Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

günaydınlaaarrr...canım noldu bi kutlama mı var ben mi kaçırdım yoksa?

GÜNAYDIN CANIM
KUTLAMA YOK KISSSS
SABAH UYUŞUKLUĞUNU ATALIM DİYE OYNUYOM :dance:

hımm anladım canım dur o zaman ben de oynayım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 hazır oynamışken inşallah bugün aramızdan bi hamiş çıkar...

$sel043_39b858.jpg

Bılgecım hoŞgeldınnnn

hoşbulduk tatlımmmm nasılsnız keyifler ii kaynatmışsınız bayaaHuzeyfecim tebrikler tatlımmmmmm Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh Ayşecimmm ne yaptın merak ettimm regl oldunmu? test yaptınmı?

ayyy valla hepini,zi çok özledimmm
bu gün işe geldim midem çok fena bulantı, kokularrr dayanılmaz 4 günlük raporum bitti
nasıl geçicek gün bilmiyorummm
evden dışarı adımımı bile atmak istemiyorummm hep yatmazsam kötü oluyorum midem çok fena
oluyor :KK43:

ayy ben geç kaldım galiba durun anca mendilimi aldım geldim..
ikide ben sallayııım

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

“”Bİ GÜN DÜNYAYA AİT BÜYÜK Bİ DERDİN OLURSA RABBİN E DÖNÜP, BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ DERDİM VAR DEME, DERDİNE DÖNÜP BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ RABBİM VAR DE””

***Ekim ayının umut dolu yürekleri***
Beci ………………23 ekim
Crocusu ………… 25 ekim
Reyoo …………….25 ekim
Rufeyda Serra …….26 ekim
.mavii. …………… 26 ekim
Hayat_34 …………28 ekim
Bafo ………………28 ekim
quzel ………………29 ekim
gyshnky …………...29 ekim
kahvelokum ……….30ekim

*ekim ayı bekleyenleri*

esmeray85………….1 ekim
meral77 …………… 3ekim
bmen ………………4 ekim
33503350 …………. 6 ekim
Selocan85 ………… 7 ekim
Cubuk_kraker ……. 10 ekim
Gamzelim.66 ……..10 ekim
Berru89 …………...10 ekim
Arzuu85 ………….. 10 ekim
Birtane …………….10 ekim
Cany ………………10 ekim
Demet3574………...11 ekim
Cnnsnyurt …………11 ekim
Stella……………… 11 ekim
Bilcan ……………...13 ekim
İkramaya …………..14 ekim
Sitaree ……………..14 ekim
Sahipsizada ………..15 ekim
Samyeli26 …………15 ekim
Nedra ……………...15 ekim
Aysen_34 ………...17 ekim
Nevki ……………..18 ekim
Mız mız …………. 19 ekim
Leylim …………….19 kasım
Ayşeyıldırım…….. 20 ekim
Richberry ………… ???

***Kasım ayının umut dolu yürekleri***

Şeker pembe………. 1 kasım
Kukuleta09 ……….. 7 ekim

Papatyanil…………. 5 kasım
Bumuyani…………. 8 kasım (ilk aşılamasını oldu 4 kasım test günü. Dualrımız seninle)
Ekimm ……………..8 kasım
Nurdannurdan ……..8 kasım
Merseray …………...9 kasım
Resimimis …………10 kasım
Selecdet_79 ………. 11 kasım
Bijoux …………….. 14 kasım
Nur1111 …………. .20 kasım

**Eylül ayının güzel hamişleri**:nazar:
Relax :CüvCüv:
Acrınsu :CüvCüv:
Gurbetten :CüvCüv:
Tuba20 :CüvCüv:
_berrak :CüvCüv:
Semamehmet :CüvCüv:
Veda_84 :CüvCüv:
Mhtp :CüvCüv:
Xtubisx :CüvCüv:

**ekim ayının güzel hamişleri **:nazar:
ukla :CüvCüv:
essraa :CüvCüv:
forever_14 :CüvCüv:
cosmopoli :CüvCüv:
deren120 :CüvCüv:
Huzeyfe :CüvCüv:
Allah sizleri nazarlardan korusun :Saruboceq::nazar::nazar:a.s.

Adet olan veya aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini adet tarihlerini buraya veya bana özelden yazarlarsa daha sağlıklı bi listemiz olur

NOT: Listemizin asıl sahibi Bumuyani arkadaşımızdır. Ben nöbetçi listeciyim:hulya:

Hayırlı Cumalar herkese

Uklacığım cnm aşermelerin başlamış :sinifsinif: ben o günleri atlattım sayılır ama ne kadar kötü olduğunu bliyorum güzelim

Evde olduğun zaman su içmeye çalış tatlım su içemezsen vücut susuz kalıyor ve hastanelik oluyorsun Allah korusun...

Kussan bile hemen geri ye kusuyorum diye yememezlik yapma...
Biliyorum çok zor ama yapmaya çalış bebişin için...

Hayırlı Cumalar herkese

Uklacığım cnm aşermelerin başlamış :sinifsinif: ben o günleri atlattım sayılır ama ne kadar kötü olduğunu bliyorum güzelim

Evde olduğun zaman su içmeye çalış tatlım su içemezsen vücut susuz kalıyor ve hastanelik oluyorsun Allah korusun...

Kussan bile hemen geri ye kusuyorum diye yememezlik yapma...
Biliyorum çok zor ama yapmaya çalış bebişin için...

ayyy canım yaaa ne zaman geçti senin ben daha başındayım inşallah çok sürmez
suyu içmeye çalışıyorum yudum yudum ama fena oluyorum çubuk kraker yiyorum
yemeğe incem az sonra ama kokudan (yemekhanenin) hiç gidesim yokkkk
ne güzel atlatmışsın sen darısı bana inşallah herkes aynı olmuyor sanırım
inşallah uzun sürmez benimde...

Canım benim geçeli 3 hafta oldu sayılır tabii tamamen geçmiş değil midem bulanıyor arada çıkarıyorumda... ama eskiye nazaran iyiyim şükür evet herkes böyle olmuyor hatta mide bulantısı nedir bilmeyenler var zor bir süreç ama geçecek diye düşün hep...

Allah yardımcın olsun...

X