KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Bat ne zaman hadi bakalim insallah guzel haberler
22 kasım cnm az kaldı ama bu ay baya bi seğirme göğüs ağrısı bel ağrsısı çekiorum içimde kıpır kıpr bugün belliki bişilee oluyo ama bebek mi adet mi belli deil

İyi geceler hanımlar misafirim vardı. Giremedim keyifler yerindedir insalh Rabbim hepinize bebisli günler gobisli günler nasip etsin hamişlerede evlatlarını kucağına almayı nasip etsin bu ay bol bol çalışın aralık ayı topigimiz bebis haberleriyle dolsun:)

Hanımlar benide aranıza alın,4 tane düşüğüm var şimdi tekrar bir umut hamile kalmaya çalisiyorum.3 aydir da ovülasyon testi kullaniyorum hep 2. çizgiyi yakaladim ve değerlendirdim ama olmadı.Bu ay son kez ovü. testi kullanicam ve olmazsa artik bu testleri filan birakicam.Aralık ayı yılın son ayı yeni yıla sağlıklı gebeliklerle girelim inşallah..

22 kasım cnm az kaldı ama bu ay baya bi seğirme göğüs ağrısı bel ağrsısı çekiorum içimde kıpır kıpr bugün belliki bişilee oluyo ama bebek mi adet mi belli deil
CANIM MESAJ ATAMADIM SANA
CANIM DÜN LİSTE BAŞLADI HZ İBRAHIM
AMA SEN OKUYUP OKUMADIĞINI SÖYLEMEDİN BANA.

Herdaimumutlu canım hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsun düşüklerin sebebi araştirildimi peki

CANIM MESAJ ATAMADIM SANA
CANIM DÜN LİSTE BAŞLADI HZ İBRAHIM
AMA SEN OKUYUP OKUMADIĞINI SÖYLEMEDİN BANA.
cnm ben yeni listeye katılmak istemiorum bu ay ara vericem cnm yeni listedende haberim yok ben bütün listeye okudum bidahada girmedim topiğe

Adetmi oldun balım ben misafirim vardı dün giremedim ev hali evde takiliyorum kendi çapında canimcim

Adetmi oldun balım ben ev halitakiliyorum kendi çapında misafirim vardı dün giremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…