KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Bende senin gibi olacagimi düşünüyorum ama :) bat gunumde de sehir disinda olacagim iki gunlugune inşallah gecikir de sancilanmam falan diyorum nasil hamile olmadigima inandiysam artık :) kuzum sizde 6 aydir deniyosunuz yanlis hatirlamiyosam cok uzun bi sure degil film cektiremeyecegim diye uzuluyosun ama takilma tatilin tadini cikar olur bi gun hepimizin :)

Evet canım 6 ay oldu.. 7. Aya gidiyoruz.. Yani erken diyoruz ama değil aslında.. Çevremdeki bütün arkadaşlarım 4. Ay da hamile kaldı.. Tamam millet senelerce deniyor ama biz zaten 31 yaşındayız.. Aylar geçtikçe içim gidiyor gecikiyoruz diye.. Ve sanki o güzel haberi alacağım anı, keseyi göreceğimiz günü, kalp atışını duyacağımız zamanı, karnımın iyice şiştiği günleri ve doğuma gideceğim zaman ki gözyaşlarını hiç yaşayamayacakmışım gibi geliyor...

Benimle ayni zamanda evlenen arkadasimin bebegi 3 aylik oldu hamile onlarin da hemen oldu haklisin o acidan edim 36 yasinda bebek dede diyecek olmazsa baba yerine :) sen kafani yorma cok kuzum zor bir surec aslinda erken hamile kalanlara odaklaniyoruz 1 sene 2 sene 10 sene bebek sahibi olamayanlarda var onlardan olmayiz inşallah. Ama saglikli olacaksa olsun diyenlerdenim zamani onemli degil

Eh bende 1 seneye yaklaşıyorum aslına bakarsan :)) tabikide sağlıklı olsun en başta tüm dileğim bu yönde.. Ama bi de çabucak olsa :))) bi de korkuyor insan sorun mu var acaba diye.. Doktor 1 sene süre veriyor ama sorun varsa eğer 1 sene beklemek de insana mantıklı gelmiyor.. O yüzden bazen gaza geliyorum bekliycem diye.. Bazen de eğer sorun varsa biran önce öğreneyim diye düşünüyorum.. Ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim..

O şaşkınlık bende de var cok haklisin doktorlar bi sene bekleyin dememeli isteyen ciftliklerde arastirma yapmalı ama vardir onlarin da bi bildiği gerçekten insan beklemek istemiyo korunmayi biraktigi ilk iliskide hamile kalmak istiyo ama iste hayaller hayatlar durumu :)

Canim Allah insallah hayirlisiyla bebegini saglikli sihhatli kucagina almayi nasib etsin. Sikma sakin canini hayra yok guzel dusun guzel olsun. Dikkat et kendine cok. Allah isteyen herkese nasib etsin insallah bu guzel duyguyu.

Ben artk delirmis vaziyetteyim. Takvime gore hamile kalmak icin verimli gunlerimde 2 gun once son gundu. Son 4 gundur asiri akintim var. Yumurta aki gibi seffaf. Simdi bu yumurta yeni catlayacak mi demek? Acaba adetim tahminimden gec mi olacak? Artik yoruldum programlanmis gibi iliskiye girmekten ha bugun ha yarin. Aa olmadi yine. Bazen insan modda olmuyor buna ragmen o isi yapmak zorunda olmak can skiyor. Bu sefer de olacagi varsa da tutmaz gbi geliyor. Allahim nasib etse de bebislerimiz gelse de saglikli sihhatli insallah, rahata ersek :)

Benim de şu adetim gelecekse gelse artık... Ortaokul1 den beri adet oluyorum, yaşım 31 bugüne kadar ultra aşırı düzenli olan adetim iki aydır sapıtmış durumda!! Hani zaten stresim yokmuş gibi bi de geldi mi gelmedi mi, yerleşme mi adet mi onunla boğuşuyorum!! Bu ne yaaaaaaa

Benim de kendimi bildim bileli adetim hep duzenlidir. Son 4 aydir bi gec bi erken fittircam. Gecen ay 10 gun erken oldum. Imkansizi yasadim yani. Bu ay da oyle erken olursa gel hormon testi yapalm dedi doktor. Artik bu psikoloji nasil yonetiyorsa bedenimizi mahvettim kendimi resmen...

Benim de 3 ay önce ayın 21indeydi adetim.. İlk 18ine kaydı sonra 17sine geçen ay 9una kaydı.. Bende imkansız diyordum.. Hatta yerleşme kanaması sandım ilk ama adet oldum.. İki ay önce hormonlarıma bakıldı temiz çıktı..
Ve normalde adetim gelmeden 3-4 gün önce lekelenmem olurdu.. Geçen ay olmadı, bu ay da olmadı.. İlk 4 gün yoğun gelir son 3 gün az.. Geçen ay ilk 3 gün çok az geldi 2 gün aşırı son 2 gün yine az..
Şimdi yine öyle.. Bugün günlük ped vardı lekelenme oldu sonra tık yok.. Sabah ağrımda çok vardı şimdi ağrı da kalmadı neredeyse..
Kafayı yicem artık..

Canlarim olmuyor diye isyan etmeyin hayırlı zamanda sagliklisini deneyin ben ilk gebeligimi 9 ay korunmadim yumyum dönemleri hiç kacirmadim ama olmadi tam artık olmuyor derken Rabbim nasip wetti oda 2 aylıkkenkkalbi durdu herşeyin hayırlısı Rabbim ol dicek ve olucak

Yerlesme kanamasi olabilir mi? Kesildi diyorsun sancin da yokmus... ay valla usutcez artik yaktik beyinleri.

Tabi canım orası öyle ama insan korkuyor işte sorun mu var diye.. Sonra da kafaya takıyor stres oluyor.. Sonra da stres olmayın diyorlar.. Ne yapacağını şaşırıyor insan..

Merhabalar kızlar benimde son derece düzenlidir adetlerim ama son 3 aydır resmen sapıttı gününde gelen adetim gecikiyor ve bende her defasında seviniyorum acaba diye her defasında hayal kırıklığı çok yorucu tüm bekleyenlere allah sabır versin

Merhabalar kızlar benimde son derece düzenlidir adetlerim ama son 3 aydır resmen sapıttı gününde gelen adetim gecikiyor ve bende her defasında seviniyorum acaba diye her defasında hayal kırıklığı çok yorucu tüm bekleyenlere allah sabır versin

Bi de adet düzenin değişince, rahim bebeğe hazırlanıyor derlermiş eskiden.. Hani nerdee :)) benim yine çok şükür gecikmiyor erken geliyor :)) ama yani bu gecikmeler erken gelmeler hep stresten işte..

Bi de adet düzenin değişince, rahim bebeğe hazırlanıyor derlermiş eskiden.. Hani nerdee :)) benim yine çok şükür gecikmiyor erken geliyor :)) ama yani bu gecikmeler erken gelmeler hep stresten işte..
Evet canım beyin baskı altında daha önce gebelik Var miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…