Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

arkadaşlar ya yumurtanızın çatladığı halde akıntısı olmayan varmı acep ....ben çatlatma iğnesi olduğum halde hiç bi belirti yok çıldırcam ya

BEN HİÇ ANLAMIYOM..YUMURTLADIĞIMI OVULASYON TESTLERİYLE ANLIYORUM..HATTA ÖZELLİKLE O GÜN AKINTIMA BAKIYORUM..HER ZAMANKİ GİBİ...BEN AYIRT EDEMİYORUM AKINTIDAN YUMURTANIN ÇATLADIĞINI..

arkadaşlar bi ssorum olacak gerçi cevabını biliyorum ama yinedeee....
hamile kalmak istediği halde hala sigara içen varmı aranızda günde 3 taneye düşürebildim en kısa zamanda bırakıcam ama birden kesemedim malesef. benim gibi olan varmı aranızda

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Rabbim inşallah isteyen bütün arkadaşlara en kısa zamanda nasip etsin.şimdilik iyiyim allaha şükür hiçbir sıkıntım yok.10 gün sonra tekrar doktora gideceğim.doktorum bebeğimin ilk fotoğrafını verdi bile.bu çok güzel bir duyguymuş.

CANIM BİRAN ÖNCE BIRAKMAYA BAK..ERKEK İÇİYOSA SPERM SAYISINI VE KALİTESİNİ DÜŞÜRÜYOR..KADINDA YUMURTALIKLARA ZARAR VERİYOR...

CANIM BENİM..SAĞLIKLA KUCAĞINADA ALMAK NASİB OLSUN İNŞALLAH...DARISI BAŞIMIZA..:dance:

benide ekleyin listeye 22 mayıs bizde bu ay bıraktık korunmayı tamamen allahım nasip eder inş en yakın zamanda ama benim adetim bu ay çok gecikmeli oldu acaba yumurtlama gününü nasıl hesaplıcam bilgisi olan varmı kızlar gerçi adetim bittikten sonra çalışmalara başladık ama gene de tam olarak bilsem daha iyi olur tabi boşuna kendimizi yormıyalım dimi yani heeh allah hepimize sağlıklı çocuk nasip etsin

CANIM BİRAN ÖNCE BIRAKMAYA BAK..ERKEK İÇİYOSA SPERM SAYISINI VE KALİTESİNİ DÜŞÜRÜYOR..KADINDA YUMURTALIKLARA ZARAR VERİYOR...

canım valla ben bu ay daha kolay hamile kalrıım diye bırakmayı düşünüyodum ama bırakamıcam gibi görünüyodu adetim bitince birden bi mide ağrısına tutuldum bugün beş gün oldu hala çekiyorum ve o ağrıyı çekerkende sigara içemedim tabi arttırdığı için evde paketim var ama yanına bile yaklaşmıyorum bu sayeded bırakmış olurum inş canım sende kendini hamileliğe hazırladıoına göre bırakman kolay olur hem bebeğinin hemde senin sağlığın açısından umraım en yakın zamanda bırakırsın ve hamiş olduğumuz haberini veririrz inş

allah sağlıklı çocuk nasip etsin inş gözü aydın canım bizim içinde dua et nolur allahım isteyen herkese tatırsın bu duyguyu

adetinden sonra günaşırı yaptıysan tutturursun zaten ama...geçen ay aynı şey benim başıma geldi..dr.a sordum yumurtlamam gecikirmi diye hayır dedi...hakketende gecikmedi yani...hesapladığım zamanda yumurtladım...(nasıl anladım? ovulasyon testleri kullanıyorum)yerimseniben

YENİ YEP YENİ LİSTEMİZ (06,05,2008)

***********HAZİRANNNNNNNN************

CEYLİN1907:::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN
GÖZEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN
GÜLENYÜZ:::::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN
ESRAKO::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN
İLAYDAA::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 HAZİRANNNNNNN

