Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sağol canım yaa içimi rahatlattın valla...inşallah dediğin gibi faydasını görüyorumdur gerçi bende kist yok bildiğim kadarıyla ama bebek için yapıyorum ben...inşallah bu uğurda çabalayan herkesin emeğini rabbim boşa çıkarmaz..
amiiiiinnnn
bu kür kist olmasada işe yarıyo.. içerde nevar neyok temizliyo.. domestos dökmüş gibi pırıl pırıl oluyo içersi..inşlh sendede işe yarar..
bidenem bide 8.gün soğanı bırak incire geç.. ben incir kürününde çook faydasını gördüm.. sende bi deneopuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınızzz gülerrr kadriyeee (canım inşallah iyisindirr inşallah her şey iyi olur senin için ) nurtennn bilgeee fOLİKKKKKKKKKKKKK

sağoool bidenemopuyorumnanaktan
ben içmiyom folik molik:umursamaz: gerçi ben onları bırakmadan onlar bei bıraktı"tarihleri geçmiş" kaydirigubbakcemile3

burasıda bugün pek bi sakin anacım.. azcıık mizk açamda oynayakk..
oooohhh
sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

tıklayın coşuuun hooppaa

dubdub

hani bakeeem tıkladınızmı... hani açın bakalım azcııık kolonunuzun sesiniii hooopppaaaasositososito sositososito

rttthhh0sm8.gif

k317098dansedenkz.gif
k317098dansedenkz.gif
k317098dansedenkz.gif

kız esra gelsende oynayalım azcıık.. tıkladın mı bakiiim

hani eller elerii göriiimmm... elller...:teytey: :teytey:
anigifqso.gif
anigifqso.gif
anigifqso.gif

tıklamayanlar için hadi bidahaaa
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

burdaki kırmızı yazıyı tıklayın ama önce sesi açıııın
dubdub

ooo leylim hasatlanmamış gelsin bebişşşler
bunun içinde oynanır hadi kız gel sende

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

günaydınnnnnnn
kıslarrrr nabersiniz bakimmmmmm
hadiiiiii uyuşuk durmayın canlanın ayollllll
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 sositososito sositososito sositososito hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey::dance::dance: :dance: :dance: :dance:

X