- 27 Aralık 2007
- 6.490
- 37
- 39
- Konu Sahibi SUDENAZ222
canım iki hafta önce yaptığım test kitinden farklı bir markaydı bu
sinir bzoucu birşeyyy
EVET ÇOK SİNİR..VE MANTIKLI Bİ AÇIKLAMASIDA YOK.....
EEEE NOLCAK ŞİMDİİİİ??? :uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sinir bzoucu birşeyyy
sinir bzoucu birşeyyy
EVET ÇOK SİNİR..VE MANTIKLI Bİ AÇIKLAMASIDA YOK.....
EEEE NOLCAK ŞİMDİİİİ??? :uhm:
çalışmalar ne durumda arkadaşlar yorulmak yokkk
canım yanlış sonuçtur kesin olsaydı net ikinci belili olurdu.bu adetimi bekleyecem jeyyarelimde 2 tane daha test var onları ay sonuna saklıyorum .
ama bu göğüsler hala aynı belki bu ay tutmuştur onun sinyalidir:1rolleyes:
canım hadi hayırlı olur hakkında inşallah.olsun belirtilere bakma ,en güzeli ateşinin yüksek olması ve bugun 36.7 olmuş .inşallah 5 gün hep böyle devam eder:sm_cool:BİZİM ÇALIŞMALAR BİTTİ ŞEKERİM...BEKLİYCEZ ARTIKIN 5 GÜN KALDI...İLK DEFA BU AY HİÇBİR BELİRTİM YOK..AMA ISI ÖLÇÜYOMYA DÜN 36.6 DI..BUGÜN 36.7 OLMUŞŞŞ..HADİ HAYIRLISI
BİZİM ÇALIŞMALAR BİTTİ ŞEKERİM...BEKLİYCEZ ARTIKIN 5 GÜN KALDI...İLK DEFA BU AY HİÇBİR BELİRTİM YOK..AMA ISI ÖLÇÜYOMYA DÜN 36.6 DI..BUGÜN 36.7 OLMUŞŞŞ..HADİ HAYIRLISI
HE BU RADA BENDE ATEŞİMİ TEKRAR ÖLÜYOM. ATEŞ YÜKSEK BAYA.. 36.7 LERDE YAF:)YANIOMMM YANOMMM.. AMA REGLİ GÜNÜ DÜŞÜYOR.. BAKALIM KISMETT..
HE BU RADA BENDE ATEŞİMİ TEKRAR ÖLÜYOM. ATEŞ YÜKSEK BAYA.. 36.7 LERDE YAF:)YANIOMMM YANOMMM.. AMA REGLİ GÜNÜ DÜŞÜYOR.. BAKALIM KISMETT..
arkadaşlar haziran listesinin başına ne olur benide yazın
canım yaptığım araştırmalara göre yataktan kalmadan ölçülecekmiş mümkünse ağzını bile çokfazla açmadan ölçecekmişin hemen değişiyomuş önmeli olan ilk kaltığında hemen ölçmekmiş kalktığında değişirmişş
Canım inşallah rabbim gönlüne göre verir:1rolleyes:
kızlar lora hamilemi ya nasıl kalmış bizede söylesin yöntemi det düzensizliği varmıydı onda oda bizdendi çok sevindim ya