*********** MAYISSSSSSSS*************

NEVROSKY:::::::::::::::::::::::::::::::6 MAYISSSSSSSS
ENİSE85::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 MAYISSSSSSSS
BENSSENB::::::::::::::::::::::::::::::::7 MAYISSSSSSSS
ESERARAS::::::::::::::::::::::::::::::::7 MAYISSSSSSSS
EMEL_76:::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MAYISSSSSSSS
MİRAL_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MAYISSSSSSSS
JESİLLE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MAYISSSSSSSS
MUBA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MAYISSSSSSSS
FUNDA72:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MAYISSSSSSSS
BİDİBİDİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSSS
HEWAL_25:::::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSSS
ESMER35_35::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSS
DIPTISDIPTIS:::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
ŞİRİNE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
DUYGU2008:::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
ERGULUS:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYISSSSSSSS
KARDELEN20::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYISSSSSSS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYISSSSSSSS
FİLİZİM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
REBEL06:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSSS
GECEYARISIGÜNEŞİ:::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSS
RABİAFATMA::::::::::::::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSS
CİDY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSS
CANIMINİÇİ::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYISSSSSSSS
ZELİŞ82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MAYISSSSSSSS
ARMAĞANIM::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSS
XNAZANX:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
VUSLAT2008::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
EMELİKO::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
SİSİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
GAMZE-SU::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
BEREN35::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
PEPUDA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSS
BİRGÜL38:::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MAYISSSSSSSS
NEŞE1::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MAYISSSSSSS
KİBELE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MAYISSSSSSSS
HÜZÜN_YILI::::::::::::::::::::::::::::::::20 MAYISSSSSSSS
CERENEREN::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
BAYTAR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
BURSER:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
BEYAZ16::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MAYISSSSSSSS
İLSENİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MAYISSSSSSSS
DENİZKOKUSU::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSSS
İSRANUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSSS
MUZURPERİ:::::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSS
BALSURAT::::::::::::::::::::::::::::::::::25 MAYISSSSSSS
EYLUL47:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 MAYISSSSSSS
MAVİRÜYA:::::::::::::::::::::::::::::::::27 MAYISSSSSSSS
İLKNURAY:::::::::::::::::::::::::::::::::27 MAYISSSSSSSS
UMUTGEZGİNİ::::::::::::::::::::::::::::27 MAYISSSSSSSS
EVRİMMM:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 MAYISSSSSSSS
MELANKOLİA:::::::::::::::::::::::::::::28 MAYISSSSSSSS

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ( ARKADAAAŞŞŞLAARR DURUMUNUZUU BELİRTİNİZ NOLDU SİZLEREEEEEE)

eD@HMET::::::::::::::::::::::::::::::::5 MAYISSSSSSSS
İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN:::::::::::::4 MAYISSSSSSSS
GÜLSÜ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MAYISSSSSSSSS
AYKARA2::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 MAYISSSSSSSS
GÜLKOKULU::::::::::::::::::::::::::::::::30 NİSANNNNNNNN
BEDEF::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 NİSANNNNNNNN
BURCU_ARDA::::::::::::::::::::::::::::::27 NİSANNNNNNN
PAPARİNA:::::::::::::::::::::::::::::::::::27 NİSANNNNNNNN
LATİFEELİF::::::::::::::::::::::::::::::::::24 NİSANNNNNNNN
BATURNURAY::::::::::::::::::::::::::::::24 NİSANNNNNNNN

NİSANNNNNNNN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİ

*BALLIM53______________________HAMİİİŞİİMİİZZZZZZZ ZZ
*ADEMEL______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ Z
*AYZEN________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZ
*MİNE_________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ
*EDAM_Y______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZ
*LORA_________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ
*KALEMİTİ_____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ

MAYISSSSSSSS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

*DİLEK2682____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZZ
*NAZARLIK____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZZZ

