Maşallah canım Allah bağışlasınevet bizde genetik, eşimin tarafı hep sarışın, benim çocukluğum da sapsarı, şu an zaten bebek kumralı saçlarım. hepimiz renkli gözlüyüz, kızımın gözleri de cam gibi mavi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım Allah bağışlasınevet bizde genetik, eşimin tarafı hep sarışın, benim çocukluğum da sapsarı, şu an zaten bebek kumralı saçlarım. hepimiz renkli gözlüyüz, kızımın gözleri de cam gibi mavi.
sağlıklı olsunlar da gerisi hikaye, allah bağışlasın bebeğiniziMaşallah canım Allah bağışlasınbenim umutlar boşa zaten de teyzeler özendiriyor kaşı belli değil bu sarışın olacak diye halbuki besbelli koyu kumral saçlı
MaşallahBenim oğlum sarışın doğdu, saclari sariydi simdi 27 aylik 3 aydir baya koyulaşti
oldu cünkü çok beyaz tenliydi de.. teni de gittikce kararmaya basladıMaşallah çok güzelSizede sarışın olacak falan diyenler oldu mu
Kaşida hiç yoktuMaşallahBenimkinin saçları koyu kumral canım
Sapppsarı babası esmerdi ama annesi kumral dayısi teyzesi filan sarışındıSarı mıydı küçükken
Yine 11sene sarışın kalabilmişSapppsarı babası esmerdi ama annesi kumral dayısi teyzesi filan sarışındı
Ay bu bi imtiyaz mı?Yine 11sene sarışın kalabilmiş
Bazı çocuklar 2 sinden 3 ünden sonra koyulaşıyormuş biri demişti de ondan dedimAy bu bi imtiyaz mı?
Şok içinde okuyorum bendeAy bu bi imtiyaz mı?
Hiı peki ok.Bazı çocuklar 2 sinden 3 ünden sonra koyulaşıyormuş biri demişti de ondan dedim
Hala bembeyaz maşallah saçlar kumral sarışın olur denmiştir bu tatlıya kesin ama çok güzel ya Allahını esirgesinBildigin beyaz dogdu yani![]()