- 22 Şubat 2008
- 605
- 1
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.921
sudenz canım günaydınnnnnn. benim adet tarihim 2 haziranmış... ateş ölçme çizelgeme göre öyle çıkıyor canım ben 4 haziran olarak tahmin etmiştim ama olsun dursun listede o şekilde henüz adet olmadım bakalım beklemedeyim....
sudenaz buradamısın ?sana birşey soracaktım.kanda gebeliğin anlaşılmama ihtimali varmı beklenen adet tarihinden 3 yada 4 gün önce
ben Hala Beklemedeyim.30 Mayıstı Ama Hala Regl Olmadım.
canim Yap Bence Bi Idrar Testi...4 Saat Tut Idrarini öyle Testi Yap..hadi Inşallah Hamişsindir..
4 Saat Tutmanın Amacı Nedir.ben Ilk Defa Duydum Da.
eee kimse bişi yazmıyorr nerde KK dayanısmasıı benım ıcım kıpır kıpırr bırı bana bısı solesınn ama senağlama duygularımı paylaştımm ama benn :a015:senağlama
Günaydın Kızlar,
Adet tarihime daha vardı ve ilşkiden 11 gün sonra beta hcg baktırdım 39.88 cıktı.Aslında 8.gun ilk baktırdım 3.54 tü.Sonra yükselmiş.Yani heralde bende hamileyim
kızlar merhaba yerimsenibensize bi şey sorcam ya
geçen test yaptım iki türlü birinde yumurtlama tarihi 8 i gözüküo birinde 9 u acaba ne yapsam bilemedim:sm_confused: hangisine göre hareket etsem de çalışmalra başlasamCADIARZU
EVET KIZLAR SABIRSIZLIKLA HAZİRANIN İLK HAMİŞLERİNİ BEKLİYORUZ. :dance: :dance:
sudecim ne yazıkkı ben adet oldum beni silebilirsin
bir sonraki listeye yazılmayacagım. bu ay zaten tatile gidiyorum hiç niyetim yok yumurtlama hesaplamaya vs doyasıya eglenip atlayıp zıplayıp içki iceceğim hamile olsam yapamayacaklarımı yapacagım yani. ve ondan sonrada yine temmuz agustos gibi aranıza donerim. arada hamile kalanlara bakmadan edemem
hepinize sevgiler