How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kaşıntı hamilelik belirtisi midir?

EosAna

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
1.213
975
123
Son 4-5 gündür tek meme ucunda kaşıntı var. Muayene ettim kendimi kitle falan yok. Ama bu seferde gebelik belirtisi olabilir mi diye aklıma düştü.
Böyle bir durum yaşamış olan var mı?

Son 4-5 gündür tek meme ucunda kaşıntı var. Muayene ettim kendimi kitle falan yok. Ama bu seferde gebelik belirtisi olabilir mi diye aklıma düştü.
Böyle bir durum yaşamış olan var mı?

Demekki hamilelik belirtinizmiş :) Tebrik ederim
Benimde bu ay denemem oldu ve beklemedeyim göğüslerim aşırı kaşınıyor arada iğne batması gibi oluyor, afadersiniz iç çamaşırımı fırlatıp atıyorum eve girere girmez zorla takıyorum dışarda....inşallah bende hamişimdir<3

Demekki hamilelik belirtinizmiş :) Tebrik ederim
Benimde bu ay denemem oldu ve beklemedeyim göğüslerim aşırı kaşınıyor arada iğne batması gibi oluyor, afadersiniz iç çamaşırımı fırlatıp atıyorum eve girere girmez zorla takıyorum dışarda....inşallah bende hamişimdir<3
Canım maalesef 4'ünde yazmışım bunu Mayıs'ın. Ama ben 23'ünde hamile kaldım:D ve hamile kalinca en büyük belirtim idrarda koyulaşma oldu ne kadar su içersem içeyim haberin olsun. Bir de rahimde regl olmadan önce gurultular olur ya o gurultular yoktu. İnşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum.

Canım maalesef 4'ünde yazmışım bunu Mayıs'ın. Ama ben 23'ünde hamile kaldım:KK70: ve hamile kalinca en büyük belirtim idrarda koyulaşma oldu ne kadar su içersem içeyim haberin olsun. Bir de rahimde regl olmadan önce gurultular olur ya o gurultular yoktu. İnşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum.

Allah sağlıcakla doğmasını nasip etsin aminnn inşallahh

Back