• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasiyerden holanyorum, taktik verir misiniz?

duffy87

Work it
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
679
8
318
İstanbul
öyle bir boşluktayım ki
erkek sineğe bile bişiler hissetcem nerdeyse
bir senedir bir ilişkim yok yalnızım
artık kendimi tuhaf hissetmeye başladım
ya herkesin hayatında birisi olması lazım bence
bi süre sonra yalnız olunca boğuluyosun sanki
gelelim soruma ;
alışveriş yaptığım marketteki kasiyer çocuktan hoşlanıyorum sanırım
onun bakışlarını yakaladım ama ben hiç pas vermedim
çok pozitif ve iyi yüzlü bi çocuk
oldukça yakışıklı
sanki benden bir yaş küçük gibi geldi gözüme ama bilemicem
ben bu çocukla nasıl muhabeet kurabilirm
alışveriş yapıp parayı verirken ne diyeyim mesela ?
ya da ne bilim sizi birine mi benzettim diyim :)
akıl vermenizi bekliyorum ... :Saruboceq:

size kasadan çıkıp yaklaşması biraz zor gibi görünüyor..
ilk adımı sizin atmanız gerekli gibi..
birilerine benzetme olarak yaklaşmayın bende direk gidin yanına ve sohbet kurmaya çalışın.her gitmenizde muhabbeti biraz ilerletirseniz sonrasında da bir yerlere bir şeyler içmeye davet edersiniz.
çok mu girişken biz çözüm oldu nedir?

EqeR onun iLqi duyduquNa eminsen ;

Herqün gitmeye çaLış oRaya Kendini farkettiR, farkLı ve şık qiyin gamyoncuiremsu
ona bazı üRünLerin yeRini faLan soR iLetişim kurmaya çaLış tebessüm qösTer fazLa da bişey yapma bu kadaR yeterLi bi bayan içinn..

Zaten o snDen hoşLanıyorsa bunu fıRsat biLip harekete qeçecektiR sırnaşık şey

Son düzenleme:
yalnız kalmamak için çocuğu kullanmak biraz üzücü bi durum ama erkek sonuçta :))
alış veriş yaparken msn ini yaz bi kağıda ver olmaz mı :)

dimi en azından çocuğun ilgisi yoksa bir daha o markete gitmezsin olur biter ama ilgi cekmek için sık sık gidip muhabbet etmye kalkarsan başkalarınn dikkatini de çeker bu sefer dalga konusu falan olur belki.. çocuk onlar yüzünden çekingen durmak zorunda kalabilir. çünkü sanıyorum yaşlarınız küçük gibi

haha, evet habıre bır seyler sor ismini ögren sureklı soyl bılmemkım bey bugun nasılsınız de

eğer senden gerçekten hoşlanıyorsa o kasadan çıkar peşine düşer zaten bence. bu tarz birşeye kalkışma. erkek bu ..hoşlanma durumu yoksa bile sen adım attıktan sonra geri çevirmez ohh yarabbi şükür der.küçük düşersin bencee..
hem bu ilişki msn verme yada başka bir türlü başladı diyelim başkaları böyle yaptığında kabul etmediğini nerden bileceksiniz...sizin peşinizden koşsun ki bi farkınız olsun

valla ben sürekli gititğim marketin kasiyerleriye acip samimi oldum nasıl oldun diycen önce aldığımız ürünlerle başladı sonra her gittiğimde selam verdim onlara bir üsre sonra beni tanıdalar hatta adımı sormadan öğrendiler k.kartı sağolsun :D valla bilmiyorum biraz sıcak dur gülümse en azından ark. olursunu işte farklı bir ürün ladığında hiç şikayet gliyormu de falan fıstık yane

bence bir anda başın dönsün, "bana birşeyler oluyor, bayılıcam kanımca" de kendini hooop bırak yere. Al sana kesin çözüm:içelim:sositososito

