- 30 Ocak 2009
- 854
- 0
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #43.761
selamlar günaydın nurtiş baktınmı listeye evdeki eksiklik varsa söyleyecektin ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar ben geldim
hamileeeyyyyyiiiimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2
biraz detay vereyim tüm bekleyenlere
bilcan
canı m hayırlı olsun
Allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
geldim ayşe yettim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ayyyy ne güzel haberrrrrrrrrrrr tebrikler canımmmmhamileeeyyyyyiiiimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2
16 ekim adet tarihimdi.
10, günden itibaren hergün birlikte olduk. eşim ya bugün yumurlamışsan diye gaza getirdi beni.(yada kendini bilmiyorum)
9 kasımda belli olur diye dayanamayıp kan tahlili yaptırdım değer 0,26 çıktı siz bu kadar erken yaptırmayın. bugun dun adet gunumdu idrar testi yaptırdım çok silik 2, çizgi çıktı. gece uyuyamadım sabaha kadar kitap okudum heycandan. bu sabah 8 de eczaneye gittim bitane daha yaptım gene çok silik 2, çizgi çıktım. hastaneye gitti kan tahlilim 155,01 çıktı
tamam canım seni dinliyoruz
belirtilerini de yazarmısın
ilgiç olan da o hiç bir belirtim yoktu
kasık ağrım vardı zaten her ay olurdu bazen adetten 10 gün önce başlardı.
goğüslerimde hassasiyet bundan daha fazla olurdu eskiden şu an yok denecek kadar aaz.
çok az akıntılarım oldu her adetimden once olurdu
yani farklı hiç bir belirti yasamıyorum
geyik yapıyorum sanmayım. kendimi aynaya baktığımda çok güzel hissediyodum 2 gundurkaydirigubbakcemile3
tek bejirti bu glb
ilgiç olan da o hiç bir belirtim yoktu
kasık ağrım vardı zaten her ay olurdu bazen adetten 10 gün önce başlardı.
goğüslerimde hassasiyet bundan daha fazla olurdu eskiden şu an yok denecek kadar aaz.
çok az akıntılarım oldu her adetimden once olurdu
yani farklı hiç bir belirti yasamıyorum
geyik yapıyorum sanmayım. kendimi aynaya baktığımda çok güzel hissediyodum 2 gundurkaydirigubbakcemile3
tek bejirti bu glb