- 24 Şubat 2009
- 2.318
- 3
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #44.461
kızlar hamile olan arkadaşlarımız artık foruma uğramıyor galiba.
slm arkadaşlar bu foruma benide eklermisiniz 19 aralık adet günüm tedavi görüyorum 1 senedir inş.herkesle birlikte bana da allah nasip eder bir bebiş
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benımde dun ve bugun sılık çizgi var kaçıncı gunun senin benım 19.gunum
İYİ CANIM HAFTASONU OVULASYON TESTİNDE NET ÇİFT ÇİZGİYİ YAKALADIMM BÖYLE İÇİM BİR HOŞ OLDU BUAY ÇOK ÜMİTLENDİM :CüvCüv: Bİ HOŞ OLDUM BAKALIM NASİP KISMETT
kızzz ben,ide ekle gerçi beni face de göremessinnurtişşş özel yazdımm sanaaaa
kızlar dün beta hcg baktırdım,
hcg 3,96
prog 23,2 çıktı dr. gebesin dedi ama yarın tekrar baktıracam inşallah aklımda ki bütün şüpheler giderde emin olurum, darısı hepinize inş.
bence sen bu ay hamiş kalcan bak görürsünyok canımm heralde bayramdan sonra gelir daha 21 kasımda yumurtladım çünkü ayy bu ay içimde böleee kıpırtılar varrr ve e çokkk yürekten istiyorum iş durumu karışıkk heraldee yeni yılda kapatıcazzz bende evde bebişime hazırlanırım ama Rabbim bilirr kısmett ayyyy evde net yokkk sizdenn ayrı nabarımmmmm anaaa bahçem ne olacakkkk akannehir
bilge kudret esra canım annelerim
nerdesiniz yaaaaa
yoksunuz bayadırrr
gülerrrrr olcay ayşe sizlerde gözükmüyosunuz kıslar nerelerdesinizzz
çiğdoşum sen nasılsın daha gelmemişsin
aa neden ya ben hep uğruyorum ama lütfennnn:umursamaz:evet haklı olarak hamilelik topiklerine taıkılıyorlarrr e bizim regl oluşlarlarımızı okumazlar tabii inşallah hepimiz hamiş kalır da kendimize takılcak bir dostluk topiği açar orada buluşuruzzz
aa neden ya ben hep uğruyorum ama lütfennnn:umursamaz:
ben p.tesi çok kötüydğm midemden giremedim, dün 2 li test için gittim canım ama bebişim 4,3 cm miş 5 cm olması gerekiyormuş haftaya salı tekrar gitcez teyzesi...
[ı]slm kıslarr nasılsınız gene kımsecıkler yok buralarda.gusel haberler varmı bakem benım safak 3 hayırlsııyla bakalım [/ı]
ayyy canım benimm sen istisnasın valla zaten senden başka hamiş arkadaşım bi veda var başka kimse yok ondan yazdımm yani hamile kalanlar hamile topiğindedirler diyee a.s.
ya bilgem benim face yok diğerinde bahçe varr bahçıvanlarda yanii kadriyeyle nurtende ordaymış ama henüz orda buluşamadıkk
merhaba canım
hadi hayırlısı inşallah
kuşum nasılsınnnnn
ya bişi sorcam çiğdoşum
sen ayın kaçında yumurtladınnn
hem ben oyunda seni ekledim
mesajlara gir orda kontak var kontak ekle de beni yaz adımı göndermiştim ya sana
orda ekle canım