Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sudenz canım günaydınnnnnn. benim adet tarihim 2 haziranmış... ateş ölçme çizelgeme göre öyle çıkıyor canım ben 4 haziran olarak tahmin etmiştim ama olsun dursun listede o şekilde henüz adet olmadım bakalım beklemedeyim....

CANIM BENİM İNŞALLAHTA OLMAZSIN.....VALLA BENİMDE 6 GÜN KALDI..ATEŞİM Bİ GARİP Bİ ÇIKIYİR Bİ İNİYİR :roflol: AMA HİÇ YÜKSEKTE DEĞİL..BENİM BU AYDA YATAR .... :çok üzgünüm:

sudenaz buradamısın ?sana birşey soracaktım.kanda gebeliğin anlaşılmama ihtimali varmı beklenen adet tarihinden 3 yada 4 gün önce

sudenaz buradamısın ?sana birşey soracaktım.kanda gebeliğin anlaşılmama ihtimali varmı beklenen adet tarihinden 3 yada 4 gün önce

bikeresinde 5 Gün önce Baktirmiştim..bu Kesin Sonuçtur Demişlerdi...hamiş Değildim....25 Günde Bir Oluyorum..adetimin 20.günü Baktirmiş Oluyorum...

kızlarr gunaydınn..benım adet tarihim 6 hazıran ama cumartesi,pazar geceleri basım dondu hafta sonu evde bıraz bahar temızlıgı yaptım tansıyon falan dustu belkı dedım ama dun aksamda bas donmesı oldu ozellıkle akşamları oldu ve gecen haftadan berı ısyerındeyken acaıp bır sekılde usuyorum ozellıkle ayaklarım buz kesıyor cok ama cok nadırde bulantı oldu..goguslerımde herhngı bısı yok dun akşam gozbebklerım bıraz buyudu sankıı CADIARZU acaba bısı olurmuu yaa testde yapamıyorum hayal kırıklıgına ugramamak ıcın fazla bır belırtı yok aslında ama be bılımm kızlarrr işte heyecanlandımm :1rolleyes:

eee kimse bişi yazmıyorr nerde KK dayanısmasıı benım ıcım kıpır kıpırr bırı bana bısı solesınn ama senağlama duygularımı paylaştımm ama benn :a015:senağlama

4 Saat Tutmanın Amacı Nedir.ben Ilk Defa Duydum Da.

tam Net çikmasini Istiyosan Tutman Lazim..beta Hcg Hormonu Eğer Yüksekse Gerek Yok Ama Az Ise çikmayabilir..testlerdede Yazar Bu Zaten...bilemediğimiz Için şimdi Tutarsan Net Sonuç Alabilirsin

kızlar merhaba yerimsenibensize bi şey sorcam ya
geçen test yaptım iki türlü birinde yumurtlama tarihi 8 i gözüküo birinde 9 u acaba ne yapsam bilemedim:sm_confused: hangisine göre hareket etsem de çalışmalra başlasamCADIARZU

eee kimse bişi yazmıyorr nerde KK dayanısmasıı benım ıcım kıpır kıpırr bırı bana bısı solesınn ama senağlama duygularımı paylaştımm ama benn :a015:senağlama

ezgim bence biraz daha sabret en azından adet tarihinin günü gelsin o zamn test yaparsın biraz daha doğru sonuç alırsın hem böylelikle işallah hamişsindir ufak ufak belirtiler başlamışş hayırlısı:1hug:

Günaydın Kızlar,

Adet tarihime daha vardı ve ilşkiden 11 gün sonra beta hcg baktırdım 39.88 cıktı.Aslında 8.gun ilk baktırdım 3.54 tü.Sonra yükselmiş.Yani heralde bende hamileyim

bana cvp yazdıgın ıcın teşekkür ederım canımm ewet haklısın galıba beklemek lazımm neysee gorecezz..
bencee sende ayın 8 inde ve 9 unda çalışmalısın ıkısınıde dene ne kadar cok calısma o kadar cok ıhtımall..:dance: hayırlısı olsun canımm

ezgimcim önemli deil:1rolleyes: bakalım ikigünde üst üste çalışmayın bi gün ara verin diolar ya iki gün üst üste sperm sayısı düşüomuş ya ondan kafam karıştıtatlicadiarzu

EVET KIZLAR SABIRSIZLIKLA HAZİRANIN İLK HAMİŞLERİNİ BEKLİYORUZ. :dance: :dance:

sudecim ne yazıkkı ben adet oldum beni silebilirsin
bir sonraki listeye yazılmayacagım. bu ay zaten tatile gidiyorum hiç niyetim yok yumurtlama hesaplamaya vs doyasıya eglenip atlayıp zıplayıp içki iceceğim hamile olsam yapamayacaklarımı yapacagım yani. ve ondan sonrada yine temmuz agustos gibi aranıza donerim. arada hamile kalanlara bakmadan edemem
hepinize sevgiler

CANIM BENİM KENDİNE ÇOK DİKKAT ET..BENCEDE MADEM TATİLE GİDİYOSUN..DOYASIYA EĞLEN TADINI ÇIKARMAYA BAK...Şeniz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…