Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

olcaycım listeyi kaybetmişim
bi kağıda yazmıştım yok
taşınırken kaybettim heralde
kitap kayınvaldemlerde
ona gidergitmez kitabı alcam bu sefer

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:eek:puyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bilcan
canı m hayırlı olsun
Allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
geldim ayşe yettim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

16 ekim adet tarihimdi.

10, günden itibaren hergün birlikte olduk. eşim ya bugün yumurlamışsan diye gaza getirdi beni.(yada kendini bilmiyorum)

9 kasımda belli olur diye dayanamayıp kan tahlili yaptırdım değer 0,26 çıktı siz bu kadar erken yaptırmayın. bugun dun adet gunumdu idrar testi yaptırdım çok silik 2, çizgi çıktı. gece uyuyamadım sabaha kadar kitap okudum heycandan. bu sabah 8 de eczaneye gittim bitane daha yaptım gene çok silik 2, çizgi çıktım. hastaneye gitti kan tahlilim 155,01 çıktı

hihoyyyt:teytey:
hamileeeyyyyyiiiimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2
ayyyy ne güzel haberrrrrrrrrrrr tebrikler canımmmm
Allah sağlıcakla kucağına almayınasip etsinnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus:teytey::teytey::teytey::teytey:

16 ekim adet tarihimdi.

10, günden itibaren hergün birlikte olduk. eşim ya bugün yumurlamışsan diye gaza getirdi beni.(yada kendini bilmiyorum)

9 kasımda belli olur diye dayanamayıp kan tahlili yaptırdım değer 0,26 çıktı siz bu kadar erken yaptırmayın. bugun dun adet gunumdu idrar testi yaptırdım çok silik 2, çizgi çıktı. gece uyuyamadım sabaha kadar kitap okudum heycandan. bu sabah 8 de eczaneye gittim bitane daha yaptım gene çok silik 2, çizgi çıktım. hastaneye gitti kan tahlilim 155,01 çıktı

ne güzel
çok sevindim canım
hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah

kıs bilge yavaş ayol
sen oturduğun yerden alkışla
biz senin yarinede halay çekeriz :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
halay başı kayıp
kıs ayşe hadi nerdesin başım dedin kayboldun

tamam canım seni dinliyoruz
belirtilerini de yazarmısın

ilgiç olan da o hiç bir belirtim yoktu

kasık ağrım vardı zaten her ay olurdu bazen adetten 10 gün önce başlardı.
goğüslerimde hassasiyet bundan daha fazla olurdu eskiden şu an yok denecek kadar aaz.
çok az akıntılarım oldu her adetimden once olurdu

yani farklı hiç bir belirti yasamıyorum

geyik yapıyorum sanmayım. kendimi aynaya baktığımda çok güzel hissediyodum 2 gundurkaydirigubbakcemile3
tek bejirti bu glb

goğüslerimde hassasiyet bundan daha fazla olurdu eskiden şu an yok denecek kadar aaz.

geyik yapıyorum sanmayım. kendimi aynaya baktığımda çok güzel hissediyodum 2 gundurkaydirigubbakcemile3
tek bejirti bu glb

ne güzel bak
bebeğin çok güzel süpriz yaptı anneye

tek bejirti bu glb

benimde reglideki belirtelerimle aynıydııı
zaten farklı birşey olmuyor
asıl bundan sonra başlıyor :roflol:anlarsın zamanla:roflol:

X