Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Istiridyecim Yapma Ama Yaaa.. Hepimiz Istiyoruz Bi Tanem. Herşeyin çaresi Var Artik Biliyosun.. Bak 33yaşindayim. 1seneyi Geçti Bende Tik Yok. Iyikide Dr.a Gitmişim. Insulin De Yüksek çikti Benim. Ilaç Verdi Onada.. Düşün Artik. Adet Olursan Da şükret Zamaninda Adet Olamayan Yumurtlamasini Bilemeyen Ama Yinede Hamile Kalan Bi Sürü Arkdşimiz Var.. Hadi Topla Kendini.. Rezil Olmuyoruz Hiç Birimiz Burda.. Paylaşiyoruz Bu Sadece Bi Paylaşimdir. Rezillik Değil Tamammi Canim. Burasi Olmasa Her Ay Test Yaptiğimizi Kimin Yüzüne Söyleyebiliriz Dimi Canim.. Hadi öpüyorum Bizide üzme..

kızlar üzmeyin kendinizi hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah, ben 10 gün arayla yine adet oldum ama çok az geliyor akşama doktoruma gideceğim bakalım ne çıkacak....dua edin de üstüne görüyor olayım bebiş olsun

Canım öyle karamsar düşünme allah bilir .:1hug:

TABİKİDE ALLAH BİLİR ONA ŞÜPHE YOK AMA.. İNSAN HİSSEDER BİLİYORUM Kİ DEĞİLİM BEN VE... GÖĞÜS UÇLARIM ACIYOR YA BU AYDA BUNU DA KESİN PSİKOLOJİK YAPMIŞIMDIR... AHANDA GÖRCENİZsüprizzzzz ADET OLCAM... BELİRTİLERİN BAZILARINI BİZ YAPIYORUZ... GERÇEK OLANI İSE HAMİİŞLİKDE GÖZÜNE BİLE GİRER İNSANIN....:eek:klava:

YAZDIKLARIMI TEKRAR GÖNDERİYİM DEDİM UMUDUNU YENİDEN KAZAN DİYE :)

Istiridyecim Yapma Ama Yaaa.. Hepimiz Istiyoruz Bi Tanem. Herşeyin çaresi Var Artik Biliyosun.. Bak 33yaşindayim. 1seneyi Geçti Bende Tik Yok. Iyikide Dr.a Gitmişim. Insulin De Yüksek çikti Benim. Ilaç Verdi Onada.. Düşün Artik. Adet Olursan Da şükret Zamaninda Adet Olamayan Yumurtlamasini Bilemeyen Ama Yinede Hamile Kalan Bi Sürü Arkdşimiz Var.. Hadi Topla Kendini.. Rezil Olmuyoruz Hiç Birimiz Burda.. Paylaşiyoruz Bu Sadece Bi Paylaşimdir. Rezillik Değil Tamammi Canim. Burasi Olmasa Her Ay Test Yaptiğimizi Kimin Yüzüne Söyleyebiliriz Dimi Canim.. Hadi öpüyorum Bizide üzme..

kızlar üzmeyin kendinizi hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah, ben 10 gün arayla yine adet oldum ama çok az geliyor akşama doktoruma gideceğim bakalım ne çıkacak....dua edin de üstüne görüyor olayım bebiş olsun

İNŞALLAH CANIMM İNŞALLAH BEBEKDENDİR DİKKAT ET BU ARADA :teselli:

kizlar sabah test yaptim cifti cizgi kizlar hamileyim hamis:teytey::teytey::teytey::teytey:

Evet Gülsü Hamile.. Kizlar Listeye Mayis Hamişimizi Ekleyin :)))) çok Sevindim çokkk

gülsü tebrikler canım hamile haberleri aldıkça çok seviniyorum inş. bizde sizlere veririz en yakın zamanda rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

gülsü canım arkadaşım nasıl sevindim anlatamam canım benim sağsalim kucağına alırsın inşallahhhhhhhhhhhh

evet sıradaki hamişlerrrrrr sudenazda sıra valla ben bide ondan böyle harika bi haber bekliyorum

gülsü ne hissediyosun anlat bakalım nası bi duyguymuş şimdi sen bi kaç gece uyuyamazsında bende öle olmuştu

X