Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar dün dr gittim yumurtam 20mm olmuş iğne vurdurdum bugün Şeniz bakalım hayırlısı çok heyecanlandım bide hamilesin dese nekadar heyecan olacak bilmiyorum allahım artık bekletme bebişim gelsin göbüşe hepimizin :Saruboceq: :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar dün dr gittim yumurtam 20mm olmuş iğne vurdurdum bugün Şeniz bakalım hayırlısı çok heyecanlandım bide hamilesin dese nekadar heyecan olacak bilmiyorum allahım artık bekletme bebişim gelsin göbüşe hepimizin :Saruboceq: :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşallah canım hadi hayırlısıı

daha iyiym canım geçti sayılır bugün ağır misafirim var kaymakam beyin eşi ve annesi gelicek hazırlık yapıyorum

ooooooo
hadi bakalım kıs
yorma kendini fazlada canım boşver
bebeğin olailir bak haaa

inşallah canım
hadi hayırlısı olsun

kızlar ben hamileyimm:CüvCüv:

hayırlı olsun canım
Allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin

Rabbim hamile olan arkadaşlarımıza sağ selamet kucaklarını almasını nasip etsin, bizede tez vakitte bebek versin inşallah yarabbimmmmm

kızlar ben hamileyimm:cüvcüv:
tebrik ederim canımm rabiim sağlıkla kucağına almayıı kısmet etsinnn

kızlar dün dr gittim yumurtam 20mm olmuş iğne vurdurdum bugün şeniz bakalım hayırlısı çok heyecanlandım bide hamilesin dese nekadar heyecan olacak bilmiyorum allahım artık bekletme bebişim gelsin göbüşe hepimizin :saruboceq: :saruboceq: Kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hayırlısı canımm inşallahh hamiş kalırsınnn

ay cnm çok sevindim dua et inş bende hamileyimdir 10 kasım adet günümdü fakat olmadım

ayy hadi bakalımmm inşallahh hamişsindirrr

kızlar ben hamileyimm:CüvCüv:
çok tebrik ederim. allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin:Saruboceq:

cnm ben birşey soracağım :asigim:folİklerrr ne oluyor anlamadım bennnn :eek:

"folik pulsh" folik asit hapı yani.. bu ilaca aslında hamilelikten 2yıl önce falan başlamak gerekiyomuş..
içindeki mazı maddeler çocuğun kemik ve beyin gelişiminde önemli rol oynuyomuş. üstelik kan ve kandaki bağışıklık oranınıda arttırdığından bebiş dünyaya geldiğinde diğer bebişlere oranla dah sağlıklı oluyomuş..
+ olarakta hamiş kalındığında bebek annenin bedeninden beslendiğinden annenin kemik yapısınıda destekliyiymiş..

yani çok faydalı bişey

"folik pulsh" folik asit hapı yani.. bu ilaca aslında hamilelikten 2yıl önce falan başlamak gerekiyomuş..
içindeki mazı maddeler çocuğun kemik ve beyin gelişiminde önemli rol oynuyomuş. üstelik kan ve kandaki bağışıklık oranınıda arttırdığından bebiş dünyaya geldiğinde diğer bebişlere oranla dah sağlıklı oluyomuş..
+ olarakta hamiş kalındığında bebek annenin bedeninden beslendiğinden annenin kemik yapısınıda destekliyiymiş..

yani çok faydalı bişey[/QUOTE]

CNM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİLĞİLERİM İÇİN SAOL YENİ BİRŞEYLER DAHA ÖĞRENDİM :1hug:

X