İLSENİM EKLEDİM CANIM..İNŞALLAH UĞUR GETİRİR SANA...GÜZEL HABERLER VERİRSİN BİZLERE...

var canım ne yazıkkı ben varım. zaten tek tupum tıkalı yoksa hani bunca zamandır hamile kalamamayı ona yoracaktım ama sanmıyorum
dr uma soyledigimde azalt dedi pek ustunde durmadı daha hamilelik vs yok yani zaten stresliyim birde onun stresine girmek istemiyorum

Canım tebrikler hayırlı olsunn ,Gözünaydınn allah tamamına erdirsin :dance::dance:

kızlar ben hamile kalmadan önce şunları yaptım.size belki yardımcı olurum.ilk başta yumurtlama gününüzü hesaplatın bu biçok sitede var.zaten orada yazıyo yumurtlama dönemi şu tarihler arasında diye.o tarihler arasında gün aşırı ilişkiye girin.ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmayın kalçanızın altına bi yastık koyun ve yarım saat bekleyin.beklerkende bol bol dua edin(bu gerçekten çok etkili).eşinizede bol bol keçiboynuzu pekmezi içirin.adetenizin ilk gününden itibaren sayarsanız 12.,14.günler en şanslı günler.ben 2 ay önce korunmayı bırakmıştım.Allahım bizi çok bekletmedi.Allahım hepinizede en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın.inanın hepinizede dua ediyorum.

evet sigarayı bırakmak çok stresli canım ama napalım bırakmak zorundayız. Bigün bebişlerimizi kucağımıza almak söz konusu olunca insanın yapampıyacağı şey yok sanırım

bunların hepsini ben yapıyorum ama :çok üzgünüm: hemde fazlasıyla...ben ovulasyon testiyle tam günümü öğreniyorum..o gün 1 saat bacaklarımı dikiyorum..yine kalkmıyorum bel altında yastıkla sabaha kadar sırt üstü yatıyorum..garanti olsun diye yumurtladığım günü bildiğim halde gün aşırı ilişkiye devam ediyorum..eşim 2 aydır keçi boynuzu pekmezi yiyor..her dakkam dua etmekle geçiyor...daha napıyım.. :çok üzgünüm:

O KADAR ÇOK UĞRAŞTIK...DİKELDİM..SABAHA KADAR BELİMDE YASTIKLA UYUDUM..TUTMAZSA ÇOK ÜZÜLÜCEMM :1no2: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
OFFOFF CANIM AL BENDENDE O AKDAR İŞTE.. CANIM ÇIKIYOR. AMA YOK GENE YOK GENE YOK(OLMUYOR BİR TÜRLÜ. SIKILDIM BIKTIM BEN ARTIK.. UĞRAŞMÖICAM.. GELCEKSE GELSİNM OFF YAA:/((

CANIM YA AZ KALDI GÖR BAK GELECEK MELEKERİMİZsenağlama

BENDE BU AY O KADAR UĞRAŞTIM.. DİKKAT ETTİM. GÜN AŞIRI İLİŞKİ BACAKLARIM UYUŞANA KADAR YUKASRDA HAVADA TUTUTM.. YASTIK ALTIMDA UYUDUM BELKİM AĞRIDIAMA MALESEFKİ OLUMSUZ TARFIMDAN SAĞDAN YUMURLTASDIM.. OLMADI GENE.. OFFOFF..ARTIK KAFAMDAN ÇIKARIYOM.. BELKİ O ZAMANA KENDİLİĞİNDEN GELİR..

OFFOFF CANIM AL BENDENDE O AKDAR İŞTE.. CANIM ÇIKIYOR. AMA YOK GENE YOK GENE YOK(OLMUYOR BİR TÜRLÜ. SIKILDIM BIKTIM BEN ARTIK.. UĞRAŞMÖICAM.. GELCEKSE GELSİNM OFF YAA:/((

ayyyy kıyamam sana canım yaaa....başka çaremizmi var zaten beklemekten başka....Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…