- 26 Mart 2024
- 1.004
- 2.970
Uyuz bence sirke kullan sür yat yada yapabilirsen sirkeyi soganlan kaynatcaksin sonra bir fiş fiş şişesine köy ve vücuda sık yada sadece şirketi elinlen ama senin yaralar var yanar vücudun uyuz kremleri kullanman lazim açıkçası bu dediğin sirkede destekleyi aslındakollarim aşırı kaşınıyor ve böyle şeyler çıktı sizce neden bu şu an doktora gidemiyorum yurtdışındayím bu durumu yaşayan oldu mu nasıl geçti
Uyuz olabilir, en kısa zamanda doktora gitmelisinEvet evet bir şey yoktu kasiya kasiya böyle oldu genel olarak cildimde bir kuruluk var ayaklarım da aynı 8 yaşından beri kaşınıyorum ve daha önce doktora gittiğim de sadece kuruluk dediler ama detaylı bir test falan yapılmadı bir çok krem deniyorum sadece 1 saat falan fayda ediyor ve kaşıntı hem bacaklarımda hem kollarımda genelde yatağa uyumaya geçince başlıyor
stres kaynaklıda olabilir, o ülkede kapmış ta olabilirsiniz. Doktora görünmelisiniz4 ay önce geldim geldikten 15 gün sonra başladı
Kuduz muuu??Kol tüylerinizi yanlış birşeyle mi aldınız naptınız..
Ya da yurt dışında olduğunuzu söylemişsiniz, yeni gittiyseniz hava değişikliği mi sebep oldu..
Birinin yatağında yattıysanız kuduz falan da olmuş olabilirsiniz..
Doktora gitmeden çözemezsin biz uyuz deriz doktorun alerji der bilemeyiz herkesin tecrübesi aynı değil uyuz olsa küçük kırmızı nokatalar olurdu ve kabuklanır kururdu bu çok farklı birşeye benziyor maymun çiceği virüsü de değik alerjik olabilir yurtdışında da doktorlar var ben yurtdışında yaşıyorum ikamet etmesen bile acile gidebilirsin. Yurtdışına çıkmadan hayat sigortası yaptırmalısınız acil durumlarda allah korusun ne yapacaksınız ..?kollarim aşırı kaşınıyor ve böyle şeyler çıktı sizce neden bu şu an doktora gidemiyorum yurtdışındayím bu durumu yaşayan oldu mu nasıl geçti
Egzama oradaki yuvarlak halkalar.
Kasintinin sebebi de traş olmaniz, jilet sonrasi tuylu bolgeler kasinir. Nemlendirici krem kullanin.
Evet haklısınız ya normalde gidiliyor ama şu an sigortam yatmıyor evrak bekliyorum o da henüz çıkmadı o yüzden ve Christmas tatiline girdiler tatilden sonra gideceğimDoktora gitmeden çözemezsin biz uyuz deriz doktorun alerji der bilemeyiz herkesin tecrübesi aynı değil uyuz olsa küçük kırmızı nokatalar olurdu ve kabuklanır kururdu bu çok farklı birşeye benziyor maymun çiceği virüsü de değik alerjik olabilir yurtdışında da doktorlar var ben yurtdışında yaşıyorum ikamet etmesen bile acile gidebilirsin. Yurtdışına çıkmadan hayat sigortası yaptırmalısınız acil durumlarda allah korusun ne yapacaksınız ..?
CeraVe aldım kullandım ilk başlarda etki gösterdi gibi sonra yine başladı aloevera jel kullanıyorum 1 saat geçiyor sonra yine başlıyorCilt kuruluguna bagli kasinti babamda cikmisti doktor cerave nemlendirici onermisti ulkenizde satiliyor mu bilmiyorum deneyin isterseniz
Evet kasiyarak bu hale geldi sırtımda karın göğüs bölgemde hiçbir şey yokKaşıyarak kendiniz mi bu hale getirdiniz? Yara olmuş çünkü, uyuz dicektim ama hart hurt kasiyip yara etmiş gibisiniz
Peki ben kendim lazer yapıyorum ve mutfakta çalışıyorum yani kolumun oraları hep ısıya maruz kalıyor ondan olabilir mi acabaEgzama oradaki yuvarlak halkalar.
Kasintinin sebebi de traş olmaniz, jilet sonrasi tuylu bolgeler kasinir. Nemlendirici krem kullanin.
Uyuz olsa bütün vücutta olmaz mıUyuz bence sirke kullan sür yat yada yapabilirsen sirkeyi soganlan kaynatcaksin sonra bir fiş fiş şişesine köy ve vücuda sık yada sadece şirketi elinlen ama senin yaralar var yanar vücudun uyuz kremleri kullanman lazim açıkçası bu dediğin sirkede destekleyi aslında
Bazen olmuyor yavaş yavaş yayılıyor benim bı arkadaşımın sadece bir iki ay ayakları kasindi daha sonra yavaş yavaş bütün vücuduna yayıldı doktora gitmişti doktor alerji demişti sonrasında aynı doktora bir daha gittiğinde bütün vücuda yayildiginda doktor uyuzmus demiş bende çok uyardım bak daha kötü olursun her yerine yayılır bende biliyorum çünkü benimki çok uzun sürmedi hemen tedavi başladım da kendime baya baktım zor bir süreç oda uzattikca uzattık bu sefer bütün vücudu dökülmeye başladı bazı insanlarda egzama oluyor sonunda haberiniz olsun korkutmak istemem ama bir an önce tedavinizi olun diyeUyuz olsa bütün vücutta olmaz
Evet tatil malesef bi kaç gün geçmiş olsun eczaneden yatıştırıcı bir krem alabilirsin sadece kollarında mı var acaba yoksa sırtında ve bacaklarına da yayıldı mı ?Evet haklısınız ya normalde gidiliyor ama şu an sigortam yatmıyor evrak bekliyorum o da henüz çıkmadı o yüzden ve Christmas tatiline girdiler tatilden sonra gideceğim