Kasiyerlerin gömleğinde isim yazar ya ismiyle hitap et, indirim günlerini falan sorkaydirigubbakcemile3
ya da ismini googledan arat facebookta hesabı falan varsa çıkar yani bi şekilde araştır derim
direkt msn vermek fazla cüretkar olabilir bi de reddeilirsen market değiştirmek zorunda kalırsınkaydirigubbakcemile3

küçümsemek degil aşa haddimide aşmam ama Ciddi bir ilişki düşünüyorsan ilerde evlendiginizde günde 12 saat çalışıcak bir adam ve ASKERİ ÜCRET getircek eve.

Çok çok da aşık olmamışsındır sanmıyorum lütfen beni yanlış anlamayın sadece sanırım ben böyle düşünüyorum ama KASŞYER biri ile bir hayat nasıl geçiriceksin o hayatında ki en büyük hatayı yapmış OKUMAMIŞ MESLEGİNİ ELİNE ALMAMIŞ.

Seninde ne iş yaptııgnı bilmiyorum ama güzel bir işin varsa DENĞİNİ BUL DERİM yerimseniben

belki part time çalışıyordur nerden biliyorsun okumadığını
ek iş yapıyordur yazlık dönemde çalışıyordur
ayrıca herkes okuyacak diye bir şey yok
okumamamış olmakda bir hata değil elbette okumalı insan
ne olursa olsun kendini geliştirmeli tahsilini yapmalı ama imkanlar dahilinde okuyamamışta olabilir
belkide uğraştı didindi bir üniversiteye giremedi olamaz mı bu onun hatası mı şimdi
okumamış diye onu ikinci sınıf vatandaş yerine koymak ne derece doğru olur

ayrıca o askeri ücret değil asgari ücret...

ben iktisat okuyorumda çocuğun okuyup okumadığını bilmiyorum...
ya doğru tabi yaka kartında yazması lazım ismi
şaşırır ya ismiyle hitap edersem birden
daha gitmedim ya
haftasonu belki yoktur diye
hiç bakış atmadım önce onu denicem :)

belki part time çalışıyordur nerden biliyorsun okumadığını
ek iş yapıyordur yazlık dönemde çalışıyordur
ayrıca herkes okuyacak diye bir şey yok
okumamamış olmakda bir hata değil elbette okumalı insan
ne olursa olsun kendini geliştirmeli tahsilini yapmalı ama imkanlar dahilinde okuyamamışta olabilir
belkide uğraştı didindi bir üniversiteye giremedi olamaz mı bu onun hatası mı şimdi
okumamış diye onu ikinci sınıf vatandaş yerine koymak ne derece doğru olur

ayrıca o askeri ücret değil asgari ücret...

İŞTE ANCA SENİN GİBİ İNSANLAR BENİ YANLIŞ ANLAR ZATEN yerimseniben

İYİ O ZAMAN İLERDE SENDE KIZINI BİR KASİYERLE EVLENDİRİRSİN
KIZINDA BİR ŞİRKETTE GENEL MÜDÜRÜ OLUR yerimseniben

amannn hemen tanıştılar da evlendiler ohooo... genelde kasiyerler ya part time calışanlar ya askere gidecek yada askerden gelen iş bulana kadar gecici çalışırlar. kimse yıllarca o işte kalmaz siz hiç kasiyerlikten emekli olacak bir amca yada teyze gördünüz mü? hepsi genç :)
tabiki kendine denk biri ile beraber olması her yönden çok önemli ama önce bi tanışsın neymiş anlasın. aylak aylak gezeceğine kasiyerlik yapsın tabi

berbat bi durumdur =) eğer gerçekten hoşlanıyorsan zaten sürekli gitmekten kendini alamazsın ve aksi bi durumda yani eğer karşılık bulamazsan kötü olursun.
Eğer gururuna sık gitmeyi yediremezsen anlaşmalı bi arkadaşını yanında götür sana isminle onun yannda hitap etsin En azından ismini öğrensin Bana kalırsa çok fazla belli etme kendini
eğer pasif biriyse sende duygularını ilerletirsen durum vahim
işine bağlı numarası seni sürekli adım atmaya mecbur bırakır
biraz zamana bırak derim yerimseniben

Bu arada muzurum demek istediğini ben anladım ama önyargıyla yaklaşmak doğru değil.
Hayata ne kadar bağlı olduğunu bilemezsin belki imkansızlık belkide hayat koşullarından isteksizlik
bunları bi çok insan yaşar
sende bilirsin hayat okulu derler eğitim bi erkek için illaki önemli ama insanın ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz...

askeri değil asgari
aşa değil haşa
bence haddini de aşmışsın,o kişinin hayatıyla ilgili en ufak bir ip ucun yok
herkes ekmek elden su gölden hayat yaşamıyor
belki okumasını bekleyecek durumda değillerdi ve cocuk bir şekilde hayata atılmak zorunda kaldı.
belki okuyor,aynı zamanda harçlığını çıkarıyor.
herneyse..
mirmirmirmir

bu topıgı okuyunca tatlı tatlı gulumsedım eşim benı kasada ılk gordu oldugu yerde kaldı o anı unutmam
hergun sureklı cesıtlı bahanelerle geldı ıse gıderken su bıskuvı alıyodu gazeteye sardırıyodukı vakıt kazanıp daha gorsun dıyeee ahhh ne gunlerdı onlarr
eşim bu konuda tecrubelıdır canımda ama erkek uye yasak yoksa sana bol tüyo verırdıı
bnedne nazıcazene fıkır sureklı gıt bı seyler al gulumse bakışlarını yakalamaya calıs o adımı atar sana:)

Back