- 13 Temmuz 2022
- 587
- 169
- 33
- Konu Sahibi 1tutamdeniz
-
ilaç bu şekilde tavsiye edilen bir şey değilMerhaba arkadaşlar benim iki aydır anüs ve dış genital bölgemde çok kötü bir kaşıntı var üstelik geceleri uyutmuyor bazen ağlıyorum cilt doktoruna gittim alerji, uyuz, kıl iltihabı falan söyledi ama hiç anlayamadı ne olduğunu bir ilaç önerisi olan var mı ne yapmalıyım?
Mantar olabilir. Sirkeli suyla o bölgeleri günde 3.defa yıkayın rahatlatacaktır.Merhaba arkadaşlar benim iki aydır anüs ve dış genital bölgemde çok kötü bir kaşıntı var üstelik geceleri uyutmuyor bazen ağlıyorum cilt doktoruna gittim alerji, uyuz, kıl iltihabı falan söyledi ama hiç anlayamadı ne olduğunu bir ilaç önerisi olan var mı ne yapmalıyım?
Haklısınız ama dışarı çıkamıyorum kaşıntıdan üstelik iki doktor değiştirdimilaç bu şekilde tavsiye edilen bir şey değil
Gece kaşıntılarına ağız kokusu ve yastığa akan ağız suyu da eşlik ediyorsa muhtemelen bağırsaklarınızda parazit vardır. Durumu aile hekiminize anlatın ya kendisi ilaç yazar ya da dahiliyeye yönlendirir. Allah yardımcınız olsunHaklısınız ama dışarı çıkamıyorum kaşıntıdan üstelik iki doktor değiştirdim
Verdi ilaçlar : Ürederm, Hitrizin, balaban, trvazol iki ay tedavi gördüm değişen bir şey yokDoktor sadece söyledi ilaç vermedi mi
Uyuz için ilaç kullandım uyuz değilUyuz olabilir onun kendi ilacı var diğer türlü geçmez . Birde vücuduna da geçer uyuzsa. Özellikle parmak araları , kulak arkası falan .bunlae değilse sirkeli suyla yıkayın
Kıl kurdu dış genital bölgede kaşıntı yapıyor muKil kurdu ola bilir canim geceler daha çok oluyor sa
Normal vücut kaşıntısıVajinal enfeksiyon da ki gibi mi kaşıntı yoksa sadece normal vücut kaşıntısı mi
Evet yapar.Kıl kurdu dış genital bölgede kaşıntı yapıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?