- 5 Ekim 2024
- 280
- 32
- 13
- 28
- Konu Sahibi papatya _fal
Merhaba iyi akşamlar dünden beri boğazım da kaşıntı ve gıcık hissi var kesik kesik öksürüyorum çok rahatsız edici benim ki yaşayan var mı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Faranjit olabilir sanki gıcık gibi orda gıdıklanma gibi birşey olur oda beni öksüttürür geneldeMerhaba iyi akşamlar dünden beri boğazım da kaşıntı ve gıcık hissi var kesik kesik öksürüyorum çok rahatsız edici benim ki yaşayan var mı![]()
Nasıl geçecek bu neden oluyor birdeFaranjit olabilir sanki gıcık gibi orda gıdıklanma gibi birşey olur oda beni öksüttürür genelde
Yatınca bazen kriz gibi tutardı hatta kusan bile oluyor boğazını kurutmayacaksın ılık su içeceksin sürekli birde ben tuzlu su ile gargara yapardımNasıl geçecek bu neden oluyor birde
Faranjit ve alerji . Benim alerjim çıkınca oluyor bu alerji ilacı içince geçiyor ama doktora danışmadan içmeNasıl geçecek bu neden oluyor birde
Yatınca bazen kriz gibi tutardı hatta kusan bile oluyor boğazını kurutmayacaksın ılık su içeceksin sürekli birde ben tuzlu su ile gargara yapardım
[/QUOT9
Hangi doktora gitmeliyimFaranjit ve alerji . Benim alerjim çıkınca oluyor bu alerji ilacı içince geçiyor ama doktora danışmadan içme![]()
Aile hekimi veya kbb ye gitmelisinHangi doktora gitmeliyim
Sanki böyle midemden geliyor gibi oluyor anlıkAile hekimi veya kbb ye gitmelisin
Aile hekimine danış o yönlendirirSanki böyle midemden geliyor gibi oluyor anlık
Aile hekimine danış o yönlendirir