• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaşıntı ve yanma neden olur

Aesg

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
74
19
8
24
Merhaba umarım bu konu hakkinda bilgisi olan vardir 3 gündür kaşıntım ve yanmam var yeni evliyim eşimle iliskiye girdikten sonra kanamam oldu kizlik zarindan kaynakli 2 uc damla sonra iliskiye girmedik 2 gün sonrasinda da hasta oldum normalde 4 gun yogun olur kanamam 5.6.7 damla seklinde olur adetim bittikten 2 gun sonrada iliskiye girelim dedik fakat yanma ve kasintidan iliski yasarken geri cekildim sonra kan akmays basladi ve sabaha kadar devam etti öglen bitti kanamam ertesi gün geri geldi suan kanamm yok fakat kaşıntim cok fazla hastaneye gitmeye cekiniyorum benim gibi bir durum yasayan var mi ve doktora gitmeden bir cözümu var mi yardımcı olursaniz sevinirim😊🙏🙏

Hastaneye gitmeye neden çekiniyorsun ki enfeksiyon gibi duruyor tedavi olmalısın

Yorumunuz icin tesekkür ederim kadinsal bir hastalik icin daha once hic doktora gitmedim oyuzden çekimserligim var

Yorumunuz icin tesekkür ederim daha once kadinsal hastalik icin doktora gitmedim cekimserligim var
Olur mu öyle şey artık evlisin detaylı muayene önemli. Bu tarz şeyler rahmi etkiler enfeksiyon yüzünden tüplerin tıkanır filan risk yani. Alış bunlara korkulacak bşy yok merak etme

mantar olabilir, gayet doğal bir durum tamamen vajina florasındaki dengesizlikle ilgili. tedavisi zor birşey olduğunu sanmıyorum. geçmiş olsun çok

Yorumunuz icin tesekkür ederim daha once kadinsal hastalik icin doktora gitmedim cekimserligim var

Artik doktora alismalisiniz cunku kadin olarak bir ayagimiz kadin dogumda oluyor. Mantar olmussunuzdur buyuk ihtimal tedaviye hemen baslamazsaniz cok sıkinti olur. Tek bir ilacla halledilecek birsey icin gitmemezlik etmeyin derim. :KK3:

Utanacak çekinecek bir durum yok, gerekli temizliği ve hijyeni sağladıktan sonra ki çekinceniz belki alttan muayenedir o da gayet normal. Bazı dr.lar alttan muayene etmeden, kan ve idrar tahlili isteyebiliyor, veya karından ultrasonla bakabiliyor, geciktirmeden gidin mantar ya da enfeksyon oluşmuşsanız erken tedavi olursunuz.

Olur mu öyle şey artık evlisin detaylı muayene önemli. Bu tarz şeyler rahmi etkiler enfeksiyon yüzünden tüplerin tıkanır filan risk yani. Alış bunlara korkulacak bşy yok merak etme
Cok tesekkur ederim ben gecer diye bekliyorum ama bugun boyle devam ederse sizi dinliycem 😊🙏🙏

Artik doktora alismalisiniz cunku kadin olarak bir ayagimiz kadin dogumda oluyor. Mantar olmussunuzdur buyuk ihtimal tedaviye hemen baslamazsaniz cok sıkinti olur. Tek bir ilacla halledilecek birsey icin gitmemezlik etmeyin derim. :KK3:
Haklisiniz ama hem yasim daha kucuk insanlarinda tuafsamalarından çekiniyorum 20 yasindayim insanlar hep ön yargıli birde esime bile cok cekingenim burda adim gorunmuyor ve sizleri tanimadigim icin suan rahat bir sekilde yaziyorum😊

Utanacak çekinecek bir durum yok, gerekli temizliği ve hijyeni sağladıktan sonra ki çekinceniz belki alttan muaynedir o da gayet normal. Bazı dr.lar alttan muayene etmeden, kan ve idrar tahlili isteyebiliyor, veya karından ultrasonla bakabiliyor, geciktirmeden gidin mantar ya da enfeksyon oluşmuşsanız erken tedavi olursunuz.
Tesekkür ederim birde soran olur duyan olur diyede cekiniyorum bizim burdaki insanlar merakli hep nie gittin nere gittin tarzindalar

enfeksiyon olmuşsun sanırım. balayı sistiti olma ihtimalin var. doktora gitmeden geçiremezsin ama gidene kadar kantaron yağı sürersen inanılmaz etkili. benim kaşıntımı ve acısını hemen kesmişti.

Çekinilecek hiçbir şey yok ki bence doktora kesinlikle görünmelisiniz

Haklisiniz ama hem yasim daha kucuk insanlarinda tuafsamalarından çekiniyorum 20 yasindayim insanlar hep ön yargıli birde esime bile cok cekingenim burda adim gorunmuyor ve sizleri tanimadigim icin suan rahat bir sekilde yaziyorum😊

Anladim. Yalniz sen evli bir kadinsin artik doktora gittigini kim.bilecek kim yadirgayacak. Doktor zaten on yargili olmadigi icin yanlis dusunuyorsun. Kaşinti iyi birseyin habercisi degil yine de aklinda olsun :KK43:

Anladim. Yalniz sen evli bir kadinsin artik doktora gittigini kim.bilecek kim yadirgayacak. Doktor zaten on yargili olmadigi icin yanlis dusunuyorsun. Kaşinti iyi birseyin habercisi degil yine de aklinda olsun :KK43:
Tesekkür ederim haklisiniz en kısa zamanda gidecem 🙏🙏

Back