- 27 Aralık 2007
- 6.490
- 37
- 39
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
arkadaşlar ya yumurtanızın çatladığı halde akıntısı olmayan varmı acep ....ben çatlatma iğnesi olduğum halde hiç bi belirti yok çıldırcam ya
arkadaşlar bi ssorum olacak gerçi cevabını biliyorum ama yinedeee....
hamile kalmak istediği halde hala sigara içen varmı aranızda günde 3 taneye düşürebildim en kısa zamanda bırakıcam ama birden kesemedim malesef. benim gibi olan varmı aranızda
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Rabbim inşallah isteyen bütün arkadaşlara en kısa zamanda nasip etsin.şimdilik iyiyim allaha şükür hiçbir sıkıntım yok.10 gün sonra tekrar doktora gideceğim.doktorum bebeğimin ilk fotoğrafını verdi bile.bu çok güzel bir duyguymuş.
CANIM BİRAN ÖNCE BIRAKMAYA BAK..ERKEK İÇİYOSA SPERM SAYISINI VE KALİTESİNİ DÜŞÜRÜYOR..KADINDA YUMURTALIKLARA ZARAR VERİYOR...
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Rabbim inşallah isteyen bütün arkadaşlara en kısa zamanda nasip etsin.şimdilik iyiyim allaha şükür hiçbir sıkıntım yok.10 gün sonra tekrar doktora gideceğim.doktorum bebeğimin ilk fotoğrafını verdi bile.bu çok güzel bir duyguymuş.
benide ekleyin listeye 22 mayıs bizde bu ay bıraktık korunmayı tamamen allahım nasip eder inş en yakın zamanda ama benim adetim bu ay çok gecikmeli oldu acaba yumurtlama gününü nasıl hesaplıcam bilgisi olan varmı kızlar gerçi adetim bittikten sonra çalışmalara başladık ama gene de tam olarak bilsem daha iyi olur tabi boşuna kendimizi yormıyalım dimi yani heeh allah hepimize sağlıklı çocuk nasip etsin
arkadaşlar bi ssorum olacak gerçi cevabını biliyorum ama yinedeee....
hamile kalmak istediği halde hala sigara içen varmı aranızda günde 3 taneye düşürebildim en kısa zamanda bırakıcam ama birden kesemedim malesef. benim gibi olan varmı aranızda
var canım ne yazıkkı ben varım. zaten tek tupum tıkalı yoksa hani bunca zamandır hamile kalamamayı ona yoracaktım ama sanmıyorum
dr uma soyledigimde azalt dedi pek ustunde durmadı daha hamilelik vs yok yani zaten stresliyim birde onun stresine girmek istemiyorum
kızlar ben hamile kalmadan önce şunları yaptım.size belki yardımcı olurum.ilk başta yumurtlama gününüzü hesaplatın bu biçok sitede var.zaten orada yazıyo yumurtlama dönemi şu tarihler arasında diye.o tarihler arasında gün aşırı ilişkiye girin.ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmayın kalçanızın altına bi yastık koyun ve yarım saat bekleyin.beklerkende bol bol dua edin(bu gerçekten çok etkili).eşinizede bol bol keçiboynuzu pekmezi içirin.adetenizin ilk gününden itibaren sayarsanız 12.,14.günler en şanslı günler.ben 2 ay önce korunmayı bırakmıştım.Allahım bizi çok bekletmedi.Allahım hepinizede en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın.inanın hepinizede dua ediyorum.
OFFOFF CANIM AL BENDENDE O AKDAR İŞTE.. CANIM ÇIKIYOR. AMA YOK GENE YOK GENE YOKO KADAR ÇOK UĞRAŞTIK...DİKELDİM..SABAHA KADAR BELİMDE YASTIKLA UYUDUM..TUTMAZSA ÇOK ÜZÜLÜCEMM :1no2: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bunların hepsini ben yapıyorum ama :çok üzgünüm: hemde fazlasıyla...ben ovulasyon testiyle tam günümü öğreniyorum..o gün 1 saat bacaklarımı dikiyorum..yine kalkmıyorum bel altında yastıkla sabaha kadar sırt üstü yatıyorum..garanti olsun diye yumurtladığım günü bildiğim halde gün aşırı ilişkiye devam ediyorum..eşim 2 aydır keçi boynuzu pekmezi yiyor..her dakkam dua etmekle geçiyor...daha napıyım.. :çok üzgünüm:
kızlar ben hamile kalmadan önce şunları yaptım.size belki yardımcı olurum.ilk başta yumurtlama gününüzü hesaplatın bu biçok sitede var.zaten orada yazıyo yumurtlama dönemi şu tarihler arasında diye.o tarihler arasında gün aşırı ilişkiye girin.ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmayın kalçanızın altına bi yastık koyun ve yarım saat bekleyin.beklerkende bol bol dua edin(bu gerçekten çok etkili).eşinizede bol bol keçiboynuzu pekmezi içirin.adetenizin ilk gününden itibaren sayarsanız 12.,14.günler en şanslı günler.ben 2 ay önce korunmayı bırakmıştım.Allahım bizi çok bekletmedi.Allahım hepinizede en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın.inanın hepinizede dua ediyorum.
OFFOFF CANIM AL BENDENDE O AKDAR İŞTE.. CANIM ÇIKIYOR. AMA YOK GENE YOK GENE YOK(OLMUYOR BİR TÜRLÜ. SIKILDIM BIKTIM BEN ARTIK.. UĞRAŞMÖICAM.. GELCEKSE GELSİNM OFF YAA:/((