Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amiin kuzum Rabbim büyüktür onun için hicbirseyin zorluğu yoktur Allahtan ümit kesilmez arkadasim bol bol dua et peki kac olmasi gerekiyormus degerin

Amiin kuzum Rabbim büyüktür onun için hicbirseyin zorluğu yoktur Allahtan ümit kesilmez arkadasim bol bol dua et peki kac olmasi gerekiyormus degerin
amin canim insallah, rabbim büyük evet. tabiki allahtan ümit kesilmez. hayirlisi neyse o olur insallah hepimiz icin. yani normalinde 400 lerde felan olmasi gerekiyordu, her iki güne bir ikiye katladigini hesaplarsak.
ama 8 ikende birden 4 katindan daha fazla artis yapip 38 olmustu. bundada aceba birden yükselirmi diye ümit ediyorum. yarin yine baktiracagim bakalim

Allahım hakkinda en hayirlisi neyse onu versin kuzum benim görümcem 3 yıl cocuk tedavisi görmüş çok isyan etmiş dün sohbet ediyoduk bak ben 3 sene tedavi gördüm hamile kaldim 6 aylikken bebegimi kaybettim dedi sonra tekrar tedavi ve hamileydim dedi degerleri kötüydü Allahima havale ettim bol bol namaz kildim sapasaglam 1 kizi olmus şmdi 4 tane cocugu var en küçüğü 12 yasinda sakın isyan etme Allaha havale et sen ne zaman hayirliysa o zaman ver rabbim ben yılmicam ve tedavime devam edicem sen en doğru zamani bilirsin demis bende benim ya tutmazsa dedim ya 6 aylikken karninda ölse dedi dahamı kolay isyan etme dedi bekle o gelecegi en hayirli zamani bilir Rabbim bize kaldiramicagimiz yükler vermesin bizi böyle sınamasjn insallah hakimmizda hayirlisi neyse öyle olsun kuzum sakın üzülme olurmu beni haberdar et lıtfen

arkadaşlar merhaba;

Bende hayatımda ilk defa tedavi gördüm yaşım 35. klomen tab kullandım 5 gün günde 1 tane. adetimin 12. günü 1 tane 20 mm folikülüm vardı ve çatlatma iğnesi vuruldu. 2 kasımda aşılamamı oldum. şuan Crinone jel kullanıyorum ama ne kasık ağrısı ne batma hiç bir belirtim yok.

hayılısı ise olsun inşallah.

çok heyecanlandım inşallah sağlıkla yükselir ..duacınızım

ne güzel yazmissin böyle arkadasim, tsk ederim allah razi olsun. Evet isyan etmiyorum, hayirlisi neyse onu istiyorum rabbimden. hayirlisi olacaksa nasilsa olacaktir, demekki bizimde sinavimiz bu. elimizden dua etmekten ve tedavimize bakmaktan baska birsey gelmiyor. vakti zamani vardir, ins nasip olur bizede. Amin.
destegin icin cok tsk ederim, hepimiz icin hayirlisini diliyorum canim. Insallah yarin güzel haberler verebilirim sizlere.

tedavi sürecin hayirli olsun arkadasim, insallah hayirlisiysa bebegin sana tutunur ve mutlu haberler verirsin bize.

Insallah güzelim saglikli mutlu haberlerini bekliyorum ama kotü olsada üzülmek yok biz bu yola bas koyduk Rabbim izin verirse olacak belki gec olacak ama olacagi konusunda umudum tam sende böyle düsün bende sabah rüyamda yine igne vuruyodum karnimdan doktor ayni doz devam edelim 1 kere daha deneyelim olmadi tüp bebek dedi çok üzgün kalktim yataktan dün gece dua etmistim Allahim cok hevesliyim resmen bebekle ilgili planlar yapmaya basladik eger olmicaksa bana bi isaret yolla heveslenmiim sen herseyin en iyisini hayirlisini bilirsin dedim sabahta bu rüyayla uyandim umudum kırıldı belki psikolojik ama belirtilerimde kayboldu bugün tam 1 hafta oldu 7.günüm agrim sizim herseyim bitti sadece migdem fena yaniyo simdi saglik ocagindan gaviscon yazdircam amaann öyle iste arkadasim hepimiz bu yolda ayni dertleri sıkıntıları paylasiyoruz hakimmizda hayirlisi

Merhaba selin hosgeldin aramiza tedavin hayirli olsun insallah gönlündekini versin Rabbim tarihlerimiz yakinmis benimde 30 ekim 5.gün benimde sadece aksamlari kasik agrim oluyodu jeli bende kullaniyorum bugun 7.günüm şu anda sedece migde yanmam var en azindan klomebe cvp veriyomus yumurtalarin buda güzel bir isaret benim igneye bile zor cvp verdi insallah güzel haberlerini aliriz burdan

Tedavin hayirli olsun cnm insallah güzel haberlerini bekliyoruz

insallah kuzum hayirlisi hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun insallah. bende vakti zamani geldiginde olacagindan süphem yok allahin izniyle. yok öyle düsünme, negatif düsünme, birsey yasadigimiz sey bilinc alti ve pskolojik olarak oluyor malesef. bizimde sinavimiz bu. rabbim kaldiramiyacagimiz yük vermesin ins, bunuda atlaticagiz allahin izniyle canim!

Amin arkadasim bizimle birlikte isteyen herkese annelik duygusunu yasatir insallah Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin

canım doktorun aşılamadan sonra hergün ilişki yada günaşırı ilişki önerdi mi?

hergün ilşki verdi :) valla aşılamadan sonra iki gece oldu. böyle de zor yahu.. 2 kere tamamdır
hmm hergün vermeside bir tuhaf. sonucta sperm kalitesi düsüyor diye biliyorum bu yüzden gün asiri deniliyor genelde canim. olacagi varsa gerci her türlü olur, hicbirsey bahane olmaz.
kismet, kader. insallah hakkimizda hayirlisi neyse o olur.

bende şaşırdım.gün aşırı en ideali..sanırım bizim dr çok garantici :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…