BENIM CALSITIGIM MARKETTE KIZLARA PARANIN ICINDE BIRDE NOT KAGIDI VERIYORLARMIS TEL NO BENI ARA DIYE..:zemuszemus SENDE BOYLE BIRSEY YAPABILIRSIN TABI CESARETIN VARSAkaydirigubbakcemile5

senin farkında olması gayet güzel bir meyve suyu alıp tam ödemeyi yaparken bu civarlarda bir cafede çok güzel meyve suyu yapıyorlar bana eşlik edersen birlikte içebiliriz deyip başlayabilirisn zaten orda seninle iletişim kurması zor olacaktır soınuçta işyeri onun kolay gelsin canım bir davet et gerisi gelir zemuszemus

bence sürekli git alışveriş yap...sonra bir gün giitginde paranın üzerine telini yazhihoyyythihoyyyt

bence msn falan verme çok basit görünürsün. git ve sizi birine benzettim,adınız x mi falan de muhabbet gelir daha sonra verirsin msnini

Bence boşluktasın kendine heyecan arıyorsun. Hadi oldu diyelim sonrasını getiremezsin bence. Gereksiz sıkıntı yaşarsın hem sen üzülürsün hem o. Şu an sadece tipine bakıp bir şeyler hissediyorsun zaten demişsin erkek sineğe bile ilgi duyacağım diye. Aslında normal bir zamanda alıcı gözüyle ona baksan yok ya bu benim tipim değil diyebileceğin biri belki o yüzden sakin ol herkesin nasibi kısmeti vardır. Kendi çevrenden bak kafa dengi anlaşabileceğin kişilere acele etme sonra zarar edersin.

hehe:sm_cool: aynı şey bendede oluo wala cnm.benimkide bi bankacı:teytey: bankaya bağkur ödemesini yapmak için gidiorumm ayda bi kere.bakışıoruz falan ama ben gidiptee ilgi duyduğumu söleyemem.doğru olan erkeğin ilk adımı atması deilmii:uhm: eğer o bişeyler yapmazsa nası ayarlarım onuda bilmiorumm.ayda bi bankaya git ayarlayabilirsen ayarla fisfisfis. şu bağkur ödemeleri ayda bi kaç kez yapılsaydı yhaahihoyyyt

sana bakısını yakaladıysan sende tebessum et parayı verırken falan ama sakın sen teklıf etme

dün alışveriş yapmıştım bana tam çıkarken hani promosyon kağıtları olurya marketin bunlardan almadın mı diye sordu ben hayır diyince benim ellerim poşetle dolu olduğu için kendisi poşetin içine koydu kağıdı,eve koşa koşa gidip :) o kağıda baktım bişey yazmışmı diye yok yazmamış. ben alışveriş yaparken beni izliyo kısa aralıklarla, biz kızlar hissediyoruz ya bakışları valla :)

şu msn verme işini bir kaç kez daha gittikten sonra yapmaya karar verdim ama utanırım ben ya :)
önce anlamlı anlamlı bakıp gülümsemeyi düşünüyorum çünkü çocuğa nemrut nemrut asık suratlı bir kız gibi göründüm .genelde hoşlanınca öyle yaparımda :)

bekarken bende calistigim yerde promosyoncu bi cocuktan hoslaniyordum :kedi:

kendimde patenle calisiyordum devamli onu gormeye onun reyonuna giderdim

allah dedi seni bu izdiraptan kurtaricam onunla tanismana vesile olucam :1shok:

sen onun reyonunda onun gozleri onunde paldir küldür tepetaklak düs kafamçokkarıştı

patenime vida takildi ve ben yerlerdeyim bir kolumda promosyoncu askim :asigim:

bir kolumda baska birisi revir yoluna dogru gidiyoruz kafa göz sisti tabi kaydirigubbakcemile3

cok dikkat cekiciydi siddetle tavsiye etmem naniknanik

Back