- 30 Nisan 2008
- 1.004
- 10
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #2.161
Arkadaşlar Benide Listeden Silin 6 Haziran Allah Ima Binlerce Sukurler Olsunhamileyimmmmm Adetime 2 Gun Kala Idrar Testi Yaptim Silik Cizgi Cikti Gittim Kan Testi Yaptirdim 51.27 Cikti Allah Isteyen Herkese Saglikli Sihhatli Hayirli Evlatlar Nasip Etsin....
şimdiden mi başladın. ya o zaman zaman geçmek bilmiyo kikafamçokkarıştıbizm ole değildi.biz kendimizi çok kaptırmıştık.sonra bizim giibi bebekki olmayan bi aileyle konuştuk eşimin arkadşıyla.onlar bize moral oldu13 yıllık velliler ve bebkleri yok tup bbek yapırdıalr duştu oda.neye canım sğl yinede herseyin hayırlıs.nekadrda kendimizi kaptırmaya calışsakta 17haz adetgünüm acba lara biz simdiden başladık :)
adetin bittimi bitmediyse ne zaman biticek adetlerin düzensiz çünkü
:1shok: :1shok: :1shok: evrim bizim doğum tarihimiz aynı....bende 03.12.1984 doğumluyum..yıl farklı bi tek....sırnaşık şey
aaaa...evet canım...sen sölemsen hiç dikkat etmemiştim.....çokkk şaşırdıımm...doğum tarihlerimiz yıl farkı olsa bile aynı....inşallah yıl farkı olmadan bebişlerimizin doğum tarihleri de aynı olur???
bende çift çizgiyi görmek istiyorum bu ay denemeye başladık hadi hayırlısı.
slm tatlım sitede yeniisnya ondan yazılmıyordur.bekle bıraz istersen tanışalım ben izmirden özel bi kreşte ogretmenlik yapıyorum.3yıllık evliiym neyse hersey gönlunce olsun
canım sağol cvp için bende yaklaşık 2 yıllık evliyim tedaviye yeni başladım ben bu tedavi süresince dikkat ettim geç yumurtluyomuşum adet sonrası çalışma yapıp bırakıyoduk galiba günü tutturamadık gerçi nasip değilmiş bende öğretmenim şafak 4 nasıl geçicek günler bilmiyorum ama ii haberlerle geçer inş.,sizede ii haberler veririm:teytey:
kızlar bugün karnıma sanki hasta olcakmışım gibi kramplar girio:bbo:belim ağrıyo adetim ayın sonunda:1no2:acaba yumurtlma günümmü o da ayın 8 i gibi olcaktı hiç bişey anlamadım bu işten:uhm:
canım ben sana ne dedim..5 i gibi başlaman lazım....8 ini bekleme diye..:mymeka: bu günü atlama sakınklava: