Yorumunuz icin tesekkür ederim daha once kadinsal hastalik icin doktora gitmedim cekimserligim varHastaneye gitmeye neden çekiniyorsun ki enfeksiyon gibi duruyor tedavi olmalısın
Olur mu öyle şey artık evlisin detaylı muayene önemli. Bu tarz şeyler rahmi etkiler enfeksiyon yüzünden tüplerin tıkanır filan risk yani. Alış bunlara korkulacak bşy yok merak etmeYorumunuz icin tesekkür ederim daha once kadinsal hastalik icin doktora gitmedim cekimserligim var
Yorumunuz icin tesekkür ederim daha once kadinsal hastalik icin doktora gitmedim cekimserligim var
Utanacak çekinecek bir durum yok, gerekli temizliği ve hijyeni sağladıktan sonra ki çekinceniz belki alttan muayenedir o da gayet normal. Bazı dr.lar alttan muayene etmeden, kan ve idrar tahlili isteyebiliyor, veya karından ultrasonla bakabiliyor, geciktirmeden gidin mantar ya da enfeksyon oluşmuşsanız erken tedavi olursunuz.Yorumunuz icin tesekkür ederim daha once kadinsal hastalik icin doktora gitmedim cekimserligim var
Cok tesekkur ederim ben gecer diye bekliyorum ama bugun boyle devam ederse sizi dinliycemOlur mu öyle şey artık evlisin detaylı muayene önemli. Bu tarz şeyler rahmi etkiler enfeksiyon yüzünden tüplerin tıkanır filan risk yani. Alış bunlara korkulacak bşy yok merak etme
Haklisiniz ama hem yasim daha kucuk insanlarinda tuafsamalarından çekiniyorum 20 yasindayim insanlar hep ön yargıli birde esime bile cok cekingenim burda adim gorunmuyor ve sizleri tanimadigim icin suan rahat bir sekilde yaziyorumArtik doktora alismalisiniz cunku kadin olarak bir ayagimiz kadin dogumda oluyor. Mantar olmussunuzdur buyuk ihtimal tedaviye hemen baslamazsaniz cok sıkinti olur. Tek bir ilacla halledilecek birsey icin gitmemezlik etmeyin derim.
Tesekkür ederim birde soran olur duyan olur diyede cekiniyorum bizim burdaki insanlar merakli hep nie gittin nere gittin tarzindalarUtanacak çekinecek bir durum yok, gerekli temizliği ve hijyeni sağladıktan sonra ki çekinceniz belki alttan muaynedir o da gayet normal. Bazı dr.lar alttan muayene etmeden, kan ve idrar tahlili isteyebiliyor, veya karından ultrasonla bakabiliyor, geciktirmeden gidin mantar ya da enfeksyon oluşmuşsanız erken tedavi olursunuz.
Tesekkür ederimCanım enfeksiyon olmuş bence bi dr görün geçmiş olsun
Tesekkür ederim yorumunuz icin tesekkür ederimmantar olabilir, gayet doğal bir durum tamamen vajina florasındaki dengesizlikle ilgili. tedavisi zor birşey olduğunu sanmıyorum. geçmiş olsun çok
Haklisiniz ama hem yasim daha kucuk insanlarinda tuafsamalarından çekiniyorum 20 yasindayim insanlar hep ön yargıli birde esime bile cok cekingenim burda adim gorunmuyor ve sizleri tanimadigim icin suan rahat bir sekilde yaziyorum
Tesekkür ederim haklisiniz en kısa zamanda gidecemAnladim. Yalniz sen evli bir kadinsin artik doktora gittigini kim.bilecek kim yadirgayacak. Doktor zaten on yargili olmadigi icin yanlis dusunuyorsun. Kaşinti iyi birseyin habercisi degil yine de aklinda olsun
Tesekkür ederim deniycemenfeksiyon olmuşsun sanırım. balayı sistiti olma ihtimalin var. doktora gitmeden geçiremezsin ama gidene kadar kantaron yağı sürersen inanılmaz etkili. benim kaşıntımı ve acısını hemen kesmişti.
Insallah yarin erkenden gidecemÇekinilecek hiçbir şey yok ki bence doktora kesinlikle görünmelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?