Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Kızlar Masallah bu ay ne kadar cok hamiş haberi geliyor.
Yaz yaradı galiba.Allah bizlerede hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip etsin
Adet gününü beklemek cok zor yaaaklava:

Benim günüm bugündü ama hastalanmadım. Az önce bel ağrım başladı. Sanırım yarın gelecek kırmızılar. Aslında keşke bir kaç gün gecikseler de tatilde regl olmaktan kurtulsam...

sudenazz canim bende sonunda hamileyim canim ancak simdi haber verebildim bugün bütün gün evde yoktum darisi isteyen tüm arkadaslara

hala adet olmadım bugünde yaptım test sonuç negatif çıkıyor.ama sudenazcım içimi rahatlattın yani hala çift çizgi görebilme sansım var demek .28-29 na kadar bekliycem sabırla.bişey çıkmazsa kan testi yaptıracam.

Birgül 38 tebrik ederim :) Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bebişini. Hüzün yılı 2. çizgi ne kadarsonra çıktı. Hamişlik belirtisidir de :)

denizkokusu o ikinci çizgi silik çıkan benim gerçekten hamişlik belirtisi midir.çok heyecanlanıyoruım.çok sabırsızım gerçekten arkadaşlar ikinci çizgisi silik çıkıpta hamiş kalanlar oldu mu merak ediyorum...

ne kadar sonraçıktı diye sormuşsun bugün adet olmam gerekiyodu bugün yaptım testi.ama 28 ne kadar bekleyecektim.

Ben hala hastalanmadım bekliyorum. dündü normalde. Bakalım gecikir umarım bi kaç gün daha. Derdim hamişlik değil de tatile denk gelmemesi için uğraşıyorum :)

Hüzün yılı neden kimsesiz hissediyormuşsn sen bakayım? Beli de Allah şaşırttı beni senin hamiş olduğunu sandım ne dersin...

evet canım yarın dr q gidecemm.. dua et canım.. inş dediğin gibi olur..):sende tam gaz çalışcanım..ebnde bu ay öyle çalışcam inş.. ama olur olmqaz onu ALLAH bilir.. hayrılısı olsun inşş.. bu ay inşbize hamilik haberi verebilsek yaa ne güzel olur:)

canım bencede sen testi tekrar yap benim iki arkadaşım da aynı şey oldu ikinci çizgi silik çıktı ama hamile kaldılar bence sende hamişsin:teytey:hadi baklım hayırlısı:dance:

Pikniğe gittik arkadaşlarla geldik. Hala yok kırmızı felan ortada. Yaw imkansız hamiş kalmam. Geçen ay çatlatma iğnesi vurulmuştum ondan olabilir mi acaba ? Ama o ay tam zamanında hastalandım. Bekleyelim bakalım.

ayy arkadaşlar çok sağolun.sabah yaptığım teste silik çıkmıştı.sonra dayanamayıp ebeye anlattım o da sağlık ocağında yapalım dedi gitiik bugün bi de orda yaptık ve daha netti çizgi.kesin hamilesin dedi.
evet hamişiiiiiiim ama yarın emin olmak için kan testi yaptırcam.allah size de bu güzel duyguları nasip etsin darısı isteyen herkese inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…