Ben hepinizin guzel haberleri icin dua ediyorum sayili gun cabuk gecer derlerdi de gecmiyomus :)[/QUOTEdogru soyluyorsn sayili gun gecmiyor hic sabredemiyor insan
içimdde inşiat baaşladı cnm ya adet gelicek ya bebiş :)
Bat ne zaman hadi bakalim insallah guzel haberleriçimdde inşiat baaşladı cnm ya adet gelicek ya bebiş :)
22 kasım cnm az kaldı ama bu ay baya bi seğirme göğüs ağrısı bel ağrsısı çekiorum içimde kıpır kıpr bugün belliki bişilee oluyo ama bebek mi adet mi belli deilBat ne zaman hadi bakalim insallah guzel haberler
CANIM MESAJ ATAMADIM SANA22 kasım cnm az kaldı ama bu ay baya bi seğirme göğüs ağrısı bel ağrsısı çekiorum içimde kıpır kıpr bugün belliki bişilee oluyo ama bebek mi adet mi belli deil
cnm ben yeni listeye katılmak istemiorum bu ay ara vericem cnm yeni listedende haberim yok ben bütün listeye okudum bidahada girmedim topiğeCANIM MESAJ ATAMADIM SANA
CANIM DÜN LİSTE BAŞLADI HZ İBRAHIM
AMA SEN OKUYUP OKUMADIĞINI SÖYLEMEDİN BANA.
SENİ SİLİYOM OZAMAN TATLIM ..cnm ben yeni listeye katılmak istemiorum bu ay ara vericem cnm yeni listedende haberim yok ben bütün listeye okudum bidahada girmedim topiğe
tmm cnm bn yinede ara ara vakit buldjkça herkese okurum bu ay listede dinlenmek istiorum kafam rahatlasın ondanSENİ SİLİYOM OZAMAN TATLIM ..
GENE GEL
nynerelerde olcm kuzm çalışmalar var göbüiümde inşiat yapıolar sankii sen napıon sen nerleedesinTubisihm nerelerdesin nnnnnn
yok olmadım 5günüm var ama belirti yok adet olucağıma dairAdetmi oldun balımben ev halitakiliyorum kendi çapında misafirim vardı dün giremedim
inş. cnmİnsalh olmazsin tubishcim
Ben oyumu bebiş den yana kullanıyorumiçimdde inşiat baaşladı cnm ya adet gelicek ya bebiş :)
ahh canımın içi oy kullanarak gelse o bebiş deil bir bin oy toplarımBen oyumu bebiş den yana kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?