- 17 Mart 2008
- 12.985
- 46
- 46
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #2.101
angeleyes_3 canım arkadaşım neye bakıyoruz? ben konunun başını kaçırdım herhalde. son 3 adet tarihimiz ile doğum tarihimizi mi veriyoruz canım? verebilirmiyim ben de yanlış anlamadıysam..? 08 Nisan , 09 Mayıs , 2 Haziran.. son üç aydır aşılama tedavisi gördüğüm için hormonlardan biraz adetim düzensizleşmiş gibi görünebilir. ancak tedaviden önce 27-28 günde bir gelirdi düzenli olarak. doğum tarihim de 22.09.1978. şimdiden teşekkürler canım a.s.
güzelim bana bir dahaa bakarmısın...adetim gelmeden önce varsayım üzerine bakmıştık...şimdi ikinci aşılamam için iğnelere başladık..adetim bitmek üzere.
15 mart
30 nisan
1 haziran
doğum tarihim : 03.12.1982
sudenazcım merhaba sanıırm sen bu konularda bize göre daha tecrubelisin hamilleik konusnda yani yada hamile olmama konuusnda diyeyim 3yılllık evliyim 1yıl once bbek hamile kaldım bbek karnımda olmuş gelisememiş.kurtaş oldum hala kanamalırım duzene girmedi.doktorum bi sorun olmadını söyluyr.afdersiniz ama ilişki sırasında knaman oluyor.sonrasında olmuyo.3 4 aydır adetlerim duzenli.bu konuda bi fıkrın varmı nolur yardımcı omaya calış bana. cvp yazarsan seviniirm
selma kızlarrrr nasılsınız bugün değişiklik varmı
ya arkadaşlar kaç gündür bakıyorum ama açelyadan ses çıkmamış ikinci çizgiyi silikte olsa görmüş tahlil yaptıracaktı haberi olan varmı aranızda oda 3. hamişimiz olsun ya neden merak ediyorum biliyormusunuz ne kadar çok hamiş çıkarsa o kadar çok seviniyor tutturamadığım zamanlar bu sevinçler bana teselli oluyor belki aranızda benim gibi olanınız vardır hadi kızlar hamiş haberini alan bildirsin olmuyor ama:))))))))))
Kizlar öyle Mutluyumki Allah Herkese Nasip Etsin Ben Hamileyim.
güzelim bana bir dahaa bakarmısın...adetim gelmeden önce varsayım üzerine bakmıştık...şimdi ikinci aşılamam için iğnelere başladık..adetim bitmek üzere.
15 mart
30 nisan
1 haziran
doğum tarihim : 03.12.1982
arkadaslar beni listeden süresiz olarak silebilirsiniz senağlama
Eğer dualarımız kabul olurda bir mucizeyle tüp bebek deneme sansımız olursa o zaman adımı en başa yazarsınız insallah olurmu :çok üzgünüm: :a015: :a015:
aayyyyyyyyyy Canım Ya Sabah Sabah Ne Kadar Güsel Bi Haberrr Tebrik Ederimm Canımm Allah Tamamına Erdirsinnn
Belirtilerin Neydi Canım Yaaa Bizimle Paylaşırmısın
canım Tebrik Ederim Allah Sağlıkla Kucağına Akmayı Nasip Etsin... Darısı Bizim Başımıza...
Kaç Gün Geçince Test Yaptın Canım...
günaydın kızlarrrr...
bu sabah test yaptım negatif çıktı.... adetimi 3 gün geçti.... hala adet olmadım.. ateşimde yüksek gidiyor....3 gün sonra falan tekrar yapsam çıkarmı acaba yaaa senağlama