KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Sevgili annişler ve anniş adayları yarın kontrolum var sSATA gore 6 haftalık olduk keseyi görebiliriz insalh dualarinizi esirgemeyin muslumanin müslümana duası daha çabuk geçer allah yardımcımız olsun el açıp evlat dileyene hamile olup evladını kucağına almayı isteyene Rabbim gonlundekini versin

amin cnm... inş.. görürsün.. inş. allah bizede nasip eder

İnsalh tubisihm en yakın zamanda burda bebis haberlerinizi alicaz birlikte gecirecez gebelik sürecini allah nasip edip kucagimiza aldığımızda bugunleri hatırlayıp yadedicez:)

Kizlar bugun bat gunumdu ama adet olmadim bende gebelik testi yaptim 10 dk bekledim ikinci cizgi cikmayinca attim. Aksam yemek yaparken cope baska bi sey atiyodum ki ikinci cizgiyi gordum silik bi bicimde cok zaman gectigi icinde yanlistir dedim ama icim icimi yiyo su anda iki gun daha adet olmazsam tekrar yaparim diyorum ama nasil durduracagim kendumi bilmiyorum :)

Ayyy insalhh doğrudur nefrrtiticim yanında bekle olmazsa hemen yap birde çöpe attigin testin fotosunu atarmisin canım bizde bakalım

Ayyy insalhh doğrudur nefrrtiticim yanında bekle olmazsa hemen yap birde çöpe attigin testin fotosunu atarmisin canım bizde bakalım
Atacaktim kuzum ama çift cizgiyi goruncw elim ayagima dolasti acmaya calistim testi falan kaydirdim :) persembe sabaha kadar adet olmazsam bi daha yapacagim esime de söylemiyorum emin olunca surpriz yapmak icin catlamak uzereyim :)

Ben bile çok heycanladim canım yaaa insalh bebis geliyordur tey tey tey:)
İnşallah ya ablami aradim hemen o da bugun icinden gecirmis cocugu olsun diye ama yine de umutlanmak istemiyorum cunku 5 saat falan gecmisti aradan ilk idrarla da yapmadim gerci kafamda deli sorular :)

Merhaba kızlar benim de bugün adetimin 1. günüydü. pcos luyum doğum kontrol hapını bıraktık bu ay inşallah önümüzdeki ayda yüzümüz güler hepimizin. forumda okuyorum bazen hapı bıraktıktan hemen sonra kalanlar olabiliyor inşallah böyle bir şans bize de vurur inşallah

Nefertiti yarın tekrar yap balım sabah ilk idrarinla çıkar insalh ebush hoşgeldin.canım insalh istediğin gibi olurda sendede güzel haber alırız burda

Nefertiti yarın tekrar yap balım sabah ilk idrarinla çıkar insalh ebush hoşgeldin.canım insalh istediğin gibi olurda sendede güzel haber alırız burda
Bi gun daha bekleyeyim diyorum persembe yapayım evde test kalmadi zaten yarin alip oersembe yaparim dedim kuzucugum yarin senin guzel haberlerini alacagiz persembe de benim insallah :)

Merhaba bende aranıza yeni katıldım 1.5 senelik evliyim hiç korunmadik hep bebek istedik pko rahatsızlığım var 23 ekimde rahim filmi çekildim sol tupum tıkalı imiş ilacın etkisi ile açıldı dün adet olmam lazımdı ama olmadım. Bugün dayanamayıp kan testi verdim sonuç 0.7 çıktı doktor geç döllenme olabilir biraz bekle dedi sol kasıgimda hafif ağrı ve akintim oluyor acaba hamile miyim 1.5 senedir bekliyoruz beklemek ve her ay hüsranla sonuçlanması çok kotu

Celebitugce h.g aramıza adetin geciktiyse bbirkaç gündaha bekle canim geç ddöllenme olabilir insalh vardır da geç olsunda güç olnasin

Celebitugce h.g aramıza adetin geciktiyse bbirkaç gündaha bekle canim geç ddöllenme olabilir insalh vardır da geç olsunda güç olnasin
Amin canım hepimiz birbirimize dua edelim bugün çok heveslenmiştim çok büyük hayal kırıklığı oldu sen ne zamandır bekliyorsun ?

Bi gun daha bekleyeyim diyorum persembe yapayım evde test kalmadi zaten yarin alip oersembe yaparim dedim kuzucugum yarin senin guzel haberlerini alacagiz persembe de benim insallah :)
Mrb nefertiti oncelikle seni tebrik ediyorum cunku hamilesin nerden biliceksin diyceksin simdi cunku kizimi hamile kaldigimi tipki bende senin gibi ogrendim negatif cikinca uzulmus ve testi copun kenarina koymustum sonra tuvalete gittigimde bir baktim ki ikinci cizgi hafif cikmis ama belliydi sok oldum inanamadim ertesi gunu kan testine gittim bthcg 607 cikti o yuzden sende bence yuzde doksan hamilesin canim

Ya insallah bu ayki cabalarimiz bosuna gitmez ben kendim kadar sizinde guzel haberlerinizi bekliyorum herkese iyi geceler nefertiti cok sanslisin cunku buyuk ihtimalle hamilesin darisi basimiza diyorum

Slm kızlar benim de çocuğum yok maalesef ama okuduğuma göre benden daha şanlı gibisiniz neden? Derseniz ben 11 yıldır her ay umutlanıyorum ama maalesef umutlarım boşa çıkıyor inşallah Rabbim Birgün ol diyecek ve olacak umutluyum birbirimize dua edelim Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla,tadıyla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Aminn 11 yil uzun bir sure ama 20 yila yakin bir sure sonra anne olan tanidiklarim var o yuzden umudunu hic bir zaman kaybetme canim rabbim ne zaman izin verirse o zaman olur

Herdaimumutlu canım hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsun düşüklerin sebebi araştirildimi peki
hoşbulduk :) Düşüklerimin herhangi bir sebebi bulunamadı şuana kadar.Sadece kan sulandirici ilac ve folik asit kullaniyorum.En son eşim bu hafta dr. gitti ay sonu bazı testleri var yapilacak sonuclara göre ben tekrar bir dr. görünmeyi düşünüyorum inşallah.Eşimin sonuclarina göre eğer bu ay hamile kalamazsam tüp bebek yaptirmayi düşünüyorum,devlet ilk 2 tüp bebek denemesinin büyük bir kismini karsiliyormuş. Tüp bebek konularini da yavaş yavaş araştirmaya basladim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…