Nişan Kasımda nişanlanacaklar heycanımızı beraber paylaşalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

amin :)) benim 7 kasımda hepinizden önce yaşıcam o heycanı
size tecrübe eder yazarım naniknanik

ya kızlar bişey soracam..
bende 20 kasımda nişanlanacam evde olacak benimki 1oo kişilik davetli eşiliğinde :))
şimdi sorum şu = oynanır mı nasıl olur napılır ikramdan sonra yaa ??
arkadaşlarım oynayacaz mı diye sorup duruyor...
bilmiyorum ki fikir alayım dedim..
bir de nasıl müzikler olsa ki mezdeke tarzı mı yabancı mı ???
yoksa oynanmaz mı yüzükten sonra dua yapılır takı takılır ikram yenir ve biter şeklinde mi ???

oynanıyo cnm sorun olmuo çok da güzel oluyo senin nişanın hem içinden geldiği gibi yap ne olucak ki

benim nişanım 27 kasımda salonda olucak.nişan kıyafetimi aldım nişan alışverişini yaptık,damatlığı aldık bitek benim bayramda giyeceğim kıyafet kaldı onuda kısmetse bugün alıcaz.bu alışveriş olayları çok zevkli ya işine karişmayan olunca...herkese bir ömür mutluluklar dilerim.

Son düzenleme:
kızlar nişan vaktiniz yaklaştı..
gözünüz aydın....
sevdiğim askerdeyken bende hep bu zamanlarda olur diye hayal ederken şimdi
önümüz yaza bile belki olucak nişanın umutsuzluğunu yaşıyorum..allah yüzünüzü güldürmüş ne güzel...çok isterdim yerinizde olmak ...allah içimden nişanlanma isteiğini aldı benim sizler yaşayın mutlu olun....

canım benımde evde olucak ve bızım salonumuz oynamak için gayet iyi annem bıle hacı olmasına ragmen kızlarla oynayın dıyor halay cıftetellı balkan havalrı fılan olucak

bende 25 kasımda istemeye geliyorlar sanırım aralık gibi olucak nişan ama çok heyecanlıyım herşeyi alıp hazırlayıp kenara koymak istiyorum

ben 2 3 ay öncesinden herşeyi hazırlayıp kenara koymayı çok severm :))))
bizde askeriyenin gazinosunda yapıcaz aile arasında ve yakın arkadaşlarla olucak bizimde :)

benim nişanımı bırakın istemenmeme bile daha var ama çok heyecanlıyım birde daha yakında olanların heyecanını düşünemiyorum bile :)
Allah herkesin gönlünegöre versin herkesin ilişkisine maşallahhh diyelim :)

ayyyy allahımm bu nasıl bi heyecandır ne yapcam bilmiorummm
hakkımızda hayırlısı
elbisemin arkası kuyruklu her gece kuruğuna basıp elbiseyi yırttığımı görüyorum rüyamda

hakkımızda hayırlısı
elbisemin arkası kuyruklu her gece kuruğuna basıp elbiseyi yırttığımı görüyorum rüyamda

cok guldum ya bende kuyruklu bır elbıse denedım sen nerden aldın elbısenı canım veda kaça aldın resmıde olsa keşke ne iyi olur

hakkımızda hayırlısı

buna bende bayıldım ya günler yaklaştıkça insanı uyku tutmamaya başlıyo gerçekten.uyuduğu zamanlardada kabuslar cabası çok tatlı heyecanlar bunlar ne güzel..ama bi gün bu heyecanın bitecek olması ne kötü(
inşallah herşey istediğin gibi olur canım

ayy kızlar bende çok heycanlıyım kaldı 17 gunum haftaya pazrteside yuzukle takılarımı alıcaz :):) yarında nişan sandıgı almaya gidicez sonrada başlasın evde temızlıkk

Son düzenleme:
18 gün kaldı hatta bayram haftasını saymazsak 2 haftadan az nasıl bi panik haldeyim anlatamam. elbiseler, yüzükler hazır. bohçalar da hazır olmak üzere. tepsimi falan da hazırladım. fotoğraf için stüdyo da ayarlandı. ama bi stres bi heyecan sormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…