- 25 Ağustos 2018
- 84
- 159
- 8
Cnm benimde solda kistim vardi korkmana gerek yok hemde hamilelikte simdi yok dogumda sonra gecti benide bi hafta sonra kalp atisi icin cagirmislardi kan degerlerine cok takma kesenin olusmasi basla basina bir sey bence gozun aydin
0.44 cok.dusuk. yumurta uretmemism bu ayKaç çıktı
13.gün yapıyım diyorum bi daha..bana hala ignenin etkisi gibi geliyo
Sendende razi olsun Allah c.c bebek sagda olunca genelikle erkek oluyo cevremde cogu insanda test etik benim soldaydi kiz oldu bi arkadasim sagda oglan oldu hakkinda hayirlisiAllah c.c razı olsun. teşekkür ederim çok. bugün bir hanım bana bebeğin annenin hastalığını temizlediğini söyledi çok şaşırmıştım. içimden tabi :) ama hayırlısı olsun hakkımızda inşaAllah burada hepimiz hayırlı haberlerle döneriz birbirimize belki tanışıp bebişlerimizi kaynaştırırız bile. Pek arkadaşım olamıyor yıllarca okul vs musait olamadım şimdi buraya uye olduktan sonra hepinize ayrı ayrı kardeşim ablammışsınız gibi tanıdık tanımadık acayip bir sevgi besliyorum. Allah c.c hepinizden iki cihanda da razı olsun
Evet canım öyle görünüyor. Benimde öyle olıyordu ilaca başladık o bile işe yaramadı şimdi iğne kullanıyorum0.44 cok.dusuk. yumurta uretmemism bu ay
İğne etkisi olmayabilir de canım bu ihtimalde var. Dayanabilirsen 13.gün en garantisi tabi bekle o zaman13.gün yapıyım diyorum bi daha..bana hala ignenin etkisi gibi geliyo
Sendende razi olsun Allah c.c bebek sagda olunca genelikle erkek oluyo cevremde cogu insanda test etik benim soldaydi kiz oldu bi arkadasim sagda oglan oldu hakkinda hayirlisi
Ovü testi dışında yumurta üretip üretemediğinizi nasıl anlıyorsunuz
Yumurta takibi yapılıyorOvü testi dışında yumurta üretip üretemediğinizi nasıl anlıyorsunuz
Peki yumurta oluştu.çatlayıp çatlamadığı akıntıdan mı belli oluyorben şahsi söylleyeyim; önce sızısını hissediyorum ufak aralıklarla sızısı oluyor o gün ve bir süre sonra da saydam uzayıp kopmayan bir akıntım oluyor. ben o şekilde anlıyorum çünkü bu sızlamalar bende çok keskin oluyor o ay hangi yumurtalıktansa artk bazen ayda iki kez olduğu oldu çok şaşırmıştım, ama bu benim de yeni öğrendiğim bir şey. Tabii ki en doğrusunu Allah c.c bilir bu sadece benim tahminim.
Hangi ilaci kac ay kullandin pekiEvet canım öyle görünüyor. Benimde öyle olıyordu ilaca başladık o bile işe yaramadı şimdi iğne kullanıyorum
3ay klomen 4.ay klomen +5menagon+3merional sonraki 3 ay klomen+5 merionalHangi ilaci kac ay kullandin peki
Peki yumurta oluştu.çatlayıp çatlamadığı akıntıdan mı belli oluyor
A.selam cnm iyi diyelim iyi olsun inşaallah..Selam kızlar nasılsınız? iyisinizdir inşaAllah Rabb'imiz hepimizin hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Günü geçenlere gün bekleyenlere Allah teala'dan sabır ve şükür diliyorum. İnşaAllah hayırlı haberlerinizi Ekim'in çıkmasıyla birlikte alacağım...
Ve bilen tecrübesi olan arkadaşlara da bir soru sormak istiyorum; bugün doktora gittim tekrar bir b-hcg ve progesteron diye bir hormona filan baktılar. 9 gün önceki b-hcg sonucum 254't,ü bugünkü 14,148 ayrıca progesteron hormonu da 18,7 çıktı. Rahimde ultrasonla keseyi gördü, sol tarafta 2,5 cm kistin var dedi sağ taraftan bakınca da bebek kesesini gördü. bu kisti izleyelim dedi. Bir hafta sonra da kontrole çağırdı kalp atışlarını duyalım dedi. tahlil sonuçlarımın güzel olduğunu söyledi ve çok ilgilendi Allah razı olsun. Devlet hastanesine gide gele en az 4-5 kez ultrasonla baktılar ki illa ki daha önce de ultrasona girmişimdir bekarken filan hiçkimse bana sende kist var bilmem ne dememişti. hep sağ taraftan bakıyorlardı ben de rahmim sağda sanıyordum artık ciddi ciddi ne cahillik ya... velhasıl kızlar tecrübesi olanlardan yorum bekliyorum ben üstelemeye çekindim progesteronum düşük mü diye sormaya çekindim. bilenler bir yazabilir mi biri 14.000 lerdeyken birinin 18lerde çıkması bunlar normal midir? Şimdiden teşekkürler Allah c.c razı olsun hepimizden inşaAllah O'na layık evlatlar yetiştirmemizi nasip etsin hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin
Amin amin amin rabbim hepimize ferahlık nasip etsin inşalalh..Merhabalar, insaAllah bu düşüncelerinizden arındırsın yerine gönül ferahlığı doldursun Rabb'imiz size. gerçekten de çok büyük bir nimet evlat. Allah c.c hepimize sağlıkla hayırla kucağımıza alıp güzelce yetiştirbileceiğimiz evlatlar nasip etsin. güzel haberlerinizi bekliyorum inşaAllah
Dayanicam 13.gune kadar inşallahİğne etkisi olmayabilir de canım bu ihtimalde var. Dayanabilirsen 13.gün en garantisi tabi bekle o zaman
Canim benim 3 gündür sari akintim var. Adet olacak gibiyim şekerim. Hadi bakalim nolacak göreceğizironman_2020 29 Ekim
embytn 31 Ekim
B Busrayld 24 Ekim
@Seda_gul 31 Ekim
@giustizia____ 28 Ekim
patiliseker 28 Ekim
@17platon17 26 Ekim
BONCUK23 29 Ekim
@blondgunes 27 Ekim
@Yazankalem 24 Ekim
@woowoo 27 Ekim
kızlaaarrr sizlerden hberler bekliyoruzzz.
Bekliyorum daha regl olmadım ağrılarım var canmironman_2020 29 Ekim
embytn 31 Ekim
B Busrayld 24 Ekim
@Seda_gul 31 Ekim
@giustizia____ 28 Ekim
patiliseker 28 Ekim
@17platon17 26 Ekim
BONCUK23 29 Ekim
@blondgunes 27 Ekim
@Yazankalem 24 Ekim
@woowoo 27 Ekim
Canım ben bugün kan verdim malesef bu aydan umut yok. Diğer aylara inşallah Rabbim sizlere nasip etmiştir inşallah diyelimironman_2020 29 Ekim
embytn 31 Ekim
B Busrayld 24 Ekim
@Seda_gul 31 Ekim
@giustizia____ 28 Ekim
patiliseker 28 Ekim
@17platon17 26 Ekim
BONCUK23 29 Ekim
@blondgunes 27 Ekim
@Yazankalem 24 Ekim
@woowoo 27 Ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?