- 30 Nisan 2008
- 1.004
- 10
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.261
gizemx de adet oldu canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım sanadaaa ısım iyi ama gögüslerim herzamankinden daha rahatt hiç acı yokk çok sıkıntılıyım adet olacaksamda hemen oluyum ateş basıyoo acayip sinirliyimm
sudenazz canım ben artık adımı yazdırmak istemiyorum listeye artık bu tarz bebek-gebelik düşüncesinde kafamı takacağım başlıklara girmiycem .sadece hamiş tebriklerine gelirim .Allaha emaent a.s.
canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn.. mutlu huzurlu bi hamilelik geçirmeni dilerimm.. akç aydır deniyodunuz canım bide belirtilerin neydia.s.
tebrıkler ALLAH sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsın canım
sudenazz canım ben artık adımı yazdırmak istemiyorum listeye artık bu tarz bebek-gebelik düşüncesinde kafamı takacağım başlıklara girmiycem .sadece hamiş tebriklerine gelirim .Allaha emaent a.s.
VALLA ÇOOK İYİYMİŞ GÜVENİLİR BİR SİTEMİ...?? BEN BODRUMDAYIM BURAYADA GETİRİYOLARMI ACABA? CADIARZU
valla sudecim sitenin adresini verdim incelemissindir belki
ama sonuçta beni guvenilirligi ilgliendirmiyor kapıda nakit odeyeceğimden dolayı ama bu istanbul avrupa yakası için geçerli imis isyerim benim avrupa yakasında oldgu için sorun yok kapıda oderim gelirse testler bugun falan bekliyorum gelmesse zaten anlamıs oluruz
yetkilinin ms n adresi var onuda sitede gorebilirsin onu ekledmi ben konustum zaten. sehir disina kargo parası alırla sanırım odemeli yollarlar ama kuçuk paket olacagından çok bir ucret tutmaz kargo da . toplu alırsan benim gibi :)))) insallah kalanları seve seve ese dosta dagıtırım :)
valla hamile kalayım geri kalan testler ikargo parası benden kim isterse yollarım.)
arkadaşlar bizde iki aydır korunmuoruz ve iki aydır adetim geciko hele geçen ay 15 gün gecikti
şimdide iki gün gecikti ve az az gelmeye başladı sanki adetimin son günü gibi anlayamadım acaba korunmayı bıraktık die mi böle oluo daha öncesi adetim çok düzenliydi
CANIM BENİMDE 5. DENEMEMDE 16 GÜN GECİKMİŞTİ ÇOK MORAL BOZUCU BİŞEY BİLİRİM...AMA ALLAHTAN BİDAHA OLMADI HEP GÜNÜMDE OLDUM..AMA SEN YİNEDE DİKKAT ET KENDİNE...NE OLUR NE OLMAZ..HAMİŞ OLABİLİRSİN TABİKİDE yerimseniben