bnm de 2 hafta bar bata. Belirtiler ne zmaan olur ki hamilelikte. ben kmyasal geçirmiştim o zaman göğüslerim kocaman olmuştu ve şişmişti. ama hiç hatrlamıyorum hamileliği öğrendiğim zamanmı olmuştu bu yoksa baya öncesinde mi ? Geçen hafta yumurtlama günümdü değerlendrdik bakalımm. nasip..ay yok benim bata daha 11 gun var ne belirtisi simdiden haha, cok yiyorum rahatsiz edincede ‘hmm acaba..’ diyorum. yani bogazim birtiye sebebiyet veriyo ahaha..sende nasil durumlar?
sen regl gelene kadar yine degerlendir. geç yumurtlama ya da ikinci yumurtlama olabilir.bnm de 2 hafta bar bata. Belirtiler ne zmaan olur ki hamilelikte. ben kmyasal geçirmiştim o zaman göğüslerim kocaman olmuştu ve şişmişti. ama hiç hatrlamıyorum hamileliği öğrendiğim zamanmı olmuştu bu yoksa baya öncesinde mi ? Geçen hafta yumurtlama günümdü değerlendrdik bakalımm. nasip..
bir ayda bir yumurtlama olur diye biliyorumm..sen regl gelene kadar yine degerlendir. geç yumurtlama ya da ikinci yumurtlama olabilir.
burda okudum bir yerde. gelene kadar devam. iki yumurta geliştiyse nolcek biri gerilemedi diyelim. ne bilim sen çalış guzum.bir ayda bir yumurtlama olur diye biliyorumm..
cnm ovulasyona güvenme. belki de yumurtlama günündesin geç de yumurtlamış olablirsin . yrn git tekrar test yaptırYa arkadaşlar ben Çarşamba sabah kanla gebelik test yaptım 5.30 çıkmıştı yarın da tekrarlayacağım bişey okudum ovulasyon testleri hamilelikte pozitif çıkarmış bat günümde 1 Kasım evde fazla vardı ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi. Çıktı kırmızı değil ama çok silikte sayılmaz meraktan neye saracağımı şaşırdımvarmı bu konuyu anlayan
tatlımm inş sağlıkla al kucağına bizlere de dua ett
ben testlerden anlamam canım. kan verebilirsin. ya da batın gecikmesini bekleyeceksin. Rabbim gönlüne göre versinYa arkadaşlar ben Çarşamba sabah kanla gebelik test yaptım 5.30 çıkmıştı yarın da tekrarlayacağım bişey okudum ovulasyon testleri hamilelikte pozitif çıkarmış bat günümde 1 Kasım evde fazla vardı ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi. Çıktı kırmızı değil ama çok silikte sayılmaz meraktan neye saracağımı şaşırdımvarmı bu konuyu anlayan
Canim üzmek istemem ama kimyasal olabilir sen ovulasyonla da uğraşma bence iyice kafanı bulandrma iyi düşün iyi olsun tabi yükselmiştir belki de değerin en guzeli kan testi kesin sonuç ins hayırlısı olsun cnmYa arkadaşlar ben Çarşamba sabah kanla gebelik test yaptım 5.30 çıkmıştı yarın da tekrarlayacağım bişey okudum ovulasyon testleri hamilelikte pozitif çıkarmış bat günümde 1 Kasım evde fazla vardı ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi. Çıktı kırmızı değil ama çok silikte sayılmaz meraktan neye saracağımı şaşırdımvarmı bu konuyu anlayan
tatlımm inş sağlıkla al kucağına bizlere de dua ett
Hafif silik gözüküyor igne etksii midir dionVe yaptım sonuc geçmedi mi buu ignenin etkisi
Canım bunu tut. 2 gün sonra yap silikleşip hiç olmazsa iğnedendir. Ama tabi koyulaşırsa 2 günde bir tekrarlarsın ya da kan verirsin hemen.Ve yaptım sonuc geçmedi mi buu ignenin etkisi
Vardır bir zamanı. Sıkma canını. Stres yok. :*EVet değerim 2 altına düşmüş adet bekleyeceğim birdaha erken test yapmam hevesle yıkıldım bugün
Hayırlısı olsun cnm ya erken test cidden bu yüzden sknt ins saglikla hamile kalirsn kisa zmndaEVet değerim 2 altına düşmüş adet bekleyeceğim birdaha erken test yapmam hevesle yıkıldım bugün
HEr negatif den sonra aynı şeyi söylüyorum kendime ama olmuyorVardır bir zamanı. Sıkma canını. Stres yok. :*
Canim bos vakitlerini degerlendirsene. Mesela biliyorsan örgü yap etamin yap ya da spor yap kitap oku dizi basla yeni.. kafani baska yere odakla bu konuyu daha az takip et. O zaman rahatlarsin bi nebze olsun.HEr negatif den sonra aynı şeyi söylüyorum kendime ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?