Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bilen var mı betanın katlaması için adet gününün geçip geçmemesi önemli mi. Benim daha dün bgn yada yarın geçmiş olacak. Değişiyor cünkü 26-30 gün arası adetim.

Çok sevidndimmmm hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin ilerler o bekle bakalım bugunda ver sonucu yaz ilerler inşallah aklına kötü getirme benim yeni bitti adetim bu ay doktora gidemedim bidahaki ay bakalım üstünde durmuycam bu ay seni merak ettiğim için girdim burayada

Ah canım benim sağolasın. Allah razı olsun inşallah hayırla sağlıkla ilerler. Bugün yine kan vericem dua et benim için
Sende benim dualarımdasın, burdaki herkes için ediyorum hatta. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba 9 Aralık hsg çektirdim son adet tarihim 29 kasımdı Aralık ayı adet tarihim 26 aralıktaydi ama hala adetim olmadı leke vs de yok klomen de kullandım bu ay hsg sonuçları da normal çıktı iki gün önce akşam gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce hsg den sonra adet gecikmesi olur mu yaşayanlar var mı yada idrare betahcg geçmemiş olabilir mi adetleri düzenli olur kızlar hormonlar da düzenli ekstra folik asit kullanıyorum bilgilendirirseniz sevinirim hamile olan kardeşlerim allahim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin olmayanlarada tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah ❤

Aminn canım benim korkma güzel çıkar o adetin anca gecikiyo iyi düşün iyi olsun tutmuş ne güzel sonucu bekliyorum haber ett sağlıcakla al kucağına canım inşallah hepimizz

Kızlar merhaba 8 Aralık'ta rahim filmi çektirdim. Bir kaç test ve regli reglsiz muayene oldum sonuç olarak TSH ve prolaktin yüksekliği çıktı aşağı yukarı bir senedir çoçuk istiyoruz ama nasip bakalım. Tsh yüksekliği prolaktini de yükseltiyor diyorlar ama doktor sadece TSH ile ilgilendi ve ilaç verdi bir ay sonra da kontrole gel dedi bu durumu yaşayıp gebe kalabilen var mı? Rahim filminden sonra ilk dört ay hamile kalma olasılığı da artıyor dedi ilgilenen kadın bakalım rabbim kimsenün kucağını boş bırakmasın.

Doktor herhangi bişi demedimi canım tam olarak bilmiyorum yorum yapmak istemedim
Doktora gösteremedim henüz. Acilde verdim geldim. Kadın doğum doktoruma 6 ocağa randevu alabildim. Ne yapsam bilemiyorum. 6 ocağa kadar 2 günde bir vereyim diye düşünmüştüm. Dış gebelik falan olmasından da korkuyorum sağlıklımı ilerliyo bilmiyorum

6 ocağı beklemesen olmazmı özelde filan bi doktora sorsan canım bi hafta var dediğin gibi bişeyse bian önce baktır lütfen hergün 2 katı artması lazım diye biliyorum ama adetin günğ yeni geçmiş belki bölede oluyodur hiç bi bilgim yok ama doktora göster çok var daha özelde bul bi doktor

Aslında özeldeydi doktorum. Yine de en erken o zamana verdiler. Daha da olmaZsa devletin aciline gidicem. Okdr stres oldum ki heryerim ağrıyor suan stresten

Aslında özeldeydi doktorum. Yine de en erken o zamana verdiler. Daha da olmaZsa devletin aciline gidicem. Okdr stres oldum ki heryerim ağrıyor suan stresten
Sitres yapma sakın ama acele et olurmu arayarak danışsan doktoruna böle böle çıktı diye benim doktorumda özelde ne zaman istesem ogüne alabiliyorum başka doktor bulakıy sonuçları göstermelik başka özel vardır illaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…