S Socialworker ... Kayıtlı Üye 27 Ekim 2017 77 48 19 Kasım 2017 Konu Sahibi Socialworker #1 Merhabalar. Lütfen yardım edin saçımda inanilmaz kaşntı oluyor. Bol durulama işlemide artık fayda etmiyor kafayı yicem. Bildiğiniz uygulama varmi tavsiye edebileceginiz ?
Merhabalar. Lütfen yardım edin saçımda inanilmaz kaşntı oluyor. Bol durulama işlemide artık fayda etmiyor kafayı yicem. Bildiğiniz uygulama varmi tavsiye edebileceginiz ?
Durubeyaz16 Sen beni yenmedin...Çünkü ben seninle oynamadım. Kayıtlı Üye 29 Nisan 2017 737 1.815 41 19 Kasım 2017 Konu Sahibi Socialworker #2 Ketoral şampuan ve betasalic losyon. Doktor bana bunları vermişti birkac güne geçti. Mantar veya egzama olabilir.
Ketoral şampuan ve betasalic losyon. Doktor bana bunları vermişti birkac güne geçti. Mantar veya egzama olabilir.
S Socialworker ... Kayıtlı Üye 27 Ekim 2017 77 48 19 Kasım 2017 Konu Sahibi Socialworker #3 Durubeyaz16 .!.: Ketoral şampuan ve betasalic losyon. Doktor bana bunları vermişti birkac güne geçti. Mantar veya egzama olabilir. Genişletmek için tıkla... En iyisi bir uzmana görünmek değil mi
Durubeyaz16 .!.: Ketoral şampuan ve betasalic losyon. Doktor bana bunları vermişti birkac güne geçti. Mantar veya egzama olabilir. Genişletmek için tıkla... En iyisi bir uzmana görünmek değil mi
Durubeyaz16 Sen beni yenmedin...Çünkü ben seninle oynamadım. Kayıtlı Üye 29 Nisan 2017 737 1.815 41 19 Kasım 2017 Konu Sahibi Socialworker #4 Sanırım evet. Ama bunları de deneyip bakabilirsin. Sonuçta ciltle ilgili konularda hangi ilacın kime yarayacağı da muamma.
Sanırım evet. Ama bunları de deneyip bakabilirsin. Sonuçta ciltle ilgili konularda hangi ilacın kime yarayacağı da muamma.
S Socialworker ... Kayıtlı Üye 27 Ekim 2017 77 48 19 Kasım 2017 Konu Sahibi Socialworker #5 Evet öyle teşekkür ederim.
Littlefinger Guru Pro Üye 3 Kasım 2011 1.345 3.129 19 Kasım 2017 Konu Sahibi Socialworker #6 Benimde sacimda acayip bi kasinti olmustu eskiden oyle boyle degil ama.komsumuz ketoral sampuan tavsiye ettti aldim kullandim ve kasinti oylelikle gecti.
Benimde sacimda acayip bi kasinti olmustu eskiden oyle boyle degil ama.komsumuz ketoral sampuan tavsiye ettti aldim kullandim ve kasinti oylelikle gecti.
S Socialworker ... Kayıtlı Üye 27 Ekim 2017 77 48 19 Kasım 2017 Konu Sahibi Socialworker #7 Valla bi hafta daha süre verdm kendime. Gecmezse gidicem artık. Sürekli tarıyorm hemde sirkeli suyla geçmiyor geçmiyor geçmiyor. Banyodan sonra bile kaşınıyor bol bol suyla duruluyorm sampuan kalintisi kalmasin diye
Valla bi hafta daha süre verdm kendime. Gecmezse gidicem artık. Sürekli tarıyorm hemde sirkeli suyla geçmiyor geçmiyor geçmiyor. Banyodan sonra bile kaşınıyor bol bol suyla duruluyorm sampuan kalintisi kalmasin diye
S Semuha_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2017 8 0 27 6 Şubat 2018 Konu Sahibi Socialworker #8 Benimde öyle ya sürekli kaşınır yor belli yerler hep ya kafayı yiyecegim soğuk su bazen iyi geliyor