Deri ve Cilt Hastalıkları Kaşıntı gibi bir derdim var

Ayrıca traşlama konusundan bahsetmişsiniz ilk defa mı yaptınız hep yapıyor musunuz ?

kollarim aşırı kaşınıyor ve böyle şeyler çıktı sizce neden bu şu an doktora gidemiyorum yurtdışındayím bu durumu yaşayan oldu mu nasıl geçti
Uyuz bence sirke kullan sür yat yada yapabilirsen sirkeyi soganlan kaynatcaksin sonra bir fiş fiş şişesine köy ve vücuda sık yada sadece şirketi elinlen ama senin yaralar var yanar vücudun uyuz kremleri kullanman lazim açıkçası bu dediğin sirkede destekleyi aslında

Uyuz olabilir, en kısa zamanda doktora gitmelisin

Lazer yaptırdığınızı yazmışsınız. Lazerden sonra mı çıktı bunlar? Bu şekilde yara varken yaptırmayın bence. Bir de olduğunuz ülkede sağlık sigortanız yok mu doktora danışsanız?

Egzama oradaki yuvarlak halkalar.

Kasintinin sebebi de traş olmaniz, jilet sonrasi tuylu bolgeler kasinir. Nemlendirici krem kullanin.

Kaşıyarak kendiniz mi bu hale getirdiniz? Yara olmuş çünkü, uyuz dicektim ama hart hurt kasiyip yara etmiş gibisiniz

Cilt kuruluguna bagli kasinti babamda cikmisti doktor cerave nemlendirici onermisti ulkenizde satiliyor mu bilmiyorum deneyin isterseniz

kollarim aşırı kaşınıyor ve böyle şeyler çıktı sizce neden bu şu an doktora gidemiyorum yurtdışındayím bu durumu yaşayan oldu mu nasıl geçti
Doktora gitmeden çözemezsin biz uyuz deriz doktorun alerji der bilemeyiz herkesin tecrübesi aynı değil uyuz olsa küçük kırmızı nokatalar olurdu ve kabuklanır kururdu bu çok farklı birşeye benziyor maymun çiceği virüsü de değik alerjik olabilir yurtdışında da doktorlar var ben yurtdışında yaşıyorum ikamet etmesen bile acile gidebilirsin. Yurtdışına çıkmadan hayat sigortası yaptırmalısınız acil durumlarda allah korusun ne yapacaksınız ..?

Geceleri artan kaşıntı. Duşda sıcak banyo yaparken artan kaşıntı varsa uyuz olma ihtimali yüksek. Ben yakalandım uyuza hemen ihmal etmeden doktora gidin zorlu bir süreç

1-uyuz
2-pire
Aklıma gelenler bunlar. Muhtemelen bunlardan biri
Yatak konusu olduğu için büyük ihtimalle pire

Kasintinin sebebi de traş olmaniz, jilet sonrasi tuylu bolgeler kasinir. Nemlendirici krem kullanin.
Evet haklısınız ya normalde gidiliyor ama şu an sigortam yatmıyor evrak bekliyorum o da henüz çıkmadı o yüzden ve Christmas tatiline girdiler tatilden sonra gideceğim

Cilt kuruluguna bagli kasinti babamda cikmisti doktor cerave nemlendirici onermisti ulkenizde satiliyor mu bilmiyorum deneyin isterseniz
CeraVe aldım kullandım ilk başlarda etki gösterdi gibi sonra yine başladı aloevera jel kullanıyorum 1 saat geçiyor sonra yine başlıyor

Peki ben kendim lazer yapıyorum ve mutfakta çalışıyorum yani kolumun oraları hep ısıya maruz kalıyor ondan olabilir mi acaba

Uyuz olsa bütün vücutta olmaz mı

Uyuz olsa bütün vücutta olmaz
Bazen olmuyor yavaş yavaş yayılıyor benim bı arkadaşımın sadece bir iki ay ayakları kasindi daha sonra yavaş yavaş bütün vücuduna yayıldı doktora gitmişti doktor alerji demişti sonrasında aynı doktora bir daha gittiğinde bütün vücuda yayildiginda doktor uyuzmus demiş bende çok uyardım bak daha kötü olursun her yerine yayılır bende biliyorum çünkü benimki çok uzun sürmedi hemen tedavi başladım da kendime baya baktım zor bir süreç oda uzattikca uzattık bu sefer bütün vücudu dökülmeye başladı bazı insanlarda egzama oluyor sonunda haberiniz olsun korkutmak istemem ama bir an önce tedavinizi olun diye

Evet haklısınız ya normalde gidiliyor ama şu an sigortam yatmıyor evrak bekliyorum o da henüz çıkmadı o yüzden ve Christmas tatiline girdiler tatilden sonra gideceğim
Evet tatil malesef bi kaç gün geçmiş olsun eczaneden yatıştırıcı bir krem alabilirsin sadece kollarında mı var acaba yoksa sırtında ve bacaklarına da yayıldı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…