ben biliyorum 22 yaşındayım kaydirigubbakcemile3
Nan sen benden de cin çıktın,bak bu güzel olur iştebence kartla alsın ismini görsün delikanlı...
kartı uzatırken de yanlışlıkla eline değebilir :kedi:
bence kartla alsın ismini görsün delikanlı...
kartı uzatırken de yanlışlıkla eline değebilir :kedi:
güzel fikir cloudy ama ben kredi kartı kullanmıyorum :)
KASİYER birine aşık olmak CADIARZU
küçümsemek degil aşa haddimide aşmam ama Ciddi bir ilişki düşünüyorsan ilerde evlendiginizde günde 12 saat çalışıcak bir adam ve ASKERİ ÜCRET getircek eve.
Çok çok da aşık olmamışsındır sanmıyorum lütfen beni yanlış anlamayın sadece sanırım ben böyle düşünüyorum ama KASŞYER biri ile bir hayat nasıl geçiriceksin o hayatında ki en büyük hatayı yapmış OKUMAMIŞ MESLEGİNİ ELİNE ALMAMIŞ.
Seninde ne iş yaptııgnı bilmiyorum ama güzel bir işin varsa DENĞİNİ BUL DERİM yerimseniben
belki part time çalışıyordur nerden biliyorsun okumadığını
ek iş yapıyordur yazlık dönemde çalışıyordur
ayrıca herkes okuyacak diye bir şey yok
okumamamış olmakda bir hata değil elbette okumalı insan
ne olursa olsun kendini geliştirmeli tahsilini yapmalı ama imkanlar dahilinde okuyamamışta olabilir
belkide uğraştı didindi bir üniversiteye giremedi olamaz mı bu onun hatası mı şimdi
okumamış diye onu ikinci sınıf vatandaş yerine koymak ne derece doğru olur
ayrıca o askeri ücret değil asgari ücret...
KASİYER birine aşık olmak CADIARZU
küçümsemek degil aşa haddimide aşmam ama Ciddi bir ilişki düşünüyorsan ilerde evlendiginizde günde 12 saat çalışıcak bir adam ve ASKERİ ÜCRET getircek eve.
Çok çok da aşık olmamışsındır sanmıyorum lütfen beni yanlış anlamayın sadece sanırım ben böyle düşünüyorum ama KASŞYER biri ile bir hayat nasıl geçiriceksin o hayatında ki en büyük hatayı yapmış OKUMAMIŞ MESLEGİNİ ELİNE ALMAMIŞ.
Seninde ne iş yaptııgnı bilmiyorum ama güzel bir işin varsa DENĞİNİ BUL DERİM yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?