- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
-
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Yükselebilir hiç belli olmazBetam yükselmemiş 2 günde 43ten 66 olmuş sadece
Sonradan katladığı oluyormu ikiye. Umarım yükselir baya bi stres yaptım bugünYükselebilir hiç belli olmaz
Evet düzenli artış olana tanık oldum burdaSonradan katladığı oluyormu ikiye. Umarım yükselir baya bi stres yaptım bugün
İnşallahh, dua edin benim içinEvet düzenli artış olana tanık oldum burda
Allah sağlıkla ilerlettsin gebeliğini inşallah aminİnşallahh, dua edin benim içinyarın yine vericem az cok anlaşılır heralde 3.den sonra. Çok teşekkür ederim
Amin Allah razı olsun inşallah cümlemize sağlıkla nasip etsinAllah sağlıkla ilerlettsin gebeliğini inşallah amin
Ben sanırım hamileyim canım. Adete 4 gün kala testte 2.çizgi belirdi buraya attım hatta emin olamayıp. Sonra gittim cuma günü kan verdim 43 çıktı beta. Dün tekrar verdim bugün sonucu göstericem bakalım
Sen nasıl oldun? Bu ay senden cok ümitliyim
Ah canım benim sağolasın. Allah razı olsunÇok sevidndimmmm hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin ilerler o bekle bakalım bugunda ver sonucu yaz ilerler inşallah aklına kötü getirme benim yeni bitti adetim bu ay doktora gidemedim bidahaki ay bakalım üstünde durmuycam bu ay seni merak ettiğim için girdim burayada
Aminn canım benim korkma güzel çıkar o adetin anca gecikiyo iyi düşün iyi olsun tutmuş ne güzel sonucu bekliyorum haber ett sağlıcakla al kucağına canım inşallah hepimizzAh canım benim sağolasın. Allah razı olsuninşallah hayırla sağlıkla ilerler. Bugün yine kan vericem dua et benim için
Sende benim dualarımdasın, burdaki herkes için ediyorum hatta. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Amin. Akşam vericem kanı, haber veririm canımAminn canım benim korkma güzel çıkar o adetin anca gecikiyo iyi düşün iyi olsun tutmuş ne güzel sonucu bekliyorum haber ett sağlıcakla al kucağına canım inşallah hepimizz
Canım ya çok sevindim bence stres yapma yükselir Allahın izniyleAmin. Akşam vericem kanı, haber veririm canım
Kızlar pazartesi 66dı bugün 105 olmuşCanım ya çok sevindim bence stres yapma yükselir Allahın izniyleRabbim sağlıklı bir şekilde ilerlesin inşallah haberlerini bekliyoruz
Doktor herhangi bişi demedimi canım tam olarak bilmiyorum yorum yapmak istemedimKızlar pazartesi 66dı bugün 105 olmuşçokmj yavaş mı dersiniz
Doktora gösteremedim henüz. Acilde verdim geldim. Kadın doğum doktoruma 6 ocağa randevu alabildim. Ne yapsam bilemiyorum. 6 ocağa kadar 2 günde bir vereyim diye düşünmüştüm. Dış gebelik falan olmasından da korkuyorum sağlıklımı ilerliyo bilmiyorumDoktor herhangi bişi demedimi canım tam olarak bilmiyorum yorum yapmak istemedim
6 ocağı beklemesen olmazmı özelde filan bi doktora sorsan canım bi hafta var dediğin gibi bişeyse bian önce baktır lütfen hergün 2 katı artması lazım diye biliyorum ama adetin günğ yeni geçmiş belki bölede oluyodur hiç bi bilgim yok ama doktora göster çok var daha özelde bul bi doktorDoktora gösteremedim henüz. Acilde verdim geldim. Kadın doğum doktoruma 6 ocağa randevu alabildim. Ne yapsam bilemiyorum. 6 ocağa kadar 2 günde bir vereyim diye düşünmüştüm. Dış gebelik falan olmasından da korkuyorum sağlıklımı ilerliyo bilmiyorum
Aslında özeldeydi doktorum. Yine de en erken o zamana verdiler. Daha da olmaZsa devletin aciline gidicem. Okdr stres oldum ki heryerim ağrıyor suan stresten6 ocağı beklemesen olmazmı özelde filan bi doktora sorsan canım bi hafta var dediğin gibi bişeyse bian önce baktır lütfen hergün 2 katı artması lazım diye biliyorum ama adetin günğ yeni geçmiş belki bölede oluyodur hiç bi bilgim yok ama doktora göster çok var daha özelde bul bi doktor
Sitres yapma sakın ama acele et olurmu arayarak danışsan doktoruna böle böle çıktı diye benim doktorumda özelde ne zaman istesem ogüne alabiliyorum başka doktor bulakıy sonuçları göstermelik başka özel vardır illakiAslında özeldeydi doktorum. Yine de en erken o zamana verdiler. Daha da olmaZsa devletin aciline gidicem. Okdr stres oldum ki heryerim ağrıyor suan stresten