Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

eee kimse bişi yazmıyorr nerde KK dayanısmasıı benım ıcım kıpır kıpırr bırı bana bısı solesınn ama senağlama duygularımı paylaştımm ama benn :a015:senağlama

CANIM BU DEDİKLERİN GEBELİK BELİRTİLERİ..İNŞALLAHTA HAMİLESİNDİR..AMA GÜNÜN GELMEDEN TEST YAPMA...GÜNÜN GEÇSİN ERTESİNDE YAPABİLİRSİN...yerimseniben

kızlar merhaba yerimsenibensize bi şey sorcam ya
geçen test yaptım iki türlü birinde yumurtlama tarihi 8 i gözüküo birinde 9 u acaba ne yapsam bilemedim:sm_confused: hangisine göre hareket etsem de çalışmalra başlasamCADIARZU

BU 2 TÜRLÜ DEDİĞİN NASIL TESTLER CANIM..İNTERNET HESAPLAYICILARIMI YOKSA OVULASYON KİTLERİMİ :uhm: :uhm:

Günaydın Kızlar,

Adet tarihime daha vardı ve ilşkiden 11 gün sonra beta hcg baktırdım 39.88 cıktı.Aslında 8.gun ilk baktırdım 3.54 tü.Sonra yükselmiş.Yani heralde bende hamileyim

CANIM BENİM TEBRİKLER.....SAĞLIKLI BİR GEBELİK GEÇİRİRSİN İNŞALLAHHHHH... :nazar: :nazar: BU ARADA PEK SABIRSIZMIŞSIN..8.GÜNÜ BAKTIRMAK..ÇOK EMİNDİN GALİBA..HİÇ BELİRTİN OLDUMU..NERDEN HİSSETTİN? a.s.

ezgimcim önemli Deil:1rolleyes: Bakalım Ikigünde üst üste çalışmayın Bi Gün Ara Verin Diolar Ya Iki Gün üst üste Sperm Sayısı Düşüomuş Ya Ondan Kafam Karıştıtatlicadiarzu

canim Eşin Sperm Testi Yapmadiysa Bunu Bilemezsin...eğer Sperm Sayisi 60 Milyon üzeriyse Hergün Ilişkiye Girebilir..aşağindaysa Eğer Birer Gün Arayla Girmesi Gerekir...üst üste Ilişkiye Girdiklerinde Erkekte Sperm Kaybi Olur..ama çok Yüksek Olanlarda Kaybetseler Bile Yine Yüksek Sonuçta Olma Ihtimali Hep Var..benim Eşimin 42 Milyon Biz Birer Gün Arayla Yapiyoruz...

ikiside internet hesaplıyıcısı canım :uhm:

SEN KAÇ GÜNDE BİR ADET OLUYOSUNKİ 8. VEYA 9 GÜN GÖSTERİYOR..20 GÜNDE BİRMİ OLUYOSUN...NEYSE EĞER ÖYLE GÖSTERİYOSA 7.GÜNÜ BAŞLARSIN BİRER GÜN ARAYLA DEVAM EDERSİNİZ..HİÇ KAÇIRMA ŞANSIN OLMAZ..ÇÜNKÜ SPERMLER 72 SAATE KADAR CANLI KALABİLİYOLAR..Bİ ERTESİ GÜNEDE YETERLER CANIM yerimseniben

SEN KAÇ GÜNDE BİR ADET OLUYOSUNKİ 8. VEYA 9 GÜN GÖSTERİYOR..20 GÜNDE BİRMİ OLUYOSUN...NEYSE EĞER ÖYLE GÖSTERİYOSA 7.GÜNÜ BAŞLARSIN BİRER GÜN ARAYLA DEVAM EDERSİNİZ..HİÇ KAÇIRMA ŞANSIN OLMAZ..ÇÜNKÜ SPERMLER 72 SAATE KADAR CANLI KALABİLİYOLAR..Bİ ERTESİ GÜNEDE YETERLER CANIM yerimseniben

HERKESE SELAM SUDENAZCIM SENİN NE KADAR VAR HADİ GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ DAHA BİZ ÇALIŞMALARA YENİ BAŞLICAZ BU HAFTA SENİN DEDİĞİN GİBİ BİRGÜN VAR BİRGÜN YOK YAPACAZ BAKALIM NELER OLACAK :içelim:

CANIM BENİM TEBRİKLER.....SAĞLIKLI BİR GEBELİK GEÇİRİRSİN İNŞALLAHHHHH... :nazar: :nazar: BU ARADA PEK SABIRSIZMIŞSIN..8.GÜNÜ BAKTIRMAK..ÇOK EMİNDİN GALİBA..HİÇ BELİRTİN OLDUMU..NERDEN HİSSETTİN? a.s.

Bazı belirtilerim vardı ama 8.gün beta hcg 3.54 olunca ümitlerim kaybolmustu sonra dr umu aradım ve 9.günden sonra beta hcg salgılanmaya baslar dedi.Belirtilerim Gögüslerimde hafif bir dolgunluk vardı agrı yoktu ama goğüs ucundaki nokta gibi seyler kabarık hale gelmişti ve biraz koyulasmıstı gögüslerim kasık ağrılarım cok erken basladı.Midemde bulantı yoktu ama acayip yanma vardı ve sabah normalde hergün kahve ve sigara içerim aç karnına hemen kalkınca işe gitmeden.Sigarayı içemez olmuştum midemi bulandırmaya başladı ve karnımda acayip şişti.

sudenazcım ben aslında 32 günde falan adet görüyorum bi testte 8 i dio birinde 9 u
eşim de ölçüm yaptırmadı aslında sperm sayısını bilmioruz doktora gitmedik daha 2 aydır denioruz bu ayda olmassa o zamn gidelim dioruz sence şimdi bi gün araylamı daha sağlılkı olur yoksa hergünmü bu ayda deneyelim öle gidelim doktorakafamçokkarıştı

Bazı belirtilerim vardı ama 8.gün beta hcg 3.54 olunca ümitlerim kaybolmustu sonra dr umu aradım ve 9.günden sonra beta hcg salgılanmaya baslar dedi.Belirtilerim Gögüslerimde hafif bir dolgunluk vardı agrı yoktu ama goğüs ucundaki nokta gibi seyler kabarık hale gelmişti ve biraz koyulasmıstı gögüslerim kasık ağrılarım cok erken basladı.Midemde bulantı yoktu ama acayip yanma vardı ve sabah normalde hergün kahve ve sigara içerim aç karnına hemen kalkınca işe gitmeden.Sigarayı içemez olmuştum midemi bulandırmaya başladı ve karnımda acayip şişti.

tebrik ederım özlembay hayırlısı olsunn sorunsuz bır hamılelık gecırır ve bebegını kucagına alırsın ınsallahhh..a.s.:nazar:

Günaydın Kızlar,

Adet tarihime daha vardı ve ilşkiden 11 gün sonra beta hcg baktırdım 39.88 cıktı.Aslında 8.gun ilk baktırdım 3.54 tü.Sonra yükselmiş.Yani heralde bende hamileyim

Canım ahyırlıolsun,tebrikler,gözünaydınn rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

kac zamandır beklıyosun .sebebsızdı demı senın.ne onerdıler bana bılgı verırmısın.benımde sebebsız

ilk gittiğimde eşimin testi rahim filmi testler vs bir problem yok dedi doktor 3 ay klomen tab. kullandım tekrar gittiğimde kist oluşmuş dedi doktor 1 ay süre verdi kendiliğinden geçebilir diye ben bunu hamileliğime engel olarak alğıladım 3 ay dikkat ettiğim hiçbirşeye dikkat etmedim ve o ay hamile kaldım bunu problemin psikolojik olduğuna yordum ama taktir senin 2. sinde doktor menegon iğne verdi o da ilk seferde işe yaradı şimdi ise gonal-f kullandım aslında doktor hap verecekti ama biz daha etkili bişey olsun deyince gonale geçti bakalım nasip 2 hafta sonra belli olacak işe yarayıp yaramadığı zaten açıklanamayan infertilite tedavisinde ilk basamak yumurtlamayı arttırıcı ilaç veya iğnelermiş olmazsa aşılama oda olmazsa en son tüp bebek umarım sende fazla uğraşmazsın dedim ya bizimkisi doping işte bu arada 7. yılım dolmak üzere 2 sene bekledik ilk tedavi için 2.5 aylıkken öldü aldırdım 2 sene sonra 2.ci tedaviye başladım geçen sene kızım dünyaya geldi onu da 10.5 aylıkken kaybettim acele etmemiz bundan Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın sağlıklı bebişler nasip etsin hepinize:nazar::emir_bebek::nazar:

YENİ YEP YENİ LİSTEMİZ (03,06,2008)

***********HAZİRANNNNNNNN************

FUNDA72::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 HAZİRANNNNNN
BELİNAY82:::::::::::::::::::::::::::::::::4 HAZİRANNNNNNN
EMEL_76::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 HAZİRANNNNNNN
ESERARAS:::::::::::::::::::::::::::::::::5 HAZİRANNNNNN
AYYSU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 HAZİRANNNNNNN
İLAYDAA::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 HAZİRANNNNNNN
EZGİM35::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 HAZİRANNNNNNN
MİRAL_:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 HAZİRANNNNNNN
AÇELYAAKASLAN::::::::::::::::::::::6 HAZİRANNNNNNN
AYFOŞŞ::::::::::::::::::::::::::::::::::::.6 HAZİRANNNNNNN
TATOŞ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 HAZİRANNNNNNN
eD@HMET::::::::::::::::::::::::::::::::::7 HAZİRANNNNNNN
VAVELYA:::::::::::::::::::::::::::::::::::7 HAZİRANNNNNNN
KARABÖCÜK::::::::::::::::::::::::::::::7 HAZİRANNNNNNN
ÖZLEMBAY::::::::::::::::::::::::::::::::8 HAZİRANNNNNNN
DERMANZ::::::::::::::::::::::::::::::::::8 HAZİRANNNNNNN
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::9 HAZİRANNNNNNN
BENSSENB::::::::::::::::::::::::::::::::9 HAZİRANNNNNNN
MEVZEY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 HAZİRANNNNNNN
DUYGU2008:::::::::::::::::::::::::::::::10 HAZİRANNNNNNN
ARMAĞANIM::::::::::::::::::::::::::::::12 HAZİRANNNNNNN
KUCUKKEDİCİK::::::::::::::::::::::::::12 HAZİRANNNNNN
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 HAZİRANNNNNN
BURCU8279::::::::::::::::::::::::::::::::13 HAZİRANNNNNN
BEYAZBULUT::::::::::::::::::::::::::::::13 HAZİRANNNNNN
CİNGENEM06::::::::::::::::::::::::::::::14 HAZİRANNNNNN
MORBONCUK::::::::::::::::::::::::::::::14 HAZİRANNNNNN
BAYTAR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 HAZİRANNNNNN
ELİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 HAZİRANNNNNN
SUDE65::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 HAZİRANNNNNN
BATURNURAY:::::::::::::::::::::::::::::16 HAZİRANNNNN
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 HAZİRANNNNN
ŞEKERPEMBE::::::::::::::::::::::::::::17 HAZİRANNNNNN
DASY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 HAZİRANNNNNN
KADRİYE24::::::::::::::::::::::::::::::::::17 HAZİRANNNNNN
EMELİKO::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 HAZİRANNNNNN
ŞİRİNCEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 HAZİRANNNNNN
ZELİŞ82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 HAZİRANNNNNN
BURSER::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 HAZİRANNNNNN
GURBETGELİNİ:::::::::::::::::::::::::::18 HAZİRANNNNNN
ELFİDE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 HAZİRANNNNNN
NEŞE1::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 HAZİRANNNNNN
XNAZANX::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 HAZİRANNNNNN
ANGELEYES_3::::::::::::::::::::::::::20 HAZİRANNNNNN
NEFİSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::20 HAZİRANNNNNNN
VUSLAT2008::::::::::::::::::::::::::::::21 HAZİRANNNNNNN
HOFFEN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 HAZİRANNNNNN
PEMBEÇORAP::::::::::::::::::::::::::22 HAZİRANNNNNNN
DENİZKOKUSU:::::::::::::::::::::::::::23 HAZİRANNNNNNN
MUZURPERİ:::::::::::::::::::::::::::::::23 HAZİRANNNNNNN
_ASLI_:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 HAZİRANNNNNNN
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 HAZİRANNNNNNN
HÜZÜN_YILI:::::::::::::::::::::::::::::::26 HAZİRANNNNNNN
ZEYNO2::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 HAZİRANNNNNNNN
MELANKOLİA::::::::::::::::::::::::::::27 HAZİRANNNNNNN
ACİBİBER2053:::::::::::::::::::::::::::30 HAZİRANNNNNNN
GÜLENYÜZ::::::::::::::::::::::::::::::::30 HAZİRANNNNNNN

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ( ARKADAAAŞŞŞLAARR DURUMUNUZUU BELİRTİNİZ NOLDU SİZLEREEEEEE)

DUYGUN..:::::::::::::::::::::::::::::::::::2 HAZİRANNNNNN
KELEBEK41::::::::::::::::::::::::::::::::2 HAZİRANNNNNN
CEYLİN1907:::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN
ESRAKO::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN
FRAGOLA:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNN
AYKARA2:::::::::::::::::::::::::::::::::::30 MAYISSSSSSSS
SARUBOCEQ:::::::::::::::::::::::::::::28 MAYISSSSSSSS
MAVİRÜYA:::::::::::::::::::::::::::::::::27 MAYISSSSSSSS
İLKNURAY:::::::::::::::::::::::::::::::::27 MAYISSSSSSSS
BADEMMM:::::::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSS
BEYAZ16::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MAYISSSSSSSS
İLSENİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MAYISSSSSSSS
CERENEREN::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
DİLA_NAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS

MAYISSSSSSSS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

*DİLEK2682____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZZ
*NAZARLIK____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZZZ
*GÜLSÜ_______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZZZ
*İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZZZZ
*CİDY_________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZZZZ
*LİLAM________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZZZZ
*SUDENAZ77___________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZZZZ
*KARDELENX__________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ ZZZZZ
*BİRGÜL38____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZZZZZZ
*ZFKAPLAN____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZZZZZ
*PRENSES:)___________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZZZZZ
*İSRANUR_____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZZZZZZ
*EYLUL47_____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZZZZZZ
*BEBİK_______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZZZZZZZ

HAZİRANNNNNNNN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİ

*ÖZLEMBAY__________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZZZZZ

ÖZLEMBAY TEKRAR TEBRİKLER

HAZİRANIN İLK HAMİŞİ HAYIRLI OLSUN..UMARIM DEVAMINDA BOL HAMİŞLER ÇIKARTIRIZ....

HERKESE SELAM SUDENAZCIM SENİN NE KADAR VAR HADİ GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ DAHA BİZ ÇALIŞMALARA YENİ BAŞLICAZ BU HAFTA SENİN DEDİĞİN GİBİ BİRGÜN VAR BİRGÜN YOK YAPACAZ BAKALIM NELER OLACAK :içelim:

CANIM 6 GÜN KALDI REGLİME..BENİM NEDENSE HİÇ UMUDUM YOK..BU ARADA AFEREN ZEYNOM SEN ÇALIŞKAN ÖĞRENCİSİN..BOL BOL ÇALIŞIN..BACAKLARI DİKMEYİ VE KALÇALARINA YASTIK KOYMAYI UNUTMA... a.s.

sudenazcım ben aslında 32 günde falan adet görüyorum bi testte 8 i dio birinde 9 u
eşim de ölçüm yaptırmadı aslında sperm sayısını bilmioruz doktora gitmedik daha 2 aydır denioruz bu ayda olmassa o zamn gidelim dioruz sence şimdi bi gün araylamı daha sağlılkı olur yoksa hergünmü bu ayda deneyelim öle gidelim doktorakafamçokkarıştı

32 GÜNDE BİR OLUYOSAN 8. VE 9. GÜN YUMURTLAMAN ÇOK ZOR..DAHA GEÇ OLMASI LAZIM..SEN BANA SON 3 AYIN REGL TARİHLERİNİ VER BEN Bİ BAKİM...

BİRER GÜN ARAYLA YAPIN Bİ FARKI YOK..DAHA İYİ GARANTİ YAPARSINIZ..AYRICA TAM YUMURTLAMAYI BİLMEDİĞİNDEN HERGÜN NE ZAMANA KADAR YAPACAN..YAV BEN GÜN AŞIRI SIKILIYOM ZATEN HERGÜN BAYILIRIM ARTIK :bbo:

ilk gittiğimde eşimin testi rahim filmi testler vs bir problem yok dedi doktor 3 ay klomen tab. kullandım tekrar gittiğimde kist oluşmuş dedi doktor 1 ay süre verdi kendiliğinden geçebilir diye ben bunu hamileliğime engel olarak alğıladım 3 ay dikkat ettiğim hiçbirşeye dikkat etmedim ve o ay hamile kaldım bunu problemin psikolojik olduğuna yordum ama taktir senin 2. sinde doktor menegon iğne verdi o da ilk seferde işe yaradı şimdi ise gonal-f kullandım aslında doktor hap verecekti ama biz daha etkili bişey olsun deyince gonale geçti bakalım nasip 2 hafta sonra belli olacak işe yarayıp yaramadığı zaten açıklanamayan infertilite tedavisinde ilk basamak yumurtlamayı arttırıcı ilaç veya iğnelermiş olmazsa aşılama oda olmazsa en son tüp bebek umarım sende fazla uğraşmazsın dedim ya bizimkisi doping işte bu arada 7. yılım dolmak üzere 2 sene bekledik ilk tedavi için 2.5 aylıkken öldü aldırdım 2 sene sonra 2.ci tedaviye başladım geçen sene kızım dünyaya geldi onu da 10.5 aylıkken kaybettim acele etmemiz bundan Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın sağlıklı bebişler nasip etsin hepinize:nazar::emir_bebek::nazar:

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİ EVLAT ACISINI..İNŞANLAH TEZ ZAMANDA TEKRAR ANNELİK DUYGUSUNU TADARSIN a.s.

X