- 27 Aralık 2007
- 6.490
- 37
- 39
- Konu Sahibi SUDENAZ222
CANIM YA AZ KALDI GÖR BAK GELECEK MELEKERİMİZsenağlama
gelcek dimi istiridye? :çok üzgünüm:
inşallah rabbim isteyenleri boş çevirmesinnnnnn....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM YA AZ KALDI GÖR BAK GELECEK MELEKERİMİZsenağlama
ayyyy kıyamam sana canım yaaa....başka çaremizmi var zaten beklemekten başka....Şeniz
armagan sen son aylarda hiç takip yaptırdınmı her ay değisik yerdenmi yumurtuloyorsun
bende meraktan sırf dr a gidiyorum sayet sagdansa calısmaları sıkı tutmaya çok gerek olmasın diye daral geliyorçunku zorunlu bebek i çin iliskiden her ikimizedee.
bu ay yine gidicem ki yumurta nerde goreyim sayet sol ise artık bana yumurta gelistirci hap ver dr nolur falan demeyi dusunuyorum:))
vermiyorlar daha gerek yok uç ay daha bekleyelim falan diye amahep yumurta sagda tıkalı yerde offf nolurmus madem biri tıkancakmıs sol tıkanaymıs:)
EVET MALESEF YOK.. CANIM DÜN DERYA BAYKALI DİNLEİDM. KADIN DOĞUMCU BİR DR A VARDI PROGRAMINDA..DEDİKİ DERYA BAYKALDA İLK BAŞTA HAMİLE KALAMAMIŞ..NELER YAPMADIKKİ DEDİ.. ARTIK TAMAM OLMIUCAK DEDİM.. BIRAKTIM DEDİ.. O AY HAMİLE KALMIŞ.DÜŞÜNMEKTE ETKİLİ SANIIRM.. BEN BU AY ÇOK STRES YAPTIM.. ATEŞ ÖLÇTÜM.. ACAYİP STRES OLDUMN.. HEP AKLIMDAYDI. İLLA BU AY OLSUN ARTIK DEDİM. VE İNANKİ SOLDAN YUMURTLUCAĞIMA O KADAR EMİNDİMKİ.. AMA DEMEK ŞANS İŞİ.. GENE SAĞDAN OLDU.. ÇOK İLGİNÇ.. BEN SAĞDAN ERKEN YUMURTLUYORUM ZANNEDİYORDUM.. AMA NORMALMİŞ..NEYSE HAYIRLISI.. ARTIK KAFADAN ATMA ZAMANI.. OLURUNA BIRAKCAM.. BİRDE ÖNÜMÜZDEKİ AYTAKİBE GİDECEĞİM.. YUMURTA TAKİBİNE.. EN AIZNDAN BİLİRİM.. NERDEN YUMRUTLADIĞIMI.. STRSS YAPMAM.. HAYIRILIISI HERŞEYİN.. KISMET NEYSE O OLUCAK ZATİ.. NE YAPARSAK YAPALIM..
kızlar selam. herkes online ne güzel :)
Sudenazcım senin bu ay olacak gibi hissediyorum şu çekyat olayı işe yarar umarım. :) Hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Umarım hepimiz tez amanda alırız bebişlerimizi önce karnımıza sonra kucağımıza :)
aslında doğru valla..zaten bu ayda olmazsa..sonraki ay rahat bırakıcam kendimi..ne hali varsa görsün...
Kizlar Ya ... Benim Belimin Sol Tarafina Ve Sol Kasiğima çok şidetli Sanci Giriyor Ara Ara.. Ay Dayanilcak Gibi Değil Allahdan Anlik Oluyor ... Ne Ki Acaba üşüttüm Mü Ben Ya...
Kizlar Ya ... Benim Belimin Sol Tarafina Ve Sol Kasiğima çok şidetli Sanci Giriyor Ara Ara.. Ay Dayanilcak Gibi Değil Allahdan Anlik Oluyor ... Ne Ki Acaba üşüttüm Mü Ben Ya...
Istiridyem Canim Geçen Ay Bendede Olmuştu Bu.. Ama Hamile Deilmişim Günümde Adet Oldum. Ayyy Inş. Sen Hamilesindir. Sol Kasikta Batmalari çok Duydum Bende. Hamilelik Belirtisi Diye.. Ama Dediğin Gibi üşütmüş Olabilirsin. Ben Adeti Bittikten Sonra Bile Devam Eden Sirf O Ağrilar Yüzünden Dr.a Gittim.. Yara Enfeksiyon Ve Mantar Olduğunu öğrendim. Ilaç Kullaniyorum şimdi.