- 11 Ağustos 2021
- 1.355
- 1.681
-
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
İnşallah tertemiz çıkarEvet olabilir banada o şekil söyledi ama arkadasim da çektirdi rahim filmi ona uc ay korunman lazım demiş filmde içeri verdikleri sıvıdan dolayı sen yinede doktoruna sor canım bende çektirmeye gidince sorcam
Teşekkür ederim inşallahİnşallah tertemiz çıkar
Noldu bi gelişme var mı acabaİnşallah tertemiz çıkar
Bende mi canım?Noldu bi gelişme var mı acaba
Benim hsg den sonra gecikti adetim bakalım öyle olur mu bilmiyorumKızlar hsg den sonraki ay adetiniz bittikten sonra leke geldimi sizlerden benim 10 gün oldu hala wc de leke geliyor sinir oldum hiç böyle olmazdı
Anestezili olursan evetMerhaba uyutup mu cekiyorlar filmi
İnsallah güzel haberlerle gel kuzu haberdar et benideNe kadar benziyoruz ya bende bir buçuk yıllık evliyim hiç korunmadım ve kaç tane doktora gittim bir sonuc alamadım hep Başa döndük en sonunda bir tane doktora dedim ben kan testi vermekten yoruldum önceki sonuçlarıma bakın bana folik asite başla dedi ve eşin ürolojiye örnek versin sende hsg çektir dedi şuan sonuçları bekliyorum pazartesiye inşaallah öğreneceğiz.
Benim gecikme olmadı herzaman ki günümde oldum ama hala leke geliyor sinirlerim bozulduBenim hsg den sonra gecikti adetim bakalım öyle olur mu bilmiyorum
Çok yoğun oluyorum bu kez ilaçlardan müdür acabaBenim gecikme olmadı herzaman ki günümde oldum ama hala leke geliyor sinirlerim bozuldu
Evet benimde yoğun olmuştu 11 gün bu gün hala leke geliyor hiç anlamadım bu işten bişey işe yarayacağına dahamı berbat etti nedir ya uffÇok yoğun oluyorum bu kez ilaçlardan müdür acaba
Yok yaramıştır olumlu düşünelim evrene güzel enerji yollayalımEvet benimde yoğun olmuştu 11 gün bu gün hala leke geliyor hiç anlamadım bu işten bişey işe yarayacağına dahamı berbat etti nedir ya uff
İnşallah öyle olmuştur sen ne kadar var hsg den sonra 2. RegleYok yaramıştır olumlu düşünelim evrene güzel enerji yollayalım
Şu an reglsin sanırım bişey çıktımı hsgdeYok yaramıştır olumlu düşünelim evrene güzel enerji yollayalım
Evet canımBende mi canım?
Evet regliyim sol tüp tıkalı çıktı makesefŞu an reglsin sanırım bişey çıktımı hsgde
Ben sanırım hamileyim canım. Adete 4 gün kala testte 2.çizgi belirdi buraya attım hatta emin olamayıp. Sonra gittim cuma günü kan verdim 43 çıktı beta. Dün tekrar verdim bugün sonucu göstericem bakalımEvet canım
Çok güzel bı haber tebrik ederim hayırlı olsunBen sanırım hamileyim canım. Adete 4 gün kala testte 2.çizgi belirdi buraya attım hatta emin olamayıp. Sonra gittim cuma günü kan verdim 43 çıktı beta. Dün tekrar verdim bugün sonucu göstericem bakalım
Sen nasıl oldun? Bu ay senden cok ümitliyim