- 30 Nisan 2008
- 1.004
- 10
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #2.181
bende böle ağrı başlayınca salı günü çalışmaya başladımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya korkuyorum bende kaçırmış olmaktan ne biliyim yaaaaa allak bullak oldum çok stres yaptım benim bu aydan hiç umudum yok
Kızlaaaaaar :teytey:benide ekleyin :teytey:listeye hamileyim :teytey:hamile yaaaaaa...:teytey:
Kızlaaaaaar :teytey:benide ekleyin :teytey:listeye hamileyim :teytey:hamile yaaaaaa...:teytey:
Çok heyecanlandım yaaa kalbim yerinden fırlıycaktı sanki..SEFAMOLSUN...önce kutlarım...ne zaman öğrendin...kaç haftalık...duygularını hiç yazmamışsın...bu kadar kolay mı ya...bize de söyle...neler hissedicez...tutarsa tabi...
Çok heyecanlandım yaaa kalbim yerinden fırlıycaktı sanki..
Ne değişik bir arzu nasıl bir mutluluk Allah ım...
Birde kucağıma alsam..:asigim:
Valla kızlar ben en çok şu ikidebir çişim gelmesinden şüphelendim hee...:roflol:
Onun haricinde adet olcakmışım gibi kasıklarıma sancı giriyordu,göğüsleri şişti okadar.
bu arada haziran 5 hamiş 5 hadi devam kızlar
Evet canım kan tahlili yaptırdımtam adet günümde yaptırdım ben..çok sevindim canım senin adına...naptın kan tahlilimi yaptırdın ??yoksa evde kendin mi test yaptın???kızzz anlatsana yaaa...kaç gün geçti...nolduu...çatlatcan biziii..:dance::dance::dance::dance:
Evet canım kan tahlili yaptırdımtam adet günümde yaptırdım ben..
Sonucun 30.89 iyimi kızlar yaaaaaa
adetlerim çok düzenleridirbence normal adet gününde baktırmışsın...daha miniminnacık annesi....
kaç günde bir adet oluyosun..yani adetinin kaçıncı günü baktırmış oldun canım?