- 24 Şubat 2009
- 2.318
- 3
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #44.441
selam kızlar.malesef düşünce gücüyle de hamile kalamadım.sabah regl oldum.bu ay kanal filmi çekilecek.inşallah sorun çıkmaz
amin canım inşallah bir sorun yoktur sadece zamanı vardır bebişinin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar.malesef düşünce gücüyle de hamile kalamadım.sabah regl oldum.bu ay kanal filmi çekilecek.inşallah sorun çıkmaz
eee nerde peki ben bulamadım onuuuuuu
inşallah bidaha yaşamazsın canım
benimde bebğimin kalp atışlarını duyamadık kürtaj oldum
canım sen de inşallah bidaha yaşamazsın.senin neden böyle olmuş peki canım herhangi bir sebebe bağladılar mı yoksa nedensizmi.
Nurtenn yavruu sen hasta olmadın daha dİmİİ
eee nerde peki ben bulamadım onuuuuuu
inşallah bidaha yaşamazsın canım
benimde bebğimin kalp atışlarını duyamadık kürtaj oldum
canım sen de inşallah bidaha yaşamazsın.senin neden böyle olmuş peki canım herhangi bir sebebe bağladılar mı yoksa nedensizmi.
o anlık bi kromozom bozukluğu olmuştur dedi doktor
yani herhangi bir sebebi yok canım:gitme:
nurtencim bir rahatsızlığın olmamasına çok sevindim,o anki kromozom bozukluğu olabilecek bir durum.başka türlü bir sebepten olmaması çok güzel,bebeğin de gelir yakında zaten.ha gayret :)
nur111 mrb canım
bayadır uğrayamadım ben
ama okuduğum kadarıyla düşük yaptın galba
yanlış mı yorumladım yoksa ?
eğer buralardaysanız lütfen bana cev yazarmısınız yarın aşılama yaptırcam ilk aşılamada tutan varmımı acaba çok merak ediyorum bana ceap yazın lütfennnn senağlama
[ı]gunaydın kıslar nasılsınız[/ı]
günaydın iyiyis sen nasıllarsın hihoyyyt
bilge kudret esra canım annelerim
nerdesiniz yaaaaa
yoksunuz bayadırrr
gülerrrrr olcay ayşe sizlerde gözükmüyosunuz kıslar nerelerdesinizzz
çiğdoşum sen nasılsın daha gelmemişsin
kızlar hamile olan arkadaşlarımız artık foruma uğramıyor galiba.
evet haklı olarak hamilelik topiklerine taıkılıyorlarrr e bizim regl oluşlarlarımızı okumazlar tabii inşallah hepimiz hamiş kalır da kendimize takılcak bir dostluk topiği açar orada buluşuruzzz