Nişan Kasımda nişanlanacaklar heycanımızı beraber paylaşalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlar benim de nişanım bayram haftasında olacak :)
Bizim söz ve nişan arası çok kısa oldu yeni sözlendik nişanlanıcaz bohça yapacak vaktimiz olmadı, düğünden evvel yapmayı düşünüyoruz.

Sizin yazılarınızı okurken aklıma takıldı ben ona saat mi bileklik mi takmalıyım ne takılır nişanda erkeğe? ve siz bir şey takıcak mısınız?

canım seninle aynı şeyleri düşünüyorum ben de 2 haftadan beri. benim nişanım 13 kasımda. bana da soruyorlar nasıl olacak oynanacak mı diye bilmiyorum walla diyorum.

yaa kızlar ne olur yardımcı olun başlık da açtım kimse yazmadı benim de 13 kasımda nişanım var elbisem falan hazır ama saçımı nasıl yaptıracağıma karar veremedim. elbisem kırmızı diz hizasında sevimli bişey saçlarımda uzun dalgalı bunlara göre bana fikir verirseniz çook sevinirim:)

ikinizede teşekkür ediyorum bitti çok güzel geçti
korkularım hep boşa çıktı herşey yolunda gitti
makyajımı sildim üstümü çıkardım yatıcam birazdan
resmleri bi aya alıcam ama bikaç tane telefonumdan çektiğim var onlardan koyarım yarın inş.

güzel gecmesine sevindim canim:).. resimleri bekliyorum.. darisi basima

ooohh hadi geçmiş olsun canım darısı bizim başımıza =)

saçlarını yandan lüleli yaptır güzelim ben öyle düşünüyorum, benim n işanım 20sinde, kuaför arıyorum, bakalım. :92:

her şeyin güzel geçmesine sevindim canım geçmiş olsun:))) darısı başımıza hayırlısıylaD

kızlar ya ben nişanda dans şarkımızın ne olacağına karar veremedim yardımcı olurmusunuz benimki salonda olucak

bi telaş bi stres alıyor başını gidiyor :))
o günü atlatınca değermiş diyosun
ama o gün geçmeden gerim gerim gerilmekten hiçbişey gözüme hoş görünmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…