Deri ve Cilt Hastalıkları Kaşıntı gibi bir derdim var

Damla121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
19
0
26
kollarim aşırı kaşınıyor ve böyle şeyler çıktı sizce neden bu şu an doktora gidemiyorum yurtdışındayím bu durumu yaşayan oldu mu nasıl geçti

Eklentiler

• 1000147195.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 207
  • 1000147189.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 202
Kol tüylerinizi yanlış birşeyle mi aldınız naptınız..
Ya da yurt dışında olduğunuzu söylemişsiniz, yeni gittiyseniz hava değişikliği mi sebep oldu..
Birinin yatağında yattıysanız kuduz falan da olmuş olabilirsiniz..

Jiletle aliyorum çünkü lazer yapıyorum ama sadece kollarım da var

Uyuz mu oldunuz acaba?
Geceleri çok olurmuş uyuz kaşıntısı sizin nasıl?

Kaşıyarak mı bu hale geldi peki?
Evet evet bir şey yoktu kasiya kasiya böyle oldu genel olarak cildimde bir kuruluk var ayaklarım da aynı 8 yaşından beri kaşınıyorum ve daha önce doktora gittiğim de sadece kuruluk dediler ama detaylı bir test falan yapılmadı bir çok krem deniyorum sadece 1 saat falan fayda ediyor ve kaşıntı hem bacaklarımda hem kollarımda genelde yatağa uyumaya geçince başlıyor

Yatakta bir b.okşuk var o zaman. Kuduz olmuşsundur. Kısa kolluyla falan yatıyorsan, yatağa temas edip iyice kuduruyodur

Evet esyaliydi ama çarşafı falan kendim serdim kendi carsafimdi
Şimdi şöyle kurdeşen gibi durumlar eşyalara geçerler ve bu şekilde bulaşırlar isterseniz 7 kat nevresim yapın değişmez , bulunduğunuz alanı dezenfekte ettirmedikçe de gitmez , 2.fotoğraf hakkında yorum yapamıyorum çünkü kırmızı leke tarzında olmuş ne desem yorumsuz , doktordan ilaç yazdırmanız şart , ve bu kolay kolayda geçmez vücuda yayılmasın dikkat edin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…