bence bir anda başın dönsün, "bana birşeyler oluyor, bayılıcam kanımca" de kendini hooop bırak yere. Al sana kesin çözüm:içelim:sositososito
:) sırnaşık şey bunu denicem eğer çıkmazda kalırsam :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bir anda başın dönsün, "bana birşeyler oluyor, bayılıcam kanımca" de kendini hooop bırak yere. Al sana kesin çözüm:içelim:sositososito
bekarken bende calistigim yerde promosyoncu bi cocuktan hoslaniyordum :kedi:
kendimde patenle calisiyordum devamli onu gormeye onun reyonuna giderdim
allah dedi seni bu izdiraptan kurtaricam onunla tanismana vesile olucam :1shok:
sen onun reyonunda onun gozleri onunde paldir küldür tepetaklak düs kafamçokkarıştı
patenime vida takildi ve ben yerlerdeyim bir kolumda promosyoncu askim :asigim:
bir kolumda baska birisi revir yoluna dogru gidiyoruz kafa göz sisti tabi kaydirigubbakcemile3
cok dikkat cekiciydi siddetle tavsiye etmem naniknanik
kaydirigubbakcemile3 hehe bunu denersem onun değil bütün marketin dikkatini çekerim heralde :) kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 hehe bunu denersem onun değil bütün marketin dikkatini çekerim heralde :) kaydirigubbakcemile3
eğer senden gerçekten hoşlanıyorsa o kasadan çıkar peşine düşer zaten bence. bu tarz birşeye kalkışma. erkek bu ..hoşlanma durumu yoksa bile sen adım attıktan sonra geri çevirmez ohh yarabbi şükür der.küçük düşersin bencee..
hem bu ilişki msn verme yada başka bir türlü başladı diyelim başkaları böyle yaptığında kabul etmediğini nerden bileceksiniz...sizin peşinizden koşsun ki bi farkınız olsun
msn vermek, fazla üzerine düşmek ters tepki verir. Ya reddeder ya da kız hazır ben de dalgama bakayım diyebilir.
Hem arkadaşı olmadığını biliyor musun?
Konuşurken gülümsemen ve doğal olman yeterli. O ilgi duyuyorsa kendi adım atacaktır zaten.
Bence bu düşünceler boşluktan.![]()
bence sen bir adım atma ama meyil ver,
mesela ödemeyi karttan yap, adını öğrensin yerimseniben
sonra istiyorsa bulabilsin faceye falan üyeysen :icecream:
Kredi kartı kullanma,para verirken de elin yanlışlıkla eline değsin yakışıklının :kedi:
Ayrıca öyle utangaç bir tavırla,ateşten yanmış gibi elini çek kiiiyerimseniben
Sonra bir hafta uğrama,başka bir yerden yap alışverişini,dönüşün muhteşem olsun sengözlerimebaksanab
vay vay vayyy
bizim kızlardaki taktiklere bakın
ama önce karar verin..!!!
kredi kartı mı kullansın nakit mi ödesin
hayat memat meselesi bu kafa karıştırmayın bakem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gece gece guldurdunya beni ne deyim Allahta seni guldursun emii:roflol::roflol::roflol:
kac yasinda aceba konu sahibi kizimiz bilen varmi?