Ay Bende çok Heyecanlanmaya Başladim Henüz Hiç Belirti Bile Yok Yarin Adet Olmam Gerekiyor Bir Iki Gün önce Test Yaptim Tek çizgiydi Moralim Bozulmuştu.sanirim Erken Davrandim.bi De Normalde Her Ay En Son Adet Olduğum Günden 5 Gün önce Olurdum Hala Olmadim Tam Günümde çok Az Regl Oldum.bilmiyorum Ama Içimde Hamişim Gibi Bi His Var Belki De Ilk Kez Korunmadiğim Için Böyle Hisediyorum.göğüslerimdede Dolgunluk Hissi Var.göğsümdeki Damarlarim Belirginleşti Sanki .ne Diyosunuz Hamiş Miyimdir.bi De Dün Gece Rüya Gördüm Hemen Kayinvalideme Yorumlattim Iyi Bir Rüya Yorumcusudur Kendisi.senin Bebeğin Olcak Yakin Zmanda Dedi Altin Görmüştüm O Da Hamile Kalmadan önce Rüyasinda Altin Görürmüş 7 çocuğu Var 5 Indede Hamile Kalmadan Altin Görmüş Bir Düşük Yapmiş Ondada Altin Görmüş Elinden Firlatmiş Ve Gerçekten De Bebeği Düşmüş.bi De Hiç Bilmiyordu Onlara Söylemedik Korunmadiğimizi Süpriz Yapcaktik Güya.bütün Bunlar Beni çok Heyecanlşandirdi Ne Diyosun Sudenazz Başka Nerden Anlarim.kan Testi Yaptiramiyorum Görev Icabi Köydeyim...