kızlar meraba ben bebeğimi kaybedeli 7 ay oldu nisanın 3 ünde bebeğime spina bifida teşhisi konuldu ve gebeliğim sonlandırıldı...ve bunun sebebinin % 70 folik asit eksikliği olduğu biliniyor % 30 nedir daha araştırılıyor ve ben 5 aydır folik asit içiyorum ölçtürdüm folik asit değerim 20 b12 de 384 çıktı doktorum hamile kalabilirsin dedi tekrar edecek diye bir şey yok ama tabi diğer kadınlara göre daha fazla risk taşıyorsun dedi ve kasımda korunmayı bırakmak istiyorum eşimle bu yüzden kavgalar ediyoruz artık bebek istiyor sürekli bilgisayrda araştırma yapıyorum okuduğum şeyleri tekrar tekrar okuyorum eşim bundan rahatsız artık okuma bakma diyor ama ben korkularımı atamıyorum çok zor bir doğum oldu 5.5 aylıktım ben şimdi kasımda düşünüyorum dedim ya kasımın 28 inde adet görüp ondan sonra çalışmalara başlamayı istiyorum yalnız kafamı kemiren bir şey var ben doğum ettiğimde 63 kiloydum şuan 72 kiloyum yemek yemem değişmedi sadece akşamları geç yiyorum eşimden dolayı birde folbiol içiyorum doktoruma sordum kiloo aldırmaz dedi iştah açar sadece dedi onun içinde yatmadan önce alıyorum...birde doğumdan sonra 1 ay ferroo sanol demir ilacı kullandım şuan diyet uygulayamıyorum sporada vaktim yok çalışıyorum masa başında işim..hareketsizim yani..şimi ben 72 kiloyla hamile kalsam 90 la doğururum ve bu beni etkiler çünkü hamiellikte çok iyi beslenmem lazım akıl verin bana korkularımı aşım artık çok kişiden duydum böyle bebek doğurupta sağlıklı bebekleri olanları ve çok mutlu oldum bana umut oldular ama hala korkuyorum..