Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar inşallahhhhh burada sevinmekte nasip olur adetim ayın 5 deydi 7 sinde lekelenmem oldu ve bitti
lekede dediğim kahverengi ve hafifi pembeydi şimdide kasildi bembeyaz akıntım var
ama hala korkularım var test yapamıyorum
adetim 6 gün geçmiş sayılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

slm arkadaslar ben temmuz ayinda bos gebelik gecirdim,yani bos kese vardi sadece doktorum dusuk oldugunu soyledi.ve icimi temizlediler ufak bir op.bu dis gebelik mi oluyor,y

kızlar merhaba yeni katıldım ben daha doğrusu sabah biraz girdim nete başkaları vardı.ben çözemedim bu net işini

kocişte sabah kalkıp öyle deyince ben bir acayip oldum
benim kocişde adet günlerimi bilmez ilgilenmez hiç oralı olmaz
bir umut bekliyorum işte :Saruboceq:

kızlar inşallahhhhh burada sevinmekte nasip olur adetim ayın 5 deydi 7 sinde lekelenmem oldu ve bitti
lekede dediğim kahverengi ve hafifi pembeydi şimdide kasildi bembeyaz akıntım var

ay canım benim hadi inşallah yaaaa
varmı fiziksel değişikliklerin
yani belirtin

ayy deli edecek bu kadın beni ya kudrette 10 gün geçince yaptıydı bi delü benmişim
1 gün geçince yaptıydım..sırnaşık şey

amannnnnnnn
kıs benim kardeşim 15 yaşında daha oda erkek
ben hepten yandım desene akannehir kaydirigubbakcemile3
anam erkek merkek kardeşin var ben napemm son çocuğum benn anamda doğuramaz dahaa :sinifsinif:

hamileleik haberi duymayalı da uzun zaman oldu :nazar:
bakkk yaaa bidee kahve höpürdetiyooo kısss çatlatma insanıııı

ayyy yapsana yaa benimde bu ay öyle oldu bi geldi sonra kesildi ama 2 gün söküldü 6 gün tutukluk yapmaz canımm kesin bişeyy varrrr hemen testtt yapppp çatlatma bak yemem birdaha dolmalarınıııı

slm arkadaslar ben temmuz ayinda bos gebelik gecirdim,yani bos kese vardi sadece doktorum dusuk oldugunu soyledi.ve icimi temizlediler ufak bir op.bu dis gebelik mi oluyor,y

yok canım dış gebelik rahim dışında bebeğin yerleşmesi oluyor ve gelişmiyor rahim dışında olduğu için tehlikeli senin ki boş gebelik kese boş yani
içini ferah tut en kısa zamanda inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur..

kızlar merhaba yeni katıldım ben daha doğrusu sabah biraz girdim nete başkaları vardı.ben çözemedim bu net işini
hoşgelidn canım alışırsın biraz kurcala sorun olursa sorabilirsin bizeee

hoşgeldin aramıza canım
geçmiş olsun
senin dediğin boş gebelik oluyo canım
dış gebelik yumurtanın rahimde diil de tüplerde döllenmesi oraya tutunması oluyo bildiğim kadarıyla canım

hoşgeldin aramıza canım

kocişte sabah kalkıp öyle deyince ben bir acayip oldum
benim kocişde adet günlerimi bilmez ilgilenmez hiç oralı olmaz
bir umut bekliyorum işte :Saruboceq:

ay kıs sorma biz kaynanam ben görümcem kocam 2 aydır görüyoz bu rüyayı
ama ben bi hamile oluyom rüyalarda ya da evlatlık aldığımızı görüyoz

kıs çiğdem ilahi sen çok yaşa emi anacığına söle doğursun ne olcek
hatta beraber doğurursunuz kısss belkimkaydirigubbakcemile3

ay kıslar ben çay istedim aşşadan
sizede söledim
geliyo çaylar
kıs nilü marifetli hatun döktür çayın yanına bişeyler